De 10 beste Cyber Monday 2022 deals voor PS4

Article
dinsdag, 22 november 2022 om 18:30
playstationf1625154278
Het is Cyber Monday en dat betekent dat de allerbeste PS4 games nu voor spotprijzen te vinden zijn. Wij zetten de 10 beste Cyber Monday 2022 deals voor je op een rijtje.
Het is weer Cyber Monday dus is het tijd om op koopjesjacht te gaan. Wie voor de moosite PS4 games voor weinig in huis wil halen kan nu zijn slag slaan! Wij hebben de beste deals op een rijtje gezet.
horizon forbidden westf1675161467

1. Horizon Forbidden West

Aloy trekt verder naar het Verboden Westen van het oude Amerika om een nieuw mysterie te ontrafelen. Ontdek nieuwe gebieden, zowel boven als onder water, nieuwe machines en een nieuwe kijk op de teloorgang van de mensheid. Horizon Forbidden West was nog niet eerder zo voordelig in de PS Store te koop, nu met bijna 45% korting. Je koopt de PS4 versie met gratis upgrade naar de PS5 versie.
ghost of tsushima lanzamiento

2. Ghost of Tsushima

De Mongolen vallen het Japanse eiland Tsushima binnen. De brute Mongoolse leider en familielid van de befaamde Khans, Khotun Khan is meedogeloos. Samurai Jin Sakai is een van de weinige overlevenden van zijn clan en realiseert zich dat hij het in zijn eentje niet op kan nemen tegen deze invasie. Hij besluit zijn samurai taktieken overboord te gooien en de strijd aan te gaan met alle middelen die hem ter beschikking staan, eerbaar of niet.
Ghost of Tsushima is een grote open wereld game waarin stealth gameplay prominent aanwezig is. De game werd hoog gewaardeerd, onze Theo gaf de game een 8,5 in zijn Ghost of Tsushima recensie.
spider manf1624606347

3. Marvel's Spider-Man

De spinneman maakte grote indruk met zijn eerde verschijning op de PS4. De game verscheen in 2018 en de game van Insomniac zag er geweldig uit en het slingerwerk door Manhattan was ongeevenaard. Tel daar de bijna filmische gevechten met heerlijk vechtsysteem, een uitstekend verhaal en grafische pracht bij op en het is niet verwonderlijk dat er al snel een opvolger/uitbreiding in de vorm van Miles Morales én een aangekondigde Spider-Man 2 aan kwamen.
Voorlopig moeten we het nog even met het eerste deel doen en wie de game nog niet heeft weten te bemachtigen kan dat nu doen voor een bespottelijk lage prijs.
bloodbornef1669207564

4. Bloodborne

Bloodborne is ontwikkeld door From Software en dan weten de meesten al wel genoeg. Hondsmoeilijke vijanden, een lugubere wereld vol gedrochten die je proberen te verschalken in de stad Yharnam. Je komt hier eigenlijk om een medicijn te halen, maar daar komt niet veel van, de stad is namelijk vervloekt, die de
inwoners gewelddadig en gestoord heeft gemaakt. Je weg naar het gezochte medicijn wordt je niet makkelijk gemaakt!
26000601278 55ab2b5492 bf1621934652

5. God of War

Voordat je aan God of War Ragnarok gaat beginnen moet je natuurlijk wel eerst het eerste deel gespeeld hebben. In deze game zien we dat Kratos het rustiger aan is gaan doen. Hij heeft een vrouw en kind, Atreus genaamd, maar door Kratos continu met BOY aangesproken. we ontmoeten Kratos op een treurig moment, zijn vrouw Faye is net overleden en wordt begraven. Kratos en Atreus vertrekken op een reis om de as van zijn Faye uit te strooien op de hoogste berg van de negen werelden. Deze reis brengt ze door de gebieden van de Noorse goden, die Kratos niet allemaal gunstig gezind zijn. Kratos zal, dit keer met de hulp van zijn zoon, zich opnieuw gewelddadig een route door de hemelse rijken moeten banen.
the last of us part 1 remakef1672920524

6. The Last of Us Part II

De een vindt de game geweldig, de ander kan de verhaalrichting die gekozen is niet waarderen. Feit is dat The Last of Us Part II veel losmaakt. De game is bijzonder gewelddadig en schuwt niet om dat ook in beeld te brengen. Ellie trekt een spoor van geweld om wraak te nemen op een bijzonder schokkende gebeurtenis. Ze spoort de verantwoordelijken één voor één op maar wordt ook geconfronteerd met de gevolgen van haar daden.
marvels guardiansof the galaxyf1635155542

7. Marvel's Guardians Of The Galaxy + Marvel's Avengers

Twee voor de prijs van één en dan ook nog eens met 70% korting! Met deze aanbieding krijg je maar liefst twee geliefde Marvel games te spelen. Guardians of the Galaxy staat bekend om zijn droge humor, ook tijdens intensieve gevechten en Avengers laat je met een groot aantal Marvel helden spelen in een origineel universum, inclusief de nieuwe Ms Marvel, Hulk, Black Widow, Thor en Kate Bishop. Geen zin in het dubbelpakket? De beide games zijn ook los verkrijgbaar voor een zacht prijsje. Met deze aanbieding ben je meteen voorbereid mocht je de overstap naar de PS5 willen maken, de versies voor die console krijg je er gratis bij.
gran turismo 7 headerf1643825170

8. Gran Turismo 7

Wat racing simulatoren betreft is het tegenwoordig wat dun gezaaid op de PlayStation, maar met Gran Turismo hebben we dan ook wel meteen een kanjer te pakken. Met fotorealistische omgevingen en auto's is racen in Gran Turismo een waar genot. Leer écht racen in de Rijschool, om vervolgens je kunsten op de circuits en op straat te laten zien in een grote diversiteit aan auto's van verschillende merken, van klassiekers tot hypermoderne conceptcars.
ratchet clank ps4 uitgesteld naar 2016 71539 1

9. Ratchet & Clank

Voordat Ratchet en Clank aan het riften sloegen op de PlayStation 5 beleefden ze eerst nog een avontuur op de PS4. Deze game was een soort remake, die meteen aanhaakte bij de film die op dat moment in de bioscoop draaide. De game heeft daardoor uitstekende productiewaarden met filmische momenten maar behoudt de kenmerkende humor en bizarre wapens.
Ook in deze game gaan Ratchet & Clank al bouten-verzamelend door een grote diversiteit aan werelden. waar hij het onder anderen opneemt tegen de zelf-verklaarde superheld Qwark.
ps plus ps5f1631005854

10. PS Plus met 25 procent korting

Voor menig Playstation gamer zal PS Plus een absolute must zijn. Of je nu online wil gamen of gebruik wil maken van de gratis maandelijkse games, PS Plus is onontbeerlijk. Nu heeft Sony PS Plus nog niet zo lang geleden PS Plus op de schop gegooid, waardoor velen zich afvroegen of er dit jaar wel een goede aanbieding zou komen. Wees gerust: Sony geeft 25 procent korting op alle 12 maanden abonnementen van PS Plus. Bovendien is deze deal niet alleen beschikbaar voor nieuwe abonnees, wie al een PS Plus abonnement heeft kan deze nu voordelig met een jaar verlengen!
Deze actie loopt nog tot 28 november, dus wees niet te laat!