Scoor PS4 exclusives voor bizar lage prijzen bij Lidl

News
maandag, 21 november 2022 om 14:30
spider manf1624606347
Black Friday is in volle gang en de aanbiedingen vliegen om de oren. Lidl doet vrolijk mee met grote PlayStation exclusives voor absolute bodemprijzen!
Het is de week van Black Friday en de koopgekte is in Nederland toegeslagen. Tal van winkels strooien met korting en als echte Nederlanders maken we daar natuurlijk graag gebruik van! Wie aan Black Friday denkt, komt al snel bij de grotere webshops uit, maar ook Lidl laat van zich horen. En hoe!
Lidl pakt uit met een flink aantal games dat voor een absolute bodemprijs aangeboden wordt. Zo zien we Dreams in de lijst met aangeboden titels voor een prijs die we nog nergens anders gezien hebben. Lidl komt ook niet met de minste titels, vrijwel alle grote PlayStation 4 exclusives zijn vertegenwoordigd: Marvel's Spider-Man, Ghost of Tsushima, Gran Turismo 7, The Last of Us Part II en God of War zijn in ieder geval ook van de partij. Dit zijn slechts de voorbeelden die in de meest recente folder van de Aldi aangekondigd worden, dus het wordt zeker interessant om in de winkel te gaan kijken.
lidlf1668975047

PlayStation 4 games spotgoedkoop bij de Lidl

Lidl heeft de volgende games in de aanbieding:
  • Koop Dreams voor 9,99
  • Koop Ghost of Tsushima voor 9,99
  • Koop Gran Turismo voor 9,99
  • Koop God of War voor 9,99
  • Koop Marvel's Spider-man voor 9,99
  • Koop The Last of Us Part II voor 9,99
  • Koop Ratchet & Clank voor 9,99
Let op: De aanbieding van Lidl geldt alleen in de winkels en alleen op woensdag 23 november.
Dit is nog maar een klein deel van alle aanbiedingen van Black Friday. Ook Bol.com, Alternate en Amazon zijn inmiddels van start met hun Black Friday aanbiedingen. Hier vind je een overzicht met alle kortingen. Ook bij Mediamarkt is het een grote aanrader om daar eens naar de PS5 games te kijken. Zo is The Last of Us Part 1 daar ook al flink in de aanbieding.