De 10 Beste Acteur Look Alikes

  Op straat een acteur of actrice tegenkomen zal je niet zo snel gebeuren. Maar er zijn ook mensen die bizar veel op de bekende acteurs lijken. Lees snel mee in deze lijst van de 10 beste acteur look a likes.

  Het wordt gezegd dat iedereen op deze wereld wel ergens een dubbelganger heeft, of in ieder geval iemand die erg op de ander lijkt. En dat geldt natuurlijk ook voor de mensen die dagelijks bezig zijn om ons te voorzien van toffe films en series. Als je de volgende keer dus in de trein zit of de metro binnenstapt, kijk dan even goed om je heen. Voor je het weet zit je naast 'James Franco' of 'Vin Diesel'. Wij zetten de 10 beste acteur look alikes voor je op een rijtje!

  10. Angelina Jolie

  We beginnen wel met Angelina Jolie op nummer 10, maar dit is zeker niet de minste look alike die we konden vinden. Deze dame (op de foto rechts) lijkt namelijk bijna spot on op de voormalige Lara Croft. En ze is niet eens zo ver van ons vewijderd. Chelsea Marr, zoals deze look alike heet, is namelijk van Schotse afkomst. En hoeveel ze ook op Jolie lijkt, deze dame is verder in niets als de actrice. Ze werkt gewoon op een kantoor in Aberdeen.

  Daarnaast komt zij er gewoon voor uit dat ze haar lippen opgespoten heeft en dat er wat werk aan haar neus is geweest, in tegenstelling tot Jolie in het begin. Marrs neus was namelijk gebroken en moest gezet worden. En het resultaat is wat je op de foto kunt zien.

  9. Michael C. Hall

  Als je fan van Dexter bent, ken je Michael C. Hall vast wel. Hij wikkelt tenslotte in de serie talloze mensen in plastic folie als hij ze vermoordt. Wij ontdekten dat Michael C. Hall een behoorlijk lijkende dubbelganger rond heeft lopen op deze aardkloot. Kijk nou zelf naar het plaatje. Hij lijkt toch precies? Als hij maar niet door het leven gaat met een rol plastic folie in de kofferbak!

  We weten helaas van deze look alike niet precies wie hij is of waar hij vandaan komt, maar we kunnen het er wel over eens zijn dat hij behoorlijk op de Dexter acteur lijkt.

  8. Ryan Gosling

  De volgende in onze 10 beste acteur look alikes is de dubbelganger van Ryan Gosling. Deze man lijkt behoorlijk op de acteur en dat weet hij ook. Robert McKinnon is een vrijgezelle Canadees die het niet alleen als een voordeel ziet dat hij op Gosling lijkt. Het is namelijk meteen ook een vloek volgens hem. Hij wordt dagelijks 'achterna gezeten' door dames en krijgt de meest bizarre verzoekjes.

  En dit is al zo sinds The Notebook uitkwam. McKinnon lijkt zelfs zo veel op Gosling dat hij van datingsites afgetrapt wordt omdat mensen denken dat het een grap of een nep profiel is. De arme jongen...

  7. Scarlett Johansson

  In Rusland schijnen ook veel Hollywood klonen rond te lopen. En de een lijkt veel meer op de acteur of actrice dan de ander. Kijk bijvoorbeeld naar deze Scarlett Johansson look alike uit Rusland. Waar de Hollywood actrice uit onder andere Captain America: Civil War en The Avengers het best goed voor elkaar lijkt te hebben, heeft deze Russische het ook prima naar haar zin.

  Op het gebied van feesten dan. Ze showt op deze foto haar voorraad alcohol die ze ongetwijfeld momenten daarna achterover giet. Maar eerlijkheidshalve moeten we zeggen dat ze behoorlijk op Johansson lijkt. Met een pondje of tien extra dan.

  6. Keanu Reeves

  En we blijven even in Rusland voor de volgende dubbelganger in de lijst van de 10 beste acteur look alikes. Keanu Reeves is namelijk ook gespot in dat land. Wederom een Rus die op een acteur lijkt dus en ook deze lijkt echt heel goed op de Hollywood ster. Alleen dan niet op de Keanu Reeves van The Matrix of John Wick.

  Deze onbekende Rus lijkt meer op de Keanu Reeves uit Bill and Ted's Excellent Adventures. Je weet wel die magere, altijd stonede gast die ineens met zijn maatje op avontuur gaat om toch te slagen voor een geschiedenisproject.

  5. James Franco

  De volgende in de lijst is James Franco. Deze normale jongen wordt op straat vaker herkend als de acteur en is zelf een keer binnengelaten als Franco bij het Toronto International Filmfestival. En hij is zelf ook een acteur, maar dan een wat onbekendere. Tommy Murphy wist niet wat hem overkwam en zocht op dat moment zelf ook naar een adres voor een feestje. Hij had geen idee dat dit niet zijn feestje was, maar daar kwam hij snel achter.

  En toen is hij maar met mensen op de foto gegaan als grap, want tja, als je er dan toch bent kun je net zo goed even lol hebben. Hij is zelfs met Franco zelf op de foto gegaan!

  4. Hugh Jackman / Wolverine

  De volgende in onze lijst met de 10 beste acteur look alikes is eigenlijk meer een grap. Deze busrijdende kerel lijkt namelijk behoorlijk veel op Hugh Jackmans vertolking van Wolverine. Althans, qua kleding en haardracht. Verder is het meer een versie die al even aan de crack zit en lang niet zo veel getraind heeft. Hij kijkt ook lang niet zo serieus als Hugh Jackman in de rol van Wolverine.

  Als we de plaatjes naast elkaar zetten en de verhouding even verder trekken dan uiterlijk verschijn, gokken wij erop dat hij vanillesigaartjes rookt in plaats van Cubaanse jongens. Verder heeft hij gokken we, een plastic skelet in plaats van een adamantium bottenstelsel en zal hij, wanneer je hem boos maakt, een stel vorken uit zijn knokkels laten groeien.

  3. Megan Fox

  Megan Fox is iemand waarvan het niet zo gemakkelijk is om erop te lijken. Ze is tenslotte de afgelopen jaren aan alle kanten opgespoten, gelift, strakgetrokken en noem het maar op. Maar toch is er een dame die er redelijk wat op lijkt. Wie ze is weten we niet precies, maar we kunnen de gelijkenis wel zien tussen haar en de dame die April O'Neill vertolkt in de Turtles.

  2. Vin Diesel

  Op de tweede plek in deze lijst van de 10 beste acteur look alikes komen we Vin Diesel tegen. In een bus nota bene. Deze man zit lekker relaxt in de bus te wachten op de volgende halte, maar intussen is er snel een kiekje van hem genomen, want wees eerlijk: hij lijkt echt als twee druppels op de Hollywood acteur uit de The Fast and The Furious films en Riddick. Zou hij onder dat flitsende jasje ook net zo'n dikke spierbundel hebben of zou er eerder een schraal ventje in zitten?

  1. Leonardo DiCaprio

  De meest lijkende van de 10 beste acteur look alikes is toch wel deze. Leonardo DiCaprio. En dat zullen veel dames toch wel heel leuk vinden. Leonardo DiCaprio is namelijk voor velen onbereikbaar, maar zijn look alike is dichterbij dan je zou denken. Als je naar Zweden gaat kun je namelijk in een bar een drankje bestellen bij Konrad Annerud. Deze 21-jarige jongen weet natuurlijk zelf ook dat hij op Leonardo lijkt en heeft er totaal geen moeite mee.

  HIj geniet er wel van dat mensen het vaak tegen hem zeggen dat hij bizar veel op de Titanic versie van DiCaprio lijkt. Jazeker, het lijkt erop dat Jack het avontuur van het gezonken schip gewoon overleefd heeft. En daarmee sluiten wij dan de lijst met de 10 beste acteur look alikes af.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.