Dark Souls 3 release - Alles op een rijtje

  Het is dan eindelijk zo ver! Pak je wapens op en begin aan de kruistocht die je elke seconde kippenvel zal geven. Iedere plaats kent gevaar, maar het uithangen van de held zal je in de meeste gevallen belonen met nieuwe loot. Wij hebben een overzicht gemaakt over alles omtrent de Dark Souls 3 release.

  Wen er maar aan dat niet alles de eerste keer (of tientallen keren) zal lukken. Doodgaan in Dark Souls 3 is namelijk een heel natuurlijk proces, en zorgt ervoor dat je hopelijk iets leert van je overmoedige gedrag. Om jullie een overzicht te geven, heeft XGN.nl een aantal specials voor jullie geschreven rondom de Dark Souls 3 release!

  De Dark Souls 3 review

  Om af te trappen met het dodelijke spektakel, is het belangrijk om te kijken of Dark Souls 3 wel iets voor jou is. Om jouw bekwaamheid te meten, kan je de Dark Souls 3 review gaan lezen. Wees gewaarschuwd, want Dark Souls 3 is niet voor iedereen weggelegd. Zo zullen de spelers die van een uitdaging houden wel aan hun trekken komen, maar nieuwkomers hier enige moeite mee krijgen, zoals het hoort natuurlijk!

  Nieuwe features

  Doodgaan is niks nieuws in Dark Souls 3, maar de manier waarop het gebeurt wel! Ook al voelt het nieuwe deel niet als een werelveranderende game in de franchise, er zijn wel een aantal veranderingen die je goed in de gaten moet houden. Lees daarom snel de toegevoegde features door om je reis door Lothric te voorspoedigen.

  Het dagboek van een held

  Harry de Herald gaat op reis op zoek naar geluk en balans in de wereld. Zijn zenuwslopende tocht vergaat alleen niet zonder slag of stoot. De ridder met zenuwen van staal heeft zijn bevindingen opgeschreven in een dagboek, die eens een ware mythe zal worden. Je kan zijn vijfdelige avontuur op de voet volgen!

  Handige tips voor de overlever

  Dark Souls 3 is een lastige game, moge dat duidelijk zijn. Gelukkig zijn er een paar tips die de game wat gangbaarder voor je maken, zodat je minder vast komt te zitten. Wij hebben Dark Souls 3 tips voor je in kaart gebracht die je op je weg naar de Lords of Cinder kunnen helpen. Deze kennis zorgt er in ieder geval wel voor dat je meer kans maakt om in een stuk aan te komen bij je eindbestemming!

  Strijd niet alleen

  Sterven hoef je gelukkig niet in je eentje te doen. De multiplayer gaat in Dark Souls 3 een grote rol spelen, waarbij je zowel elkaar kan helpen als backstabben. Om het maximale te halen uit deze co-op ervaring, is het een goed idee om een abonnement bij de plaatselijke sektes te nemen. Waar deze covenants zijn, wat ze doen en wat het jou oplevert lees je allemaal in de covenant uitleg.

  Rillingen langs je ruggengraat

  Waar de Dark Souls franchise om bekend staat, zijn de kolossen waar je tegen zult moeten vechten. Elke bossfight is een epische mijlpaal, waarbij ook Dark Souls 3 de traditie erin houdt. Nu vraag je je natuurlijk af wat je aan herinneringswaardige tegenstanders kan verwachten. Het zijn zeer veel spoilers, maar wij hebben de top 10 tofste bossfights op een rijtje gezet.

  Je kan vandaag aan de gang met Dark Souls 3 op de Xbox One, PS4 en PC. Ben jij aan het twijfelen, of weet je zeker dat je de game gaat halen, dan kan je meedoen aan onze prijsvraag! Hierbij geven we vijf steamkeys weg voor Dark Souls 3.

  Dark Souls III

  Verkijgbaar vanaf 12 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.