Comic Con Rotterdam 2017 - Cosplay, comics en meer!

Article
zondag, 05 maart 2017 om 14:14
xgn google image
De Comic Con Rotterdam 2017 is dit weekend in volle gang in Ahoy Rotterdam. XGN.nl ging op pad en sprak met bezoekers, acteurs en trotse verkopers over hun ervaringen op het event.
Na het succes van Amsterdam Comic Con 2016 is het de beurt aan Rotterdam. De Comic Con Rotterdam 2017 trekt duizenden bezoekers uit het hele land naar Ahoy Rotterdam om te genieten van comics, cosplay, merchandise, wedstrijden en om op de foto te kunnen met de grote hoeveelheid beroemdheden en artiesten.
Op het event dit jaar ging het vooral om de cosplay wedstrijd. Vele bezoekers hebben flink hun best gedaan om er fantastisch uit te zien. Naast deze wedstrijd waren er veel winkeltjes met leuke posters, beeldjes, knuffels, t-shirts, zwaarden en ga zo maar door. Een goed moment om je verzameling uit te breiden.

Celebrities op Comic Con Rotterdam 2017

Op de Comic Con spraken wij met Andrew Rothenberg. Hij speelt Jim in het eerste seizoen van The Walking Dead. Ook Alistair Petrie, die onlangs in de Star Wars spin-off "Rogue One" speelde, was wel in voor een interview en een gezellig gesprek. Radagast, gespeeld door Sylvester McCoy hebben we ook vragen kunnen stellen. Deze interviews zijn allemaal te zien in de video.
Verder waren er nog andere acteurs en actrices, zoals de "bully" uit Harry Potter, gespeeld door Harry Melling. Naast de celebrities spraken wij ook met cosplay groepen en winkel eigenaren. We vroegen ze onder andere wat er leuk is aan de Comic Con dit jaar, allemaal zeiden ze dat de sfeer dit jaar weer fantastisch is.
Wil jij naar Comic Con Rotterdam 2017? De beurs is namelijk enkel vandaag op zondag 5 maart nog open in Ahoy. Tickets zijn online te koop vanaf 10 euro.