5 toffe co op PS Vita games die je met vrienden kan doen

Article
zondag, 17 september 2017 om 13:10
xgn google image
Ondanks dat Sony geen PlayStation Vita games meer maakt, geldt dat niet per se voor third party studio’s. Bovendien ontvangen spelers via PlayStation Plus nog altijd maandelijks een gratis game. Daarvan zijn er genoeg die online gespeeld kunnen worden. Dat betekent extra uurtjes! Dus hier zijn vijf co op PS Vita games die je met anderen kan spelen.

Borderlands 2

Ondanks dat Borderlands 2 toch echt het beste speelt op de consoles, is de handheldversie een aardige Vita-game op zich. Laat je niet meteen afschrikken door wat je op het internet leest over trage framerates. Oké, tijdens hectische gevechten zal het iets moeizamer gaan, maar onspeelbaar wordt het nooit. Wie kan het beste wapen vinden? Verzamelen maar!
117924

Earth Defense Force 2017 Portable

Wie wil er niet samen gigantische insecten, robots en ander gespuis verslaan. De geremasterde Earth Defense Force 2017 Portable houdt zich op de Vita prima staande en bevat zeven nieuwe levels en de Pale Wing. Een veelgehoord minpunt was het gebrek aan een split-screen in de consoleversies, maar met een online multiplayermodus kan je alsnog een team vormen. En wel je best doen uiteraard, want de wereld hangt ervan af.
117925

Freedom Wars

Een Vita-game die vooral bedoeld is om co op te spelen is Freedom Wars. Vecht je weg langs gigantische Abducters en redt gijzelaars. Het is 102014 en de wereld is kapot, de overgebleven mensen leven ondergronds. Met je eigen personage kan je op missies gaan. Daarbij heb je de keuze uit veel verschillende types, waardoor je de rollen ook nog eens kan verdelen. Red de dag!
117926

Phantom Breaker Battle Grounds

Dit vechtspel is te doen met maximaal vier spelers. In chibi manga stijl mep je allerlei kwaadkijkende vijanden neer in hartje Tokyo. De game heeft duidelijk inspiratie geput uit comics, wat in de menu’s en levels is terug te zien. Elk speelbaar personage is aan te passen en heeft eigen speciale aanvallen. Je hebt nog nooit zoveel chaos op je beeldscherm gehad.

Minecraft: PS Vita Edition

Dankzij een coördinatiesysteem kan je er met vrienden opuit gaan in de wereld van Minecraft. Probeer te overleven met maximaal vier spelers en bouw er een eind op los. Het kan allemaal in deze op de PlayStation 3 gebaseerde Vita-game. De vrijheid is daarom even groot als je gewend bent van Minecraft. Geen gezeur met andere mensen die je dwars zitten, daarvoor heb je vrienden. Op de vita kan je als team strijden tegen de monsters of een enorm kasteel bouwen. Samen sta je sterk.
Dit waren alle 5 co op PS Vita games die je met vrienden kan doen.

Populair Nieuws