WIN - Captain America Civil War prijsvraag - goodie pakket

Article
zaterdag, 14 mei 2016 om 13:30
xgn google image
Sinds 28 april is de strijd losgebarsten in het Marvel universum tussen Captain America en Iron Man. In Captain America Civil War doet supersoldaat Steve Rogers er alles aan om de mensheid te behoeden van onheilspellende taferelen, ook al wordt hij tegengewerkt door de overheid. Voor fans hebben we nu een Captain America Civil War prijsvraag!
In Captain America Civil War komt Steve Rogers lijnrecht tegenover Tony Stark te staan. De overheid wil The Avengers in de gaten houden en aansturen. Tony Stark is het daarmee eens, maar Captain America niet. Dit zorgt dat het team in tweeën verdeeld wordt en geeft ons een spannend avontuur om te zien.

Captain America Civil War prijsvraag

In samenwerking met Disney geven wij drie Captain America Civil War goodie pakketten weg. Een pakket bestaat uit 2 bioscoopkaarten voor de Captain America Civil War film, een koptelefoon, een pet en badges die je op kunt spelden. Zo kun je als ware fan de laatste creatie van de gebroeders Russo gaan bekijken.
Het enige wat je moet doen is antwoord geven op de volgende vraag:
  • Wie diende Steve Rogers het serum toe waardoor hij veranderde in Captain America?
Weet je het antwoord? Stuur deze dan naar [email protected], inclusief je voor- en achternaam en postadres. Je hebt tot en met 21 mei de tijd om dit probleemstuk op te lossen. Na het sluiten van de Captain America Civil War prijsvraag zullen winnaars van ons persoonlijk bericht ontvangen.

Populair Nieuws