Wat vind je van Overwatch? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 14 mei 2016 om 15:00
xgn google image
Gisteren was het vrijdag de 13e, wat een mooie reden zou zijn geweest voor een stelling over horrorgames of horrorfilms. Helaas, de XGN Doe Mee heeft vandaag een mooie andere stelling voor jullie: één over Overwatch. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een week geleden vroegen wij wat jullie nou van Call of Duty: Infinite Warfare vinden. Toegegeven, dat is nogal lastig aangezien er nog niks bekend is over de game, behalve de trailer. Maar op de basis van de trailer hebben jullie al wel wat meningen gevormd en daar is de XGN Doe Mee ontzettend blij mee. Deze week is Spike onze mening van de week:
Zo kun je het ook bekijken Spike; de trailer wekt onze nieuwsgierigheid, al zal dat niet bij iedereen zijn. Het merendeel van de XGN’er is klaar met de futuristische richting die Call of Duty heeft ingezet en is dan ook erg blij met Battlefield 1, die terugkeert naar de klassieke setting van oorlogvoering. Want de trailer van Battlefield 1 heeft inderdaad erg veel positieve reacties binnengekregen.
Goed, genoeg over die twee series. Tijd voor de nieuwste vraagstelling! Afgelopen weekend was de langverwachte bèta van Overwatch, die door veel mensen is gespeeld: maar liefst 9.7 miljoen mensen hebben Blizzard’s game gespeeld op de PC, Xbox One en PlayStation 4. Onze vraag gaat logischerwijs dan ook over de game:

Wat vind je van Overwatch?

Want wat vinden jullie nu eigenlijk van de game? Voldoet Overwatch aan je verwachtingen of stelt het spel in jouw ogen teleur? Misschien heb je de hele game wel niet gespeeld, waar wij ook wel benieuwd naar zijn; want waarom niet? Laat het ons weten in de reacties hieronder en dan zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee! Fijn weekend gewenst!