Call of Duty WW2 Multiplayer Tips - Koning van het slagveld!

Article
zondag, 04 maart 2018 om 9:00
xgn google image
Hartstikke leuk al die Team Deathmatches en Dominations, maar misschien bak je er gewoon helemaal niks van. Daarom hebben wij een lijst samengesteld van vijf tips waarmee jij beter kan worden in het spel, en zo al je vrienden kan inpalmen! Lees hier vijf Call of Duty WW2 Multiplayer tips!

5. Kampvuurtje

Je kent het wel, van die mensen die de hele match zielig in een hoekje zitten en je alleen maar in je rug schieten als je onwetend voorbij rent. Super irritant natuurlijk. Zorg ervoor dat jij niet ook zo'n persoon wordt! Misschien denk je nu wel dat het nog best zou kunnen werken, in een hoekje zitten en iedereen overhoop knallen als ze langs je schuilplaats struinen. Klopt, maar iedereen zal je ook de grootste rotzak op aarde vinden.
Dit leidt vaak alleen maar tot moeilijkheden, meestal in de vorm van twaalf-jarigen die je via hun krakende headsetmicrofoon de grond in schelden. En geef toe, wie heeft daar nou trek in? Loop gewoon even een rondje.
126836

4.Stil maar dodelijk

Het is altijd beter om ongezien te blijven op het slagveld, maar hoe bereik je dit nou? Je kunt een beetje met het outfit van je personage spelen, maar dat maakt ook nauwelijks wat uit. Wat wel erg effectief is, is een demper op de loop van je wapen proppen. Op deze manier maak je niet alleen minder geluid, maar word je ook niet weergegeven op de minimap. Zo kun je je vijanden stuk voor stuk uitschakelen, zonder dat ze doorhebben waar de schoten vandaan komen!
127179

3. Richten bij elke hoek

Je kent het wel, je bent vrolijk op een map aan het rondrennen en wanneer je een hoekje omloopt staat daar een vijand. Wat doe je ? Je richt je wapen op hem en begint te schieten. Er bestaat een kans dat je het gevecht wint, maar het is ook goed mogelijk dat je helemaal kapot geschoten wordt omdat je toch een beetje schrikt en langzaam reageert.
Dit alles kan (grotendeels) voorkomen worden door een simpele truc; richt je wapen in elke gang of ruimte waar je langskomt. Zo ben je altijd voorbereid op een eventuele vijand en heb je standaard ook een voorsprong. Probeer het maar eens!
127180

2. Herladen

Dit is nog wel even een lastig dingetje. Natuurlijk is het alleen maar gunstig om altijd een vol magazijn in je machine te hebben zitten, maar dat kan nog knap moeilijk zijn. Het kan slim zijn om na elke kill je wapen te herladen, maar soms wil het nog wel eens voorkomen dat er precies dan nog even een extra vijand de hoek om komt lopen, waarna jij machteloos het hoekje om gaat.
De tip is dan ook, hoe logisch het ook klinkt; kijk nadat je hebt geschoten altijd eerst goed om je heen voordat je dat magazijn eruit rukt. Dit kan je nog eens uit vervelende situaties helpen!
127181

1. Kies je favoriet

Het is van essentieel belang om een wapen te kiezen waarbij je je fijn voelt en eentje te kiezen waar je goed mee om kan gaan. Hou je meer van langzame of snelle fire rate? Ben je meer van de semi- automatische wapens of heb je toch liever een volledig automatisch apparaat? Dit soort dingen moet je voor jezelf vaststellen en zo een wapen kiezen dat het beste bij jou past.
Natuurlijk kun je experimenteren met verschillende wapens, maar toch is het handig om na een tijdje een vaste lieveling te hebben. Als je steeds een ander wapen in handen neemt moet je telkens weer opnieuw wennen en word je waarschijnlijk ook niet heel veel beter in het spel.

Dit waren vijf Call of Duty WW2 Multiplayer tips!

Heb je iets gehad aan deze tips? Laat het ons weten in de comments!
Mocht je weer willen lezen over CoD: WW2, lees dan hier onze review en hier een special over de vijf tofste Headquarters features!

Populair Nieuws