Zo word je de beste speler in Fortnite - Een paar tips!

  De laatste MB's van het downloadproces tikken weg en je staat op het punt om onvoorbereid het slagveld te betreden. Niet doen! Want voor je het weet ben je het lachertje van het potje. Lees daarom eerst hoe je de beste speler in Fortnite wordt. Hiermee open je de eerste bladzijde van je eigen boek over een succesvolle Fortnite carrière.

  5. Met een team? Overleg!

  De kans is groot dat jij samen met je vrienden de Fortnite map wil veroveren, maar dan moet je wel alles goed overleggen. Waar gaan we naartoe? Wat gaan we doen? Het zijn vragen die zeker belangrijk zijn om te stellen aan jezelf en aan je teamgenoten.

  Daarom is het ook handig om voordat je het strijdtoneel betreedt, nadat je deze Fortnite tips hebt gelezen, om te weten waar de meeste buit te halen valt. Gelukkig kun wij jou dat vertellen, want dit zijn de plekken waar de meeste buit te halen valt:

  • Tilted Towers
  • Snobby Shores
  • Salty Springs
  • Retail Row
  • Pleasant Park
  • Greasy Grove
  • Fatal Fields

  Daarnaast is het ook belangrijk om enigszins bij elkaar te blijven, want voor je het weet sta je in je eentje oog in oog met een groep van vier mensen die je binnen mum van tijd een ongewenste reis naar het hiernamaals geeft.

  4. Hakken

  Af en toe moet je je een weg in de rondte hakken om zoveel mogelijk hout, steen en metaal te bemachtigen. Deze middelen zijn namelijk van levensbelang tijdens een potje, aangezien je er allerlei handige dingen mee kan en moet doen.

  Gewoon even de tijd voor nemen, want als je bijvoorbeeld bij Wailing Woods bent valt er genoeg hout te hakken waarmee je jouw prestaties kan bevordenen. Kijk alleen wel uit met metaal. Dit verkrijg je namelijk door auto's kapot te maken, maar dit maakt wel erg veel lawaai.

  Leer om van het hout en de andere materialen te houden en hier zoveel mogelijk van te verzamelen voor de laatste minuten van een potje, want hier is het van levensbelang.

  3. Oplossing vinden in bouwen

  Als je van deze Fortnite tips eenmaal de 'hakken' tip hebt overgenomen is het tijd om te gaan bouwen. Het maakt vaak niet uit hoe en met wat je bouwt, want je hebt nu toch genoeg middelen. De schoonheidsprijs voor een bouwwerk hoef je niet te behalen, zolang het maar een functie heeft.

  Architectonische hoogstandjes hoeven dus niet, functionaliteit staat voorop. Als er op je wordt geschoten geldt maar één d ing: ren dan niet weg, maar begin te bouwen als een malle. Het is iets dat in je systeem moet komen, want een snelle manier van bouwen zorgt voor een grotere kans op de winst. Al helemaal in de laatste fase van een potje.

  2. Gebruik schilden en ken de kleur

  Tijdens een potje Fortnite is het natuurlijk handig als je zoveel mogelijk levens en bescherming hebt, een van de Fortnite tips die iedereen wel snapt. Je levens starten uiteraard altijd op 100, maar je bescherming op 0. Een schild is een primaire behoefte in een potje, maar het moet niet het eerste doel zijn om te vinden.

  Mocht je zo'n schild tegenkomen, dat in de vorm van een vloeibaar middeltje komt, drink het dan gelijk op. Dit kan namelijk vanaf het begin al een enorme rol van betekenis spelen en het bespaart ook nog eens ruimte, waardoor je meer wapens mee kan nemen.

  Deze wapens hebben verschillende kleuren en het is handig om uit je hoofd te weten welke kleur beter en zeldzamer is dan de ander.

  • Grijs = Normaal
  • Groen = Minder voorkomend
  • Blauw = Zeldzaam
  • Paars = Episch
  • Oranje = Legendarisch

  Nu weet je het. Bijna ben je de beste speler in Fortnite!

  1. Niet meteen beroven

  Mocht je iemand hebben neergeschoten, maar hij is niet meteen dood? Dan moet er meteen een belletje gaan rinkelen. Die persoon is namelijk niet alleen en heeft nog een vriend of meerdere vrienden in de buurt. Let dus goed op, want je kan nu heel makkelijk de fout ingaan.

  Daar ligt de tegenstander iets verderop, dood aan het bloeden op de grond met een vriend in de buurt die hem moet helpen. Je kunt ervoor kiezen om de vijand te laten spartelen op de grond, maar je kunt hem ook de genadeklap geven.

  Als je kiest voor dit laatste dan liggen er meteen een aantal heel aantrekkelijk uitziende spullen op de grond, maar hier moet je even vanaf blijven. Want als die vriend van de zojuist vermoorde persoon in de buurt is en jij gaat focussen op de te behalen buit, dan ben je zo de klos.

  Zo word je dus de beste speler in Fortnite!

  Nu deze vijf Fortnite tips in het achterhoofd zijn gegraveerd kun je met een optimale voorbereiding uit de zwevende bus vliegen. Niet bang zijn en lekker knallen, kom op! Voor je het weet ben je de beste speler in Fortnite.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.