Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered Tips & Tricks

  In tegenstelling tot het origineel kent Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered alleen een singleplayer campagne en geen multiplayer. Toch kan het verhaal behoorlijk uitdagend zijn. Lees daarom snel onze tips en tricks om relatief ongeschonden door de campagne te komen!

  Maak gebruik van cover

  In de campagne van Call of Duty Modern Warfare Remastered 2 zal je vaak beschoten worden. En met vaak bedoelen we dat er genoeg kogels op je af komen om de bevolking van een klein land om te brengen. Kijk en dan ook niet raar van op wanneer je vaak een Game Over-scherm zal zien als je rondrent over het slagveld.

  Eén van de belangrijkste tips die we namelijk kunnen geven als het gaat om de campagne van Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered is namelijk het nemen van cover. In elk shootout zal er wel ergens een pilaar, auto of gebouw staan waar je veilig bent van het rondvliegend lood. Maak er gebruik van en je zal een stuk minder vaak de missie opnieuw moeten opstarten.

  Ga slim om met je munitie

  Al die kogels komen natuurlijk ook met talloze vijanden die je op je pad zal tegenkomen in Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered. Je zal misschien denken dat je daardoor niet snel zonder munitie komt te zitten, maar dat is niet helemaal waar. Hoewel er na een vuurgevecht namelijk genoeg wapens zijn om op te pakken, is dat middenin een veldslag niet altijd mogelijk.

  Ga dan ook slim om met de munitie die je tot je beschikking hebt. Vuur kogels af in salvo’s, in plaats van een blinde spray and pray en mik zoveel mogelijk op de weak spots van vijanden. Kijk ook goed hoeveel kogels je nog hebt in je huidige clip. Ga bijvoorbeeld niet een hoek om met slechts half geladen pistool of geweer. Je zal niet een halve clip verliezen door vroegtijdig te herladen, dus als je een gaatje hebt, druk dan meteen op de reload knop.

  Niet hamsteren!

  Hoewel dit een beetje tegenstrijdig klinkt met onze vorige tip, raden we je aan om niet te lang je granaten bij je te houden. We kennen het waarschijnlijk allemaal wel: je bewaart je meest krachtige spullen voor de meest lastige situaties, maar aan het einde van de missie heb je nog steeds alles op zak.

  Vergeet daarom niet om geregeld granaten te gebruiken wanneer de situatie erom vraagt. Helemaal wanneer er meerdere vijanden uit één deur of gang stromen is het perfect om daar een explosief gericht in te plaatsen. Bovendien zal het je een hoop munitie schelen wanneer je meerdere vijanden uit kan schakelen met slechts één granaat.

  Houd de HUD in de gaten

  Tijdens de campagne van Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered kan het er flink chaotisch aan toe gaan. Het is dan ook niet zo vreemd als je een paar keer het overzicht kwijtraakt middenin een intens vuurgevecht. We hebben het allemaal wel een keer meegemaakt.

  Het is alleen wel belangrijk om de HUD in de gaten te houden. Misschien wel de meest belangrijkste informatie wordt namelijk gegeven door de grenade indicator. Als er een granaat vlakbij je ligt, dan zal er met een pijltje en een icoontje worden aangegeven waar de boosdoener is. Op dat moment heb je twee opties: wegrennen als Usain Bolt of je tegenstanders trakteren op een koekje van eigen deeg. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een granaat te retourneren naar de afzender. Pas daar alleen wel mee op, want als de granaat explodeert wanneer je hem net in je klamme handjes gestopt hebt… Laten we zeggen dat de dogtags nodig zijn om het lichaam te identificeren.

  Merk je dus plotseling een granaat op naast je voeten en weet je niet hoe lang die daar al ligt, ren dan gewoon weg. Weet je daarentegen dondersgoed wanneer de granaat daar is gekomen en welke onruststoker hem daar heeft neergelegd, trakteer ze dan op vuurwerk van dichtbij. Zo red je niet alleen jezelf, maar kan je ook nog eens ‘gratis’ een groep vijanden uitroeien. Wat wil je nog meer?

  Ben je op zoek naar alle Intel locaties in Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered? Check dan zeker onze guide!

  Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered

  Verkijgbaar vanaf 31 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.