Alle intel locaties in Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered

  Iedereen heeft wel eens last van de verzamelkoorts. Je vindt een verzamelbaar object , maar elke keer als je een level uitspeelt, bekruipt je een naar gevoel. Heb je wel alle dingen opgepakt? Ook Activision doet ons dat aan in Call of Duty of Duty Modern Warfare 2 Remastered. Laptops met 'intel' zijn overal in de missies verstopt. Gelukkig zijn wij hier om jou te helpen. Hier zijn alle intellocaties in Modern Warfare 2 Remastered.

  Er zijn in totaal 45 intel locaties in Modern Warfare 2 Remastered, waar twee trofeeën aan verbonden zijn. 'Leave No Stone Unturned' wordt beloond aan spelers die 22 intel hebben gevonden. 'Drive By' krijg je pas als je alle 45 intelstukken gevonden hebt. Wij hebben deze gids ingedeeld per missie. Zo kan je precies op zoek naar de objecten die jij nog moet vinden!

  Missie 1: S.S.D.D. Modern Warfare 2 Intellocatie 1/45

  Jazeker, zelfs in de tutorial kun je intel missen. Nadat je een granaat op het doelwit hebt gegooid stuurt het spel ons de trap af. Maar voor we dat doen kan het verstandig zijn eerst even om te draaien. In een tent staat namelijk een laptop met intel op ons te wachten. Een goed begin!

  Missie 2: Team Player Modern Warfare 2 Intellocatie 2/45

  Er zijn in totaal twee laptops te vinden in Team Player. De eerste van de twee zit verstopt in een school. Je moet het toch ergens leren. Nadat je voertuig geraakt wordt door een RPG kom je de school tegen. Ruim de vijanden op de eerste verdieping uit de weg en ga de trap op. Daar staan wat schutters uit ramen te schieten. Ook zij moeten uitgeschakeld worden. Als je de hoek om gaat spreekt Sgt. Foley je aan. In de volgende kamer staat de laptop op een witte tafel met een groene stoel. Het is aan de rechterkant van de kamer. Hopelijk heb je je lesje geleerd.

  Missie 2: Team Player Modern Warfare 2 Intellocatie 3/45

  Als je iedereen dood hebt geschoten in de school en je naar buiten stapt is de derde laptop niet ver te zoeken. Het staat net buiten de school op een bruine krat. Er staat ook een krat ammo naast. Je hebt altijd meer kogels nodig in Call of Duty.

  Missie 3: Cliffhanger Modern Warfare 2 Intellocatie 4/45

  In Cliffhanger zijn drie laptops te vinden. De eerste is te vinden na een stealth segment. Nadat je het tweede tweetal vijanden stilletjes van kant hebt gemaakt gaan jij en Kapitein MacTavish verschillende kanten op. Recht voor je is een wachttoren. Ga naar binnen en beklim de trap nadat je eventueel wat vijanden doodschiet. Daar vind je de eerste laptop. Hopelijk houdt niemand meer de wacht...

  Missie 3: Cliffganger Modern Warfare 2 Intellocatie 5/45

  De volgende laptop vind je kort nadat je de bom geplaatst hebt. MacTavish wil een wedstrijdje doen om wie als eerste in de hangar is. De bedoeling is om naar links te gaan. Maar als je dit eerst even negeert en voorbij de tweede hangar gaat kan je meteen naar links. Daar zijn twee monteurs aan een voertuig aan het sleutelen. Schakel ze uit en sla het raam in. Je beloning is een laptop op een tonnetje. En misschien win je dat wedstrijdje ook nog wel!

  Missie 3: Cliffhanger Modern Warfare 2 Intellocatie 6/45

  De tijd voor sluipen is voorbij. Jij en MacTavish rijden nu op sneeuwscooters terwijl vijanden op jullie schieten. Als de kapitein 'Don't slow down! Keep moving or you're dead!' zegt is er een houten hek. Ga naar links. Er zijn wat bomen waar je links of rechts langs kan. In plaats daarvan gaan we er langzaam doorheen. Als het goed is staat je objective marker op 1810m. Als je een beetje naar rechts gaat staat de laptop op de grond. Gelukkig hoef je niet uit te stappen of op een knopje te drukken om het op te pakken. Rijd er gewoon overheen! We lezen de intel later wel...

  Missie 4: No Russian

  Er zijn geen laptops in No Russian. Spasibo.

  Missie 5: Takedown Modern Warfare 2 Intellocatie 7/45

  Het gebrek aan intel in No Russian wordt goed gemaakt in Takedown. Daar zijn namelijk vier laptops te vinden. De eerste komt al vrij vroeg. Nadat je met Meat in een favela springt is het zaak je weg naar links te werken. Op een gegeven moment kom je op een plein met een hut waar de Braziliaanse vlag voor hangt. Ga het hutje rechts van deze in. De eerste laptop staat op je te wachten in de kamer achterin het huisje. Olé!

  Missie 5: Takedown Modern Warfare 2 Intellocatie 8/45

  Nadat je over een hek klimt waar een boze hond achter staat is er een trap. Ga omhoog en dan naar links. Op een gegeven moment maakt het pad een U-bocht. Aan je linkerkant is weer een Braziliaanse vlag en recht voor je een ladder. Beklim de ladder. De laptop staat op een tafel voorbij een open deur. Wel eerst de vijand in de kamer uitschakelen. En je scoort!

  Missie 5: Takedown Modern Warfare 2 Intellocatie 9/45

  De derde laptop is niet ver verwijderd van de tweede. Ga zuidwest (richting je objective) tot je een gebouw ziet dat van bakstenen is gemaakt aan je linkerkant. Ga de trap op naar de deur met voetbalgraffiti. In de eettafel staat een verrassing op je te wachten op de koffietafel. De verrassing is een laptop.

  Missie 5: Takedown Modern Warfare 2 Intellocatie 10/45

  Speel door tot een brandende auto het grootste gedeelte van je pad blokkeert. Ga voorbij de auto. Ga meteen links van je een deur in. Loop de trap af en pak de laatste laptop in Takedown op van een tafeltje naast het bed. Slaap lekker.

  Missie 5: Wolverines Modern Warfare 2 Intellocatie 11/45

  Ook in Wolverines kan je intel vinden op vier verschillende locaties. De eerste is in een tankstation. Nadat wat vijanden je proberen te verrassen achter Joe's Diner is het station te zien. De laptop staat binnen op de toonbank. Kaching!

  Missie 5: Wolverines Modern Warfare 2 Intellocatie 12/45

  Speel door tot je de opdracht krijg Burger Town veilig te maken. Schiet iedereen in Burger Town neer en ga naar het afvalgebied links van het gebouw. Buiten de burgerwinkel zit een laptop in een grote afvalcontainer. Maar het is geen troep!

  Missie 5: Wolverines Modern Warfare 2 Intellocatie 13/45

  We zijn nog niet klaar met de fast food! Na een burger hoort natuurlijk een taco. Ga rechtstreeks naar Taco To-Go. Sla het raam in en klim naar binnen. Daar vind je een laptop op een tafel. Eet smakelijk.

  Missie 5: Wolverines Modern Warfare 2 Intellocatie 14/45

  Ren vervolgens naar het noorden door Nate's en ga de CRB bank in. De laatste laptop in Wolverines staat links van Customer Service onder het bord met 'Online Banking'. En nu lekker zitten.

  Missie 6: The Hornet's Nest Modern Warfare 2 Intellocatie 15/45

  In Hornet's Nest zijn er weer vier laptops te vinden. De eerste kan je vinden vlak nadat je twee technicals hebt verslagen. Ga het huis met de gele muren en betraliede ramen in. De laptop staat op de keukentafel. Maar wat ga je ermee koken?

  Missie 6: The Hornet's Nest Modern Warfare 2 Intellocatie 16/45

  Als je alles tot noch toe hebt gevonden heb je nu een derde van alle intel! Beginnen de endorfinen al op te bouwen? Ga nadat een vlammende vrachtwagen voorbij schiet naar links. Schiet iedereen dood op het basketbalveld. Ga rechtdoor de trap op. Achter de wasmachine staat de laptop op een groene ton. En je kleren mogen onderhand wel eens die wasmachine in.

  Missie 6: The Hornet's Nest Modern Warfare 2 Intellocatie 17/45

  Na het volgende gevecht op een kruising is een ijswinkel te zien aan je rechterkant. Ga naar binnen en klim naar boven. Ga vervolgens naar rechts om een ander gebouw in te gaan. Na alle vijanden opgeruimd te hebben moet je naar een gele kamer. Ga de trap op naar een kamer met gebarsten muren. Daar staat weer een laptop op je te wachten. Waar stop je ze eigenlijk?

  Missie 6: The Hornet's Nest Modern Warfare 2 Intellocatie 18/45

  We hebben al een basketbalveld gered van de bezetting, maar nu is een voetbalveld aan de beurt. Schiet iedereen neer en kijk achter de goal aan de andere kant. De vierde laptop staat achter het raam.

  Missie 7: Exodus Modern Warfare 2 Intellocatie 19/45

  In Exodus zijn er drie laptops te vinden. De eerste vind je voor het Garden Villas Complex. Rechts van de oprit is een beveiligingskantoortje. Op een tafeltje in de hoek staat een laptop. Maar ik heb liever zo'n villa...

  Missie 7: Exodus Modern Warfare 2 Intellocatie 20/45

  Speel door tot de Arcadia checkpoint. Rechts, langs de grote fontein is weer een beveiligingskantoor. Loop naar binnen en pak de laptop van het bureau. Er is geen beveliging!

  Missie 7: Exodus Modern Warfare 2 Intellocatie 21/45

  Ga over de brug Arcadia in en betreed het tweede huis aan de rechterkant. Ga naar boven. Daar staat een laptop op de bank. Het was geen brug te ver.

  Missie 8: The Only Easy Way Modern Warfare 2 Intellocatie 22/45

  Er zijn weer drie laptops te vinden in The Only Easy Way. De eerste vind je kort nadat je de eerste groep gijzelaars redt. Klim naar boven. De laptop staat in een van de stellingkasten. Haal het uit de kast.

  Missie 8: The Only Easy Way Modern Warfare 2 Intellocatie 23/45

  Bevrijd de tweede groep gijzelaars en blaas plan B op. Schakel alle vijanden op het deck uit. Voor je doorgaat naar het derde deck staat er weer een laptop in een stellingkast. Keurig netjes opgesteld.

  Missie 8: The Only Easy Way Modern Warfare 2 Intellocatie 24/45

  Eenmaal boven op Deck 3 zal een helikopter arriveren. Ga de hoek om en klim rechts de ladder op. Ga de trap af. De laptop staat er direct onder. Net als Harry Potter.

  Missie 9: The Gulag Modern Warfare 2 Intellocatie 25/45

  In The Gulag zijn vier laptops te vinden. Voordat je de gevangenis in gaat is er een ladder die leidt naar een kantoor die over de ingang uitkijkt. De eerste laptop zit helemaal achterin het kantoor. Deze is nog ontsnapt aan de wet.

  Missie 9: The Modern Warfare 2 Intellocatie 26/45

  De tweede laptop zit in de controlekamer achter een muur van televisies. Het overziet alles in het geheim.

  Missie 9: The Modern Warfare 2 Intellocatie 27/45

  De derde laptop is net voorbij het arsenaal. Ga kamer 327 in aan je rechterkant. Deze laptop staat naast een TV. Overigens is dit de derde laptop in The Gulag en de 27e laptop van allemaal. Oftewel, 327!

  Missie 9: The Modern Warfare 2 Intellocatie 28/45

  De laatste laptop in deze missie vind je na de cutscene met Captain Price. Kijk naar links en daarstaat het, alweer naast een TV. Het was niet goedkoop...

  Missie 10: Of Their Own Accord Modern Warfare 2 Intellocatie 29/45

  In Of Their Own Accord zijn twee laptops te vinden. De eerste zit op de begane grond van het Capitol gebouw. Het zit verstopt in de tweede lift van links. Neem het mee omhoog!

  Missie 10: Of Their Own Accord Modern Warfare 2 Intellocatie 30/45

  Nadat je door verbrande vloeren bent geklommen en een vijandige SAM gebied vindt staat er aan de linkerkant iemand van achter een deur te schieten. Zorg dat hij stopt en betreed dan de kamer. De laptop staat op je te wachten aan de linkerkant. Nu zijn jullie eindelijk SAMen.

  Missie 11: Contingency Modern Warfare 2 Intellocatie 31/45

  In Contingency zijn drie laptops. De eerste is te vinden vlak nadat Price aangeeft dat het aan jou is een patrouille van drie man uit te schakelen of te omzeilen. Sluip door de bomen een berg op en je vindt een laptop op een krat. Die zag je bijna niet meer door de bomen...

  Missie 11: Contingency Modern Warfare 2 Intellocatie 32/45

  De tweede zit in gebouw 33. Vlak nadat je een raket op de onderzeeërbasis schiet vind je die aan je linkerkant. Het staat in de keuken. De 32e laptop zit dus in gebouw 33. Activision was de tel even kwijt.

  Missie 11: Contingency Modern Warfare 2 Intellocatie 33/45

  Ga vervolgens naar het noorden en klim op de helipad. In de noordwesterlijke hoek ligt de laatste laptop op wat kratten. Pak het vliegensvlug op.

  Missie 12: Second Sun

  Er is geen intel in missie 12. Geniet maar lekker van de zon!

  Missie 13: Whisky Hotel Modern Warfare 2 Intellocatie 34/45

  Er zijn twee laptops in Whiskey Hotel. Nadat Cpl. Dunn een deur intrapt staat de eerste links van je op een bruine bank. Dunn Dunn Dunnn...

  Missie 13: Whisky Hotel Modern Warfare 2 Intellocatie 35/45

  Op een gegeven moment zegt Sgt. Foley dat je twee minuten hebt om op het dak te geraken. Geen zorgen, neem je tijd. Ga een trap op en hij vertelt je dat je nog 30 seconden hebt. Kijk naar rechts en daar staat de tweede laptop op een kist naast een raam op je te wachten.

  Missie 14: Loose Ends Modern Warfare 2 Intellocatie 36/45

  In Loose Ends zijn drie laptops te vinden. De eerste vind je na de nederlaag, maar voordat je het grote huis in gaat. Ga naar het zuidwesten, richting de vijver. De eerste laptop staat naast het boothuisje. Gelukkig voer je niet waar de grote mast vaart!

  Missie 14: Loose Ends Modern Warfare 2 Intellocatie 37/45

  De tweede laptop zit in de kelder waar alle wapens zijn opgeslagen. Het rust op een bruine krat. Druk maar niet op het verkeerde knopje, voor het geval de laptop ook een soort wapen is.

  Missie 14: Loose Ends Modern Warfare 2 Intellocatie 38/45

  De derde laptop zit in de laatste kamer boven op een tafeltje bij het raam. Je hoeft niet heel intelligent te zijn om deze te vinden.

  Missie 15: The Enemy Of My Enemy Modern Warfare 2 Intellocatie 39/45

  Er zijn twee laptops in The Enemy Of My Enemy. De eerste ligt meteen aan het begin van de missie. Ga meteen rechts nadat je uit het vliegtuig springt. Daar is nog een verwoeste vliegtuig. De laptop staat in de cockpit. Het stond duidelijk niet in vliegtuigmodus...

  Missie 15: The Enemy Of My Enemy Modern Warfare 2 Intellocatie 40/45

  Als je nog maar 115 meter van de objective verwijderd bent sta je als het goed is op een kruispunt. Links is de brandende neus van een jumbo jet. Voorin deze neus staat de laptop. Maar krijgt het vliegtuig zijn neus ooit terug?

  Missie 15: Just Like Old Times Modern Warfare 2 Intellocatie 41/45

  In Just Like Old Times zijn vier laptops te vinden. Nadat je de rokende soldaat uit hebt geschakeld in de eerste grot gaat Price naar links. Volg hem niet en ga in plaats daarvan de tunnel in tegenover het kampgebied. Price waarschuwt dat het wemelt van de vijanden, maar als je tot halverwege gaat kan je de laptop oppaken zonder dat iemand er erg in heeft. Price weet duidelijk niet waar hij het over heeft.

  Missie 16: Just Like Old Times Modern Warfare 2 Intellocatie 42/45

  De tweede laptop zit in de tweede grot. Als alles donker wordt en er een aantal vijanden verschijnen ligt de laptop achterin de ruimte. Schakel iedereen uit voor je de grot verlaat aan de clifzijde. Links staat de laptop op een tafel. Het zit vast vol donkere geheimen.

  Missie 16: Just Like Old Times Modern Warfare 2 Intellocatie 43/45

  Na het segment met de schilden vecht je samen met Price onder dekking van een rookgranaat tegen wat vijanden. Blijf aan de kant van de grot waarin je aankomt en ga niet over de bruggen. De laptop staat aan het einde van jouw kant bij wat ammo. Zo zie je maar weer dat je aan de goede kant staat.

  Missie 16: Just Like Old Times Modern Warfare 2 Intellocatie 44/45

  De vierde laptop vind je nadat je iedereen hebt uitgeschakeld in Shepherd's Command Center, maar voordat je een override uitvoert op de deur. Het staat tegenover het keyboard. We zijn er bijna!

  Missie 17: Endgame Modern Warfare 2 Intellocatie 45/45

  Endgame bevat de allerlaatste intel die je kan verzamelen. Helemaal aan het begin van de missie, voordat je de boot in stapt met Shepherd, staat het op je te wachten op de pier. Nu hoef je de campagne niet eens meer uit te spelen!

  Dat waren alle 45 intel laptops in Modern Warfare 2 Remake. Hopelijk had je hier wat aan. Las je dit alles, maar heb je het spel nog niet? Lees dan gauw onze review.

  Call of Duty: Modern Warfare 2

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2009

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.