Bottle Cap Challenge - de 10 leukste challenges tot nu toe

  Na de Ice Bucket Challenge en allerlei andere uitdagingen die via het internet de hele wereld over gingen, is er nu een nieuwe uitdaging ontkurkt: de Bottle Cap Challenge. Het idee is simpel: zorg dat je zo origineel mogelijk een dop van een fles af trapt. Wij zetten de tien leukste challenges tot nu toe voor je op een rijtje.

  10. Connor McGregor

  In de lijst met de tien leukste Bottle Cap Challenges starten we met Connor Mc Gregor. Hij werd uitgedaagd door Master Fa en antwoordde met een toffe video. In de video die hij op zijn Instagram account thenotoriuosmma postte trapt hij een dop van een fles water af. Hij doet dit niet zomaar, maar met een fles whiskey in zijn hand. Daarbij raakt hij de fles nauwelijks zoals je aan het water in de fles kunt zien.

  Vervolgens geeft McGregor Jason Statham een compliment op zijn video en nomineert hij Floyd Mayweather om de volgende challenge te doen. Deze zal alleen het bericht nooit lezen, gezien hij getagd is in de video.

  MMAFightingonSBN

  9. Max Holloway

  MMA vechter Max Holloway werd door modeontwerper Errolson Hugh uitgedaagd om de uitdaging te voltooien. In zijn garage gaat hij op het eerste oog met succes een flesje te lijf. Op zich is deze video daarin niet veel anders dan de andere Bottle Cap Challenges, maar opmerkelijk is dat Holloway vindt dat hij de challenge voltooid heeft terwijl dat niet zo is.

  We vergeven het de vechter en gaan snel door naar de volgende in onze lijst met de leukste Bottle Cap Challenges.

  ESPN MMA

  8. Max Holloway's zoon

  De Bottle Cap Challenge die we op de achtste plek hebben staan is afkomstig van hetzelfde account als die op de zevende plek. Het zoontje van Max Holloway heeft namelijk uit eigen beweging ook een video gemaakt van de Bottle Cap Challenge. De kleine telg trapt hierbij de dop van een klein waterflesje zonder al te veel moeite.

  De zoon van de MMA vechter is niet het eerst kind dat op stijlvolle manier in slow-motion een dop van een flesje weet te trappen. Daarbij zal hij zeker niet de laatste zijn, want de Bottle Cap Challenge is wereldwijd viral gegaan!

  dom fellowes

  7. Zlatan Ibrahimovic

  Op de zevende plek in deze lijst met de leukste Bottle Cap Challenges treffen we een man aan met magische benen. Zlatan Ibrahimovic weet blijkbaar niet alleen de sterren van de hemel te voetballen, maar kan ook uiterst gericht de dop van een flesje trappen. Hij doet dan ook graag mee aan de Bottle Cap Challenge op zijn eigen Instagram kanaal.

  Hierin zie je hoe hij de dop van een flesje water trapt in de kleedkamer, terwijl een van zijn collega’s het flesje vasthoudt. Indrukwekkend Zlatan!

  6. Een valsspelende panda

  De Bottle Cap Challenge neemt na alle beroemdheden al snel bizarre vormen aan. Niet alleen doet iedereen ter wereld eraan mee, maar er verschijnen gekke video’s met de challenge. Neem bijvoorbeeld deze video van een panda die de dop van een fles af trapt.

  Alhoewel, hij trapt de dop er niet echt vanaf, want net voordat de panda trapt wordt de dop door iemand anders van het flesje gehaald. Het is een valsspelende panda dus, maar toch goed voor een plekje tussen deze tien leukste Bottle Cap Challenges.

  5. Biker Brotherhood

  Halverwege de tien leukste Bottle Cap Challenges komen we bij de echt originele video’s uit. Een dop van een fles trappen kan namelijk overal op slaan. Dus ook op een gasfles of een ‘fles’ benzine. Biker Brotherhood pakte de challenge op en trapte een dop van een jerrycan benzine af.

  Dit gebeurde natuurlijk met een toffe motor op de achtergrond, terwijl degene die trapt geheel gehuld is in motorkleding.

  4. Met een wakeboard

  Een dop van een fles halen kan je op allerlei manieren doen. Je hoeft dus niet per se te trappen. In deze Bottle Cap Challenge video van Steelafferty uit Florida zie je het onomstotelijke bewijs hiervan. Terwijl een flesje op zijn plek wordt gehouden komt er iemand aan met een wakeboard die met uiterste precisie van het water richting de fles springt.

  In een draaiende beweging komt de wakeboarder vervolgens aan gesuisd. Met een indrukwekkende 306 graden sprong tikt hij de dop van de fles om de video spectaculair af te sluiten.

  Serial Killer, LLC.

  3. Ryan Reynolds duikt op de trend

  Op plek drie komt een bijzonder talent voorbij. Ryan Reynolds kennen we allemaal wel van films als Deadpool 2. De man is niet alleen een charismatische acteur die bijzonder grappig kan zijn, maar heeft veel meer talenten. Zo heeft hij een eigen drank genaamd Aviation Gin. Voor deze drank maakt hij nogal graag reclamefilmpjes die al eerder de draak staken met beroemdheden als Hugh Jackman. Reynolds lijkt een neusje te hebben voor trends en is met zijn drankmerk vol op de Bottle Cap Challenge gedoken.

  #BottleCapChallenge w/@vancityreynolds

  Een bericht gedeeld door Aviation American Gin (@aviationgin) op 3 Jul 2019 om 3:36 (PDT)

  Aviation Gin heeft er met deze video op Instagram weer een toffe reclame bij. Reynolds mag aan de andere kant weer een epische fail op zijn naam schrijven. Zou deze in Deadpool 3 ook voorbij komen als grap?

  Industrial Light & Magic, a division of Lucasfilm Entertainment Company Ltd.

  2. Donnie Yen

  Als er één man de koning is van Martial Arts, dan is dat Donnie Yen (Ip Man, Star Wars: The Last Jedi) wel. Natuurlijk kon hij de Bottle Cap Challenge niet overslaan en zijn kans benutten om te laten zien wat voor een baas hij is op zijn Instagram account Donnieyenofficial. Met een blinddoek om ademt de man een keer goed door om vervolgens in een razendsnelle beweging de dop van de fles te trappen.

  Met deze snelle trap die eruit ziet alsof het hem geen enkele moeite kostte belandt Donnie Yen op de tweede plek tussen deze tien leukste Bottle Cap Challenges.

  1. McLaren P1

  Op de nummer één in deze lijst treffen we een hele bijzondere Bottle Cap Challenge aan. Als je al over een bijzondere precisie moet beschikken wanneer je de dop van een fles wil trappen, dan is dat al helemaal zo als je dat met de vleugel van een sportwagen wil doen.

  #bottlecapchallenge #challengeaccepted

  Een bericht gedeeld door Iskander Utebayev (@bat.not.bad) op 3 Jul 2019 om 4:11 (PDT)

  Op het kanaal van Iskander Utebayev is te zien hoe iemand in een super deluxe McLaren P1 een flessendop in een drift van het flesje af stoot. Dit gebeurt zonder dat het flesje compleet in de prak gereden wordt.

  Bottle Cap Challenge – onze eigen challenge

  De Bottle Cap Challenge is enorm aan het worden en dat betekent dat we straks ook allerlei toffe Nederlandse Bottle Cap Challenges kunnen verwachten. Wij gingen zelf ook met de uitdaging aan de slag zoals je in onze Instagram video kunt zien. Hierin trapt Gyllion een dop van een flesje af zonder dat het hem één druppel zweet kost. Wij dagen Nintendo, The New Dioni en Royalistiq uit om hetzelfde te doen! Wie dag jij uit voor de Bottle Cap Challenge?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.