Borderlands 3 Endgame details (gespeeld op gamescom)

Article
maandag, 02 september 2019 om 17:57
xgn google image
Borderlands 3 belooft een heleboel toffe dingen te brengen als deze straks uitkomt. De game zal een hele berg wapens bieden, een aantal verschillende klassen om uit te kiezen en urenlang multiplayerplezier. Ook als de game 'uitgespeeld is' kun je je lol op, want de Borderlands 3 endgame is behoorlijk. Wij bekeken de endgame tijdens gamescom.

Circle of Slaughter

Zo biedt Borderlands 3 je, net als het tweede deel dat deed, de Circle of Slaughter. Deze modus is een soort van Horde modus waarin jij en je vrienden keer op keer belaagd worden door vijanden. Na elke wave die je aan flarden schiet zal er een sterkere groep vijanden op je af komen. Natuurlijk is het in deze modus de bedoeling dat je zo veel mogelijk vijanden af weet te knallen voordat zij jou te grazen nemen.
Hoe langer je het volhoudt in de Circle of Slaughter, hoe beter de loot zal zijn. Met betere loot kun je natuurlijk weer langer overleven. Het is een eindeloze cirkel die jou en je vrienden zomaar eens uren nadat je het verhaal uitgespeeld hebt, bezig kan houden!

Proving grounds

In Borerlands 3 krijg je niet alleen met de survival/hordemodus te maken waarbij je de nodige gekkies van je af moet slaan. De game heeft een nieuwe feature waarbij je weer op een heel andere manier uitdagingen voorgeschoteld krijgt. Dit heet Proving Grounds, maar is niet zomaar toegankelijk. Om de Proving Grounds te vinden moet je namelijk eerst felgekleurde teksten zien te vinden en ontcijferen om de missies vrij te spelen. Zodra je dit hebt gedaan zul je in Proving Grounds mogen bewijzen hoe goed jij wel niet bent.
Proving Grounds is namelijk een serie van uitdagingen die zelf weer uitdagingen bevatten. De levels zelf zijn opgezet als arena's waarin je te maken krijgt met verschillende vijanden die ijzersterk zijn. Als je iedereen dood krijgt zonder zelf dood te gaan, bepaalde vijanden snel doodmaakt of binnen een bepaalde tijd door de uitdaging heen bent, zul je betere loot krijgen. De modus is alleen te spelen of met vrienden en wij hoeven je niet te vertellen wat de leukste manier is, toch?

1. De Borderlands 3 endgame is compleet met mad skills

Iets dat je in Borderlands 3 gedurende de hele game bezig zal houden is de skilltree van je karakter. Deze bevat allemaal toffe nieuwe mogelijkheden om je karakter nieuwe aanvallende of defensieve vaardigheden te geven, maar daarvoor moet je wel een en ander doen. Gedurende de game zal je telkens wanneer je vijanden afslacht ervaringspunten krijgen. Uiteindelijk zul je in level stijgen en als dat gebeurt kun je een skillpoint in de skilltree plaatsen.
Naargelang je in de game vordert speel je dus nieuwe skills vrij en word je sterker.. Wij hebben ons laten vertellen dat je zelfs na het spel nog bezig zal zijn met het vrijspelen van skills in de skilltree en dat maakt het een endgame element. Wel eentje waarvan je vanaf de eerste kogel in de game kunt genieten!
Borderlands 3 komt op 13 september uit voor Xbox One, pc en PlayStation 4.

Populair Nieuws

Laatste Reacties