Top 10 beste Black Friday PS4 deals

Article
vrijdag, 27 november 2015 om 10:19
xgn google image
Black Friday is afkomstig uit Amerika en vindt traditiegetrouw plaats op de vrijdag na Thanksgiving. Veel mensen kijken uit naar de dag, omdat er op deze dag een hoop producten in de aanbieding zijn.
In Nederland wordt Black Friday ook steeds meer een begrip. Bepaalde winkels die hieraan meedoen doen producten weg voor spotprijzen en dat is met games niet anders! Zo heb je een aantal goede Black Friday PS4 deals die we je niet kunnen laten ontgaan! Wij hebben voor jou een top 10 samengesteld met de beste Black Friday PS4 deals die tot nu toe bekend zijn. Ben je ook op zoek naar goede deals voor de Xbox One, neem dan een kijkje in onze beste Black Friday Xbox One games special!

10. Mad Max

Een bak over de top actie en avontuur, met een hoop flinke explosies en bizarre gevechten die zich in voertuigen afspelen. Dit is de game Mad Max omschreven in één zin. Verwacht een hoop gebeuk in auto’s en het gebruik van overdreven vlammenwerpers, kanonnen en een grijphaak. De game kan het best beschreven worden zoals het in onze Mad Max review beschreven staat: tokkies in een uitgedroogde zandbak!
Deze game zit boordevol ongenuanceerde actie en dat speelt in het geval van Mad Max heerlijk weg. Als je deze game nog zou willen aanschaffen, kun je vrijdag profiteren van een leuke Black Friday actie. Deze Black Friday PS4 deal je dan bij de Game Mania ophalen voor een prijs van 35,00 euro!
82169 1

9. Headset MGS Diamond Dogs

Deze gave headset van Diamond Dogs is tijdens Black Friday verkrijgbaar voor een zacht prijsje. Deze hoofdtelefoon met chatfunctie is volledig in de stijl van Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain en heeft een stijlvolle, boreauxrode uitvoering.
De headset gaat tijdens Black Friday over de toonbank voor 39,98 euro bij de Game Mania!
82170

8. Call of Duty: Advanced Warfare

De futuristische shooter Call of Duty Advanced Warfare heeft inmiddels al een opvolger. Ondanks dat we met Black Ops 3 inmiddels nog een stap verder de toekomst zijn gegaan, wil het niet zeggen dat Advanced Warfare niet tof meer is. Al helemaal niet wanneer je hem voor deze prijs op de kop kunt tikken!
De game wordt afgeprijsd van 49,99 naar 34,00 en deze Black Friday PS4 deal vindt plaats bij Bart Smit.
82171

7. Disney Infinity 3.0 starterpack van 64,99 naar 47,00

Disney Infinity 3.0 is een game die volgens het Toys to Life principe werkt. Dat betekent dat de game gebruik maakt van een portaal, waarmee je fysieke figuurtjes in de game kunt laten. De verschillende figuurtjes zorgen voor uiteenlopende content. In verschillende golven komen er steeds meer playsets uit, die ieder voor nieuwe game content zorgt. Playsets bestaan uit karakters van franchises als Star Wars, Marvel, Inside Out, Disney en Tron.
De Startersset richt zich voornamelijk op Star Wars. Naast de game en het portaal krijg je een figuurtje van Anakin Skywalker en Ahsoka Tano, Een voorwerp uit de Twilight of the Republic playset en een code om Disney Infinity 3.0 content te ontgrendelen. Tijdens Black Friday is de starterpack flink afgeprijsd van 64,99 naar 47,00 euro!
82172 1

6. The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls is een game die al enige tijd een bekend begrip is tussen de role playing games. Bij echte liefhebbers van de dit genre kan The Elder Scrolls Online dan ook niet ontbreken in hun collectie!
De game kent een grote hoeveelheid gebieden en missies. Met de The Elder Scrolls Online ben je dus wel even een tijdje zoet.In The Elder Scrolls Online kies je een bepaalde klasse, die elk een verschillende eigenschap heeft. Zo kies je of je bekwaam bent in bijvoorbeeld magie, zwaardvechten, of pure kracht.
The Elder Scrolls Online is een toffe mmorpg om in je bezit te hebben en als je deze titel wilt aanschaffen, kun je mooi gebruikmaken van deze goede Black Friday PS4 deal. Hij kost aanstaande vrijdag slechts, 22,00 euro bij de Bart Smit!
82173 1

5. Destiny Taken King Limited Edition

Dit is één van de grotere titels die dit jaar is uitgekomen. In onze Destiny The Taken King review kreeg deze uitbreiding een 8,5 en werd hij zeer goed ontvangen. Mensen die de game nog niet gespeeld hebben kunnen nu hun slag slaan.
Destiny The Taken King heeft verbeteringen aangebracht op het origineel. Het verhaal is een stuk minder verwarrend, omdat de uitbreiding een hoop informatie duidelijk uitlegt. Daarnaast ziet de game er gewoon erg goed uit.
De limited edition van de game kost op Black Friday slechts 38,00 euro bij Bart Smit
82174 1

4. Skylanders Superchargers starterpack

Net als Disney Infinity, is Skylanders Superchargers een toffe toys to life game. Je laadt met het bijgeleverde portaal echte speeltjes in het spel zelf. Het is mogelijk om meer figuurtjes aan te schaffen, die jou meer mogelijkheden bieden in de game zelf.
Het probleem met een game als Skylanders Superchargers is dat het vaak erg duur is om aan te schaffen. Zo is de starterset van de game normaal gesproken 69,99. Gedurende het weekend van Black Friday kun je gebruikmaken van een mooie deal, de startersset kost bij Bart Smit op dat moment namelijk slechts 45 euro!
De starterpack bestaat uit de game, de Portal of Power, twee Skylanders actiefiguren, een Skylanders voertuig, een poster en een trading card van de game.
82175 1

3. Batman Arkham Knight

Arkham Knight is zonder twijfel het pareltje onder de Batman games. Met de superheld loop je rond in de open wereld van Gotham. Het duistere sfeertje is erg tof neergezet en de game brengt een hoop diversiteit in de speelbare content. Bovendien is de speelduur van de game meer dan 20 uur!
Batman Arkham Knight is de laatste game uit de serie en het is zeker een waardige afsluiter. De game is een absolute must-have voor je gamecollectie en Black Friday is een uitgelezen kans om de game hieraan toe te voegen. De game is vrijdag namelijk bij de Game Mania verkrijgbaar voor 34,98 euro.
82176 1

2. Assassin’s Creed Syndicate

We zijn al een hoop Assassin’s Creed delen verder, en we hebben inmiddels al aardig wat delen van de wereld gezien met in de gamereeks. In Assassin’s Creed Syndicate strijk je neer in het Londen van 1868. De prachtige graphics zorgen ervoor dat je volledig in de industriële stad wordt gezogen.
Je maakt in de game kennis met gave karakters als Alexander Bell en Charles Darwin. Daarnaast is er uiteraard plaats voor spectaculaire gevechten, met behulp van vette gadgets. Assassin’s Creed Syndicate is een aanrader om te hebben.
Als je van plan bent deze titel in huis te halen, probeer dit dan bij Game Mania te doen op Black Friday, hier kost de historische stealth adventuregame slechts 39,98!
82177

1. Witcher 3 Wild Hunt

The Witcher 3 is onder de games wel één van de grote winnaars van 2015. Met zijn geweldige graphics, eindeloze content en het ijzersterke verhaal bewijst the Witcher 3 de rpg te zijn van dit jaar. Dit is een titel die je gespeeld moet hebben en Black Friday is een goed excuus om aan dit avontuur te beginnen.
Doe jezelf een plezier en zorg ervoor dat je de kans krijgt om in de sprookjesachtige fantasiewereld van The Witcher 3 rond te lopen. Deze vrijdag is de game 29,98 bij de Game Mania, dus wat houdt je tegen?

Populair Nieuws