Top 10 beste Black Friday tech deals

Article
vrijdag, 27 november 2015 om 10:18
xgn google image
Aanstaande vrijdag is het Black Friday. Dit betekent in Amerika dat er een hoop producten voor een lage prijs worden aangeboden, waardoor men daar massaal kerstinkopen komt doen. In Nederland komen winkels ook steeds vaker met acties rond deze tijd, bijvoorbeeld met aantrekkelijke black friday tech deals!
In Nederland zijn er dus ook goeie aanbiedingen in die periode en daarvan kunnen wij jullie niet onthouden. Daarom hebben wij voor jou de top 10 beste Black Friday tech deals samengesteld! Benieuwd wat de beste aanbiedingen zijn op het gebied van games? Check dan de Top 10 beste Black Friday Xbox One deals en de Top 10 beste Black Friday PS4 deals!

10. Philips Fidelio S2 HiFi In-Ears

De Philips Fidelio S2 zijn in-ear hoofdtelefoons van hoogwaardige kwaliteit. Het geluid is erg goed uitgebalanceerd, zodat alle tonen in de oortjes binnenkomen zoals ze bedoeld zijn.
De in-ears liggen goed in de oren en er worden maar liefst vijf verschillende maten silliconen caps bij geleverd, zodat je dit draagcomfort naar eigen smaak kunt optimaliseren. Bovendien hebben de Philips Fidelio S2 oortjes een metalen behuizing en zijn ze voorzien van een platte kabel gemaakt van stevig, duurzaam materiaal dat niet in de knoop gaat.
Bij iBood zijn de Philips Fidelio S2 in-ears tot en met Black Friday afgeprijsd van 149,99 euro naar 49,95 euro!

9. ASUS Memo Pad 8

De ASUS Memo Pad 8 is een Android tablet met een quad-core processor en 16GB aan opslagruimte en is uit te breiden naar 64GB door middel van een geheugenkaartje. De tablet is 8 inch en heeft een 1280x800 display. De tablet ondersteunt Android 4.4 en heeft een camera van 2MP aan de achterzijde en 0,3MP aan de voorzijde. De tablet heeft 1GB aan werkgeheugen.
Wanneer je nog naar een simpele tablet op zoek bent, kun je overwegen om deze week de ASUS Memo Pad 8 aan te schaffen. Hij is in de webshop van Paradigit namelijk afgeprijsd van 179,00 euro, voor 139,00 euro!

8. Samsung UE48JU6400

Als je echt een bakbeest van een televisie zoekt, kun je profiteren van de Samsung UE48JU6400 Black Friday tech aanbieding. Deze 48 inch LED-TV is ultra HD, wat tot vier keer scherper kan zijn dan Full HD.
Vooralsnog heeft de TV een zeer slanke vorm en ziet het design er gestroomlijnd uit. De televisie heeft een quad-core processor ingebouwd, zodat deze smart TV zijn taken razendsnel kan uitvoeren.
Dit enorme gevaarte kun je met korting krijgen in de webshop van Redcoon. De prijs van de Samsung UE48JU6400 bedraagt hier 722,00 euro en is normaal gesproken rond de 800 euro.

7. Fitbit Flex Activity tracker

De Fitbit Flex Activity tracker is een armband die verschillende activiteiten voor je vastlegt. Hij houdt onder andere gelopen stappen, calorieverbruik en slaapritme bij. Je wordt zelfs door de armband ’s ochtends wakker gemaakt met een subtiel trilsignaal.
Je kunt de Fitbit instellen met behulp van een app op je Android of iPhone, of via een applicatie op het internet. Als jij graag wilt bijhouden hoe gezond je leeft, dan is de Fitbid Flex echt iets voor jou. Bij bol.com kun je van deze Black Friday tech deal gebruikmaken. Hier is hij afgeprijsd van 99,99 euro naar 75,00 euro.

6. Turtle Beach Ear Force PX22

Wanneer je online gamen ook maar een beetje serieus neemt, kan een goede gaming headset eigenlijk niet ontbreken in aan je gear. Turtle Beach maakt deze headsets met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Het geluid van de headset is goed afgestemd en hij zit ook nog eens comfortabel op je hoofd. Hierdoor kun jij je urenlang op het online gamen focussen, zonder je ergens aan te hoeven irriteren.
De Turtle Beach Ear Force PX22 Is onder andere bestemd voor Xbox 360, PS3, PS4 en PC. De prijs van deze multifunctionele gameheadset is bij bol.com verlaagd van 99,99 euro naar 67,99 Euro. Daarbij kun je na aankoop nog eens 15 euro terugvragen!

5. Sennheiser Urbanite

De Sennheiser Urbanite is een koptelefoon met klasse en kwaliteit, die ook nog eens voor duurzaamheid is ontworpen. Bijzonder aan de koptelefoon is dat hij door het ontwerp met een paar knikken makkelijk meegenomen kan worden en niet snel kapotgaat
De platte kabel is afneembaar, zodat wanneer deze kabel iets mankeert, niet de hele hoofdtelefoon weggegooid hoeft te worden, maar slechts het snoer vervangen hoeft te worden.
De Sennheiser Urbanite is tijdens Black Friday sterk afgeprijsd bij de Expert webshop. Daar betaal je in plaats van 179,00 euro, 129,00 euro voor de hoofdtelefoon

4. Philips 32PFK5300

De Philips 32PFK5300 is een LED-televisie die ondanks zijn scherpe prijs, van alle gemakken is voorzien. De TV beschikt over een 32-inch scherm en is Full HD. Daarnaast heeft de Philips 32PFK5300 een ingebouwde Wi-Fi ontvanger en is het een Smart TV.
Voor de aansluiting van externe apparatuur beschikt over twee HDMI-poorten, USB en Scart aansluitingen. Daarnaast is het mogelijk om met een remote app voor Android en iOS, de LED TV op afstand te bedienen.
De Philips 32PFK5300 heeft tijdens Black Friday flinke prijsverlaging, en wel bij de webshop van HiFi Corner. De tv is afgeprijsd van 449,00 euro naar 289,00 euro

3. Teufel BT BAMSTER + Teufel Move

Deze bundel wordt flink afgeprijsd tijdens Black Friday. De soundbar van het merk Teufel ziet er niet alleen heel erg stijlvol uit er komt ook nog eens een flinke bak geluid uit!
Deze zogeheten Bamster is voorzien van een double bass, die ervoor zorgt dat het apparaat mooie diepe bastonen produceert. De soundbar is eenvoudig met apparaten te verbinden via Bluetooth. De Teufel Bamster is ideaal voor zowel gebruik binnen als buiten.
In deze bundel zijn er ook nog eens oortjes van Teufel bijgeleverd. De in-ears hebben een goed uitgebalanceerd geluid en zijn voorzien van goede bas, mid, en hoge tonen.
Daarnaast hebben de oordopjes een afstandsbediening, waarmee je eenvoudig een nummer kunt overslaan, pauzeren en het volume kunt aanpassen. Bij de in-ears is er rekening gehouden met het comfort, hierdoor zijn ze onder andere geschikt voor tijdens het sporten.
De soundbar heeft samen met de oortjes een mooie aanbieding rondom Black Friday. In de Teufel webshop betaal je voor de bundel met Android oortjes 99,99 euro en voor de Apple variant ben je 109.99 kwijt. Normaal betaal je voor de bundel 219, 99 euro. Dat zijn nog eens Black Friday tech deals!

2. AKRacing Gaming Chair

Gun jezelf maximaal comfort tijdens het spelen van games, met deze AKRacing Gaming Chair. De vorm van deze stoel is speciaal ontwikkeld mensen die gamen en door zijn aparte vorm zorgt hij ervoor dat degene die op de stoel zit optimaal comfort geniet.
De stoel is gemaakt van metaal van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de stoel zeer stevig is. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de gamestoel jarenlang meegaat!
De Paradigit heeft nabij en tijdens Black Friday een goede deal voor de AKRacing Gaming Chair. Deze is namelijk afgeprijsd van 299,99 euro naar 229,00 euro.

1. Logitech G510s Gaming Keyboard

De Logitech G510s GamePanel-lcd is Gaming Keyboard dat het leven van een PC gamer net een stukje makkelijker maakt. Door het lcd schermpje kun je bijvoorbeeld kijken welke vrienden online komen en kun je lekker in de game blijven.
Daarnaast biedt het toetsenbord maar liefst 18 G-toetsen, die je 54 unieke functies kunt geven. De RGB verlichting is aanpasbaar in 16 miljoen kleuren!
De Logitech G510s is bij de webshop van Alternate te bestellen voor 89,90 euro. Dit is een korting van 49,10 euro!