Top 10 beste Black Friday Xbox One deals

  We komen steeds dichter in de buurt van Black Friday, dat deze vrijdag 27 november officieel plaatsvindt. Voor Xbox eigenaren is de pret al in sommige winkels begonnen. Lees hier de top 10 beste Black Friday Xbox One deals. Let wel: dit zijn de deals tot dusver, op de Xbox Marketplace worden later nog meer deals bekendgemaakt.

  10. Borderlands The Handsome Collection

  Borderlands The Handsome Collection is een compilatie van first-person shooter games, ontwikkeld door Gearbox Software en uitgegeven door 2K Games. In de verzameling vind je Borderlands 2 en Borderlands The Pre-Sequel. Naast deze twee games bevat de collectie ook alle DLC en add-on content, een verbeterde locale multiplayer optie en de mogelijkheid om data van oudere consoles over te zetten naar de PS4 en Xbox One.

  De game kwam eerder dit jaar op 27 maart uit op de PS4 en de Xbox One. Je krijgt nu 50 procent korting op Borderlands The Handsome Collection en Xbox Live Gold leden ontvangen nog een extra tien procent korting op de game en betalen hier 24 euro voor. Deze korting geldt alleen op de Xbox Store.

  9. Batman Arkham Knight

  Batman Arkham Knight is de derde game in de Batman reeks van Rocksteady en volgt ook de verhaallijn van de vorige games. Dit derde deel speelt zich een jaar na de gebeurtenissen uit Batman Arkham City af en daarbij ook een jaar na de dood van het iconische figuur: The Joker. Met zijn dood hebben andere vijanden van Batman de kans gekregen om deze vleermuis uit te schakelen.

  Batman Arkham Knight van 23 juni 2015 uit op de Xbox One, PS4 en PC. De game krijgt bij Game Mania 45 procent korting en je betaalt vanaf dit weekend nog maar 35 euro voor de Xbox One versie van de game.

  8. Xbox One Controller Wireless Black

  Een Xbox One is natuurlijk niks zonder een goede bijhorende controller en je kunt er dit weekend een in huis halen voor de helft van het geld.

  De Xbox One Wireless Black Controller heeft meer dan veertig technische en design veranderingen. De controller is verder speciaal ontworpen om goed te kunnen samenwerken met Kinect van Xbox One, waardoor de twee automatisch gekoppeld kunnen worden.

  Je kunt de controller dit weekend bij Game Mania halen voor slechts 30 euro. Deze deal loopt alleen bij Game Mania.

  7. Mad Max

  Deze game zou je qua naam ook kunnen kennen van de gelijknamige film die eerder dit jaar verscheen. In de game neem je de rol aan van Max en ga je op zoek naar de Interceptor, je gestolen voertuig. Je krijgt in de game hulp van een man genaamd Chumbucket, die je vervolgens ook helpt met upgrades. Je moet met behulp van deze geüpgraded wagens door de woestijn rijden om de Interceptor op te sporen.

  Mad Max kwam begin september dit jaar uit op de Xbox One, PS4 en de PC. Je krijgt nu op deze game 45 procent korting en betaalt nog 35 euro voor de game. Deze actie geldt alleen bij Game Mania.

  6. Assassin's Creed Syndicate

  Assassin's Creed Syndicate is de nieuwste game in de Assassin's Creed serie en speelt zich af in Londen in de negentiende eeuw. De game is verder ook de eerste game in de hele reeks die ontwikkeld is door Ubisoft Quebec, die ook eerder al een DLC voor Assassin's Creed 3 Black Flag ontwikkelde.

  De game is onlangs uitgebracht, namelijk op 23 oktober dit jaar. De game is behalve op de Xbox One ook speelbaar op de PS4 en de PC.

  Je krijgt bij de Game Mania op Assassin's Creed Syndicate veertig procent korting en betaalt in plaats van 65 euro nu 40 euro voor de game.

  5. Call of Duty Advanced Warfare

  Call of Duty Advanced Warfare speelt zich af in het jaar 2054 waar veel landen te maken hebben met aanvallen op hun militaire infrastructuur. In de game speel je met hoofdpersoon Mitchell, een voormalige Amerikaanse soldaat die zich aansluit bij de militaire organisatie Atlas. Hiermee wordt een oorlog begonnen met Amerika om de balans in de wereld te kunnen herstellen.

  Advanced Warfare kwam uit in november 2014 op de Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 en de PC.

  Met de Black Friday deal bij Game Mania krijg je 50 procent korting en betaal je nu nog maar 30 euro voor de game.

  4. Halo 5 Guardians

  Dit vervolg van Halo 4 is vele malen groter dan voorheen. Je krijgt in deze nieuwe game meer uitgebreide missies en een gloednieuwe Engine. De game volgt twee teams bestaande uit supersoldaten, maar wanneer Blue Team onder leiding van Master Chief wordt vermist moet het Osiris team ze opsporen.

  Halo 5 kwam 27 oktober exclusief uit op de Xbox One. Met Black Friday in aantocht is ook deze game duidelijk in prijs verlaagd en je betaalt nu bij de Game Mania 30 euro voor de game. De kortingsactie bij de Game Mania loopt van 27 tot 30 november.

  3. The Telltale Games Collection

  In deze bundel van Telltale Games vind je vijf veelgeprezen series van de Telltale Games. In de bundel zitten de volgende games:

  Deze games van Telltale Games zijn verkrijgbaar op de PS4 en de Xbox One. Deze deal is te vinden in de Xbox Store en je krijgt hier nu 60 procent korting op en betaalt hier nog maar 36,30 euro voor. Dit geldt echter alleen voor Xbox Live Gold leden. Gewone leden krijgen op de game 50 procent korting.

  2. The Witcher 3 Wild Hunt

  In The Witcher 3 Wild Hunt wordt het verhaal van hoofdpersoon Geralt van Rivia officieel beëindigd. The Witcher 3 is een actie RPG dat zich afspeelt in een open wereld omgeving. In dit derde deel speel je als Geralt en ga je op avontuur door de Noorderlijke Koninkrijken.

  De lancering van de game was een groot succes en verkocht meer dan zes miljoen kopieën in minder dan zes weken. De game kwam uit op 19 mei 2015 op de Xbox One, PS4 en PC.

  Met de deals van Game Mania dit weekend betaal je voor deze game nu nog maar 30 euro.

  1. Rare Replay

  Rare Replay is een verzameling van dertig jaar aan RARE games. Hieronder vallen onder andere Banjo-Kazooie, Perfect Dark, Battletoads, Viva Pinata, Blast Corps en nog veel meer. In de bundel zitten alle games ooit gemaakt door RARE, behalve de gelicenseerde titels.

  Voorheen was er al een actie waar je dertig euro betaalde voor dertig games, om de destijds dertig jarige verjaardag van RARE te vieren.

  Nu wordt er nog groter uitgepakt en betaal je voor de hele bundel slechts dertien euro bij de Game Mania. Je krijgt dus op de hele bundel meer dan vijftig procent korting en betaalt in principe minder dan een euro per game. Een super goede deal dus!

  Battlefield 4

  Verkijgbaar vanaf 1 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.