Bethesda E3 verwachtingen - Welke games je vanavond ziet

Article
zondag, 14 juni 2015 om 16:32
xgn google image
Vannacht om 3:30 uur trapt Bethesda haar eerste E3 persconferentie ooit af. Maar welke games kunnen we daar zien? Dat zetten we op een rijtje bij onze Bethesda E3 verwachtingen.
Voor het eerst zal Bethesda dit jaar een E3 persconferentie houden. Daarom zijn er flink wat Bethesda E3 verwachtingen. De uitgever zal ons een uur lang bezig houden met haar nieuwste games. Maar welke zijn dat precies?
Wij zetten de games op een rijtje die we in ieder geval vanavond voorbij zien komen. Maar wie weet heeft Bethesda nog een verrassing voor ons en zien we ook totaal nieuwe dingen!

BattleCry

Waarschijnlijk de minst bekende game die we voorbij zien komen is BattleCry. Deze nieuwe game van Bethesda werd vorig jaar al aangekondigd, maar sindsdien hebben we niet zoveel meer erover gehoord.
BattleCry wordt een free-to-play game voor PC waarin 32 spelers het tegen elkaar opnemen. In de game kun je uit verschillende soldaten kiezen die elk hun eigen vaardigheden kennen. Vervolgens barsten er bloedige online strijden uit.
73261

DOOM

De vierde DOOM is een game waar we al tijden naar uitkijken. Het project lijkt meerdere keren gereset te zijn, maar nu komt hij dan echt. Op de E3 zal Bethesda groots uitpakken met deze shooter van id Software.
Tijdens de persconferentie moet de eerste gameplay van DOOM getoond worden. Daarna zal de game op de beursvloer nog meerdere keren voorbij komen.
DOOM zal naar de PlayStation 4, Xbox One en PC komen. Wanneer de release is, is nog niet bekend.
73262

Dishonored II

Dishonored II werd eerder vandaag per ongeluk alvast aangekondigd door Bethesda. Het is dus nog niet helemaal officieel of de game komt, maar het is wel waarschijnlijk.
Veel meer details hebben we dan ook niet over Dishonored II. Of het een direct vervolg wordt op het origineel, of dat de onwikkelaar voor een andere insteek kies is onduidelijk.
Feit blijft wel dat de geruchten over een nieuwe Dishonored al lang rond gaan en de E3 een goed moment is om de game eindelijk te onthullen.
73263

Fallout 4

Dé game die niet kan ontbreken op de Bethesda persconferentie is natuurlijk Fallout 4. De game werd eerder deze maand eindelijk onthuld. Fallout 4 zal komen naar de PlayStation 4, Xbox One en PC.
Op de E3 zal Bethesda groots uitpakken met Fallout 4. We krijgen meer gameplay te zien en wie weet zelfs een releasedatum. Op de beursvloer komen er ook meerdere presentaties van de game voorbij, dus wie weet zien we daar nog meer over deze open wereld RPG.
Naar welke Bethesda game kijk jij het meest uit? En kijk jij vanavond live mee naar de persconferentie in Los Angeles? De show begint om 3:30 uur. Voor het overzicht van alle persconferenties bekijk je onze E3 pagina.