Bethesda E3 persconferentie livestream - Bekijk het nu hier live!

Article
maandag, 13 juni 2016 om 4:04
xgn google image
Het is bijna de beurt aan de Bethesda E3 persconferentie livestream. 04:00 uur is hier de place to be om te gaan volgen wat de ontwikkelaar ons te brengen heeft. Koffie ga je in ieder geval niet nodig hebben, want waarschijnlijk brengt Bethesda met zijn line-up al genoeg adrenaline.
Update: De persconferentie is inmiddels afgelopen. Wij zetten de beste aankondigingen van de show op een rijtje voor je. Lees deze hier terug.
Vorig jaar kregen we een hoop nieuws over Fallout 4, een game die maar weer eens liet zien waar Bethesda toe in staat is. Wat we dit jaar gaan zien is nog wat speculatief, maar kijk niet vreemd op als er nieuwe DLC van Fallout 4 voorbij komt. Misschien zien we ook meer terug van Battlecry of een totaal nieuwe The Elder Scrolls!
Wat we met alle zekerheid kunnen verwachten is wel Dishonored 2. Mogelijk wordt er meer bekend over de gameplay van personage Emily, die naast de bekende sluipmoordenaar Corvo haar intrede maakt. De game moet dit jaar op 11 november nog uitkomen.
Daarnaast gaan er geruchten rond over een nieuwe Quake, een serie die altijden afwezig is. Met het nieuwe succes van DOOM is het geen vreemde gedachten dat ook Quake weleens een mooi nieuw deel kan opleveren.

Bethesda E3 persconferentie livestream

Bekijk hier in ieder geval op 13 juni om 04:00 ’s nachts wat de Bethesda E3 persconferentie livestream ons te bieden heeft. Een volledig overzicht van de andere persconferenties is ook op XGN.nl te vinden.

Alle E3 persconferenties

Bethesda is niet de enige die tijdens de E3 haar nieuwste games presenteerd. Eerder was Electronic Arts al aan de beurt.
Later op maandag nemen Microsoft en Ubisoft het podium in, met daarnaast nog een speciale PC Gaming Show. Op dinsdag is het dan tijd voor Sony met een persconferentie en Nintendo met een livestream over Zelda.
Uiteraard is XGN.nl overal bij. Wij zullen verslag doen van al het nieuws en previews schrijven over onze ervaringen. Alles hiervan kun je volgen op onze speciale E3 pagina.

Populair Nieuws

Laatste Reacties