De beste wapens voor Call of Duty Warzone

  Warzone blijft een strijd om de slimste, handigste en de sterkste. Daarom is het beste wapen vinden super belangrijk! Vaak worden te sterke of te zwakke wapens aangepast door de ontwikkelaar met updates die worden uitgebracht. Wij gaan het hebben over een aantal wapens dat de beste zijn van dit moment.

  Bruen MK9 (LMG)

  De Bruen is een wapen dat spelers niet snel kiezen in Warzone, maar kan een zeer sterk wapen zijn als je weet hoe je er mee om moet gaan. Het geweer heeft amper recoil, dus super voor long range, heeft een hoge damage en kan met een uitgebreid magazijn van 60 kogels door mensen heen smelten. De LMG is niet de snelste, maar met de juiste attachments kan je het wapen een stuk beweeglijker maken, eigenlijk als een assault rifle.

  Voor situaties tegen andere spelers van dichtbij is dit wapen het beste te combineren met een snelle AR of bijvoorbeeld een MP5. Maar mocht je een andere secondary zoals een sniper willen, dan kan de Bruen je alsnog helpen in de meeste situaties. Als je je shots raakt, dan kan je nog steeds iemand wegvegen met de goede potentiële TTK (Time To Kill). Recent is de Bruen generfed, maar desondanks kan je nog steeds door mensen heen boren van dichtbij en ben je een ware tegenstander voor spelers die je van een afstand uitdaagt. Zelfs op lange afstand doe je met de Bruen MK9 nog een hoop schade aan spelers.

  RAM-7 (Assault Rifle)

  Deze assault rifle is niet aan te raden voor beginners, maar als je een keer iets anders wilt proberen en succes wilt hebben, dan is dit je wapen. De RAM is een krachtig wapen in Call of Duty met een hoge TTK als je je shots raakt. Met de RAM-7 kan het soms moeilijk zijn om controle te krijgen over de recoil. Dit is vooral het geval als je het opneemt tegen spelers die zich op een verdere afstand bevinden.

  De AR is dus vooral dominant met close en midden range. Als je een sniper of LMG als secondary gebruikt dan heb je een super goede loadout. De upgrade voor een magazijncapaciteit van 50 kogels is zeker een goede toevoeging aan een Warzone loadout van de RAM.

  KAR98K (Marksman Rifle)

  Laten we eerlijk zijn, als je goed met een sniper om kan gaan, dan kan je onoverwinnelijk worden. Wat we vaker zien in multiplayer zijn spelers die een sniper als primary wapen gebruiken, dus ook van dichtbij. In Warzone zien we dit niet veel, want als je je shot mist, dan ben je de sjaak. Als je toch een keer iets anders wilt doen dan de standaard assault rifle bijvoorbeeld, dan is de KAR98K een goede keus.

  De KAR kan een moordmachine zijn bij de juiste speler. Als je een headshot raakt kan je iemand met vol armor neerschieten. Het wapen heeft veel mobility en kan voor zowel dichtbij als van een afstand goed gebruikt worden. Het wapen heeft een prima ironsight, dus je kan de keuze maken om een ander attachment in te schakelen om je te helpen andere spelers te verslaan.

  M13 (Assault Rifle)

  Als je nu pas de wateren test van het superbekende spel Warzone, dan is het een goede keus om met de M13 te beginnen. Het wapen is super accuraat, heel consistent en stabiel. Met de M13 kan je spelers van zowel lange afstand als midden en dichtbij prima raken. Voeg hier de juiste attachments aan toe en je hebt een moordmachine.

  De AR heeft een hoge fire rate, maar de damage ligt iets lager. Daardoor moet je lang schieten voordat je iemand neerhaalt. Als je alleen maar body shots raakt, kost het 11 shots om iemand neer te schieten. Door de hoge fire rate van het wapen wordt hier balans in gevonden. Als voor jou accuracy belangrijker is dan damage, dan is de M13 perfect voor jou.

  Grau 5.56 (Assault Rifle)

  Nadat iedereen het zat was om de M4A1 te gebruiken, gingen veel spelers over op de Grau 5.56. De AR is een stabiel en betrouwbaar wapen dat uitblinkt tijdens gevechten van gemiddelde of lange afstand. Het wapen heeft bijna geen recoil en is perfect om squads van een afstandje mee uit te schakelen.

  De TTK is niet bijzonder laag, maar de nauwkeurigheid maakt het een super fijn wapen om te gebruiken. Veel spelers vinden de ironshights van de Grau erg fijn. Deze kunnen veranderen als je een andere barrel gebruikt, een optic is dus eigenlijk niet nodig.

  Recent heeft de Grau een range nerf gehad, maar verdient toch nog een plekje in onze lijst. Mocht de Grau niks voor je zijn, dan kun je ook nog kijken of de M4A1 beter in jouw handen ligt.

  Kijk jij al uit naar Call of Duty 2020? Lees hier alles wat je moet weten voordat de officiële onthulling plaatsvindt.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.