FIFA 18 teams - De 5 beste vrouwenteams in FIFA 18

Article
woensdag, 25 oktober 2017 om 17:48
xgn google image
Het lijstje van FIFA 18 teams is altijd leuk om te zien, maar het leukste dat er tussen staat is toch wel het Nederlands vrouwenelftal. Want waar heeft Nederland troost gezocht toen het duidelijk werd dat de mannen alweer geen eindtoernooi zouden halen? De Oranje Leeuwinnen! Er zijn meer sterke vrouwenteams en wij belichten daarvan de beste.

5. Engeland - 79 - 79 - 79 (Aanval, Middenveld, Verdediging)

Het vrouwenelftal van Engeland is eigenlijk hetzelfde als het mannenelftal van Engeland, ze kunnen namelijk allebei geen potten breken. Al doet het vrouwenelftal het de laatste jaren beter. Op het laatste WK pakte de Engelsen brons en op het afgelopen EK werd Engeland in de halve finale uitgeschakeld door gastland, tevens de winnaar, Nederland!
De beste Engelse speelster is Steph Houghton, de centrale verdediger is 85 algemeen en gaat bikkelhard de strijd in! Nog harder dan sommige van de stoere binkies in het mannenvoetbal.
120453

4. Frankrijk - 80 - 81 - 78

Voor Frankrijk is het woord quarts de finale de afgelopen jaren een vies woord gebleken. Het nationale vrouwenelftal van Frankrijk is namelijk de laatste jaren op zowel het WK als EK uitgeschakeld in de kwartfinale. In 2009, 2013 en 2017 zijn de Fransen in de kwartfinale uitgeschakeld op het EK en in 2016 op het WK. Over twee jaar op het WK hebben ze weer een kans!
De beste speelster van Frankrijk is Amandine Henry. Ze heeft een beoordeling van 88 en is een centraalverdedigende middenvelder. De speelster heeft niks te maken met de gelijknamige legende Thierry Henry, want deze goaltjesdief is geen familie!
120454

3. Duitsland - 83 - 81 - 79

Op nummer drie: Duitsland! Deze Europese grootmacht leek één van de grootste kanshebbers voor het afgelopen EK maar wist niet te imponeren. De westerburen van Duitsland, wij, gingen er met de titel vandoor. Ondanks het Nederlandse succes heeft Duitsland de afgelopen jaren meer succes geboekt op het gebied van vrouwenvoetbal.
De beste speelster van Duitsland is met een beoordeling van 88 Dzsenifer Marozsán. De in Hongarije geboren speelster is al drie keer uitgeroepen tot derde beste speelster van Europa.
120455

2. Amerika - 81 - 83 - 84

Amerika is al sinds jaar en dag een dominant land op het gebied van vrouwenvoetbal. Op een WK zijn de vrouwen uit Amerika nog nooit lager geëindigd dan de derde plaats. De Amerikanen zijn zelfs al drie keer wereldkampioen geworden. Op het WK van 2019 moeten het vrouwenelftal dan ook de titel verdedigen die ze in 2015 wonnen.
Sterspeelster van de Amerikanen is Carli Lloyd met een beoordeling van 92. De middenvelder die je ook kunt gebruiken als nummer 10, linkermiddenvelder en spits is 35 jaar oud en is door de FIFA al twee keer uitgeroepen tot beste speelster van de wereld.

1. Nederland - 80 - 79 - 76

We eindigen het lijstje met een leugen, sorry! Nederland is namelijk helemaal niet het beste vrouwenvoetbal land dat er is op FIFA, maar voor de FIFA spelers in ons koude kikkerlandje moet dit toch één van de FIFA 18 teams zijn waar je op z'n minst een keertje mee hebt gespeeld.
Een groot deel van Nederland volgde het afgelopen vrouwen EK op de voet, met name de speelster Lieke Martens. De bij FC Barcelona spelende speelster wist maandag nog een persoonlijke prijs binnen te slepen. Ze werd namelijk uitgeroepen tot beste speelster van de wereld. Lekker bezig Lieke!
Lieke Martens heeft in FIFA een beoordeling van 86 algemeen, maar die zal binnenkort wel omhoog gaan!

FIFA 18 Teams - 5 beste vrouwenteams

Dit zijn de beste vrouwenteams die in voetbalgame FIFA 18 zitten! Speel jij wel eens met de vrouwenelftallen of bestuur je liever de mannen tijdens een potje virtueel voetballen?
Heb je nog geen FIFA 18 gekocht? Lees dan onze FIFA 18 review en laat je overtuigen!

Populair Nieuws