Beste Videoland series - Land vol entertainment!

Article
dinsdag, 03 juli 2018 om 9:24
beste videoland series land vol entertainment 134859
De streamingdiensten vliegen je om de oren, waaronder Videoland. Vergis je niet, er is meer op Videoland dan alleen Temptation Island. Dit zijn de beste Videoland series om van te genieten.
Veel mensen schaffen Videoland aan vanwege het hoge guilty pleasure gehalte van de streamingdienst. Temptation Island, Gordon wil trouwen en nog veel meer is te vinden op Videoland, maar hier gaat het echt om de kwaliteit. Dit zijn de beste Videoland series.

10. The Fall

Deze Britse serie is waarmee we deze lijst met beste Videoland series aftrappen. Doe de gordijnen dicht, de lampen gedimd en zet deze fantastische detective aan. Gillian Anderson heeft de hoofdrol als Stella Gibson, die onderzoek doet naar een seriemoordenaar die mogelijk iets te maken heeft met een langlopende moord. Anderson is overigens niet de enige grote naam, want Jamie Dornan wiens billen je waarschijnlijk herkent uit de Fifty Shades films speelt ook een grote rol.
De serie heeft drie seizoenen verdeeld over 17 afleveringen, waardoor je niet te lang bezig bent met de serie. Wel zit je op het puntje van je stoel om te zien of het Gibson lukt om de moordenaar te pakken. Voor nu zullen er ook geen seizoenen meer volgen, maar de maker heeft wel interesse om over een paar jaar verder te gaan met een nieuw verhaal.
134860

9. Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Iron Man, Captain America of Agent Coulson zijn allemaal personages uit Avengers en om die laatste draait deze serie. Coulson leek te sterven in Avengers, want dat verenigde de helden om Loki te verslaan. In de schaduwen bleek niets minder waar te zijn, want Coulson is al jarenlang te zien in zijn eigen tv-serie die je op Videoland kunt bekijken.
De serie heeft nu vier seizoenen die je kunt bekijken en er komen allerlei bekende personages uit de strips voorbij. Zo hebben de Inhumans een grote rol, is het leuk om Nick Fury weer samen met Coulson te zien en krijgen we zelfs Ghost Rider voorgeschoteld. Het zorgt voor spannende verhalen en het is een plezier om met de personages op stap te gaan.
134861

8. The Bridge

Wie houdt er nou niet van een goede Scandinavische crimeserie? Je kunt natuurlijk ook gaan voor de Russische, Britse of Amerikaanse remake, maar dat is niet helemaal hetzelfde. De serie The Bridge gaat over een moord die heeft plaatsgevonden op het midden van de Øresmund brug die Malmö en Kopenhagen verbindt. Het is aan detectives Saga Norén en Martin Rohde om de moord op te lossen.
Het probleem van de moord is, is dat deze precies op de grens van Zweden en Denemarken gepleegd is en dat compliceert de boel. Alle poppen zijn pas echt aan het dansen wanneer blijkt dat niet om één maar twee lijken gaat, namelijk één uit elk land. Hierdoor moeten de twee detectives wel goed leren samenwerken, maar of dat goed gaat moet je zelf bepalen door te kijken.
134862

7. NCIS

Soms heb je gewoon zin om je verstand op nul te zetten en lekker te kijken naar een goede oude detective en dan is er niets beters dan NCIS. De serie bestaat dit jaar vijftien jaar en bijna elke aflevering kun je kijken zonder al te veel moeite te doen. Voor het uur voorbij is, weet je wie de dader is en kun je weer vredig verder met je leven.
Daarbij bevat elke variant van het team de standvastige leider Leroy Jethro Gibbs die altijd de touwtjes in handen heeft. Daarnaast zijn personages als DiNozzo, Abby Sciuto en Ducky altijd goudmijntjes voor grappige momenten. De actie is misschien niet van de bovenste plank, maar doet je bloed wel vaak pompen als het er op aankomt.
134926

6. The Good Doctor

Er zijn genoeg leuke series die zich afspelen in het ziekenhuis, waaronder Grey’s Anatomy, Scrubs en House. The Good Doctor weet zich te onderscheiden door het unieke verhaal. The Good Doctor gaat namelijk over een jonge chirurg, Shaun Murphy die autisme en het savantsyndroom heeft.
Hierdoor heeft hij niet zoveel verstand van sociale contacten, maar met een scalpel is hij net zo goed als Mozart met muziek. The Good Doctor is vooral geschikt voor wie soms even een lekker potje wil huilen, want een flinke ruk aan de hartkoorden zul je bijna elke aflevering wel ervaren. Zelfs als je hart van steen is, kun je nog genieten van de cast die een knap staaltje acteerwerk neerzet.
134929

5. The Blacklist

The Blacklist weet op basis van de eerste minuten je aandacht te trekken, want wie wil nou niet zien hoe de grootste crimineel ter wereld de onderwereld ten val brengt samen met de politie. Dat is namelijk precies wat Raymond “Red” Reddington, die gespeeld wordt door de fantastische James Spader wil doen. Hij heeft wel één eis voordat hij open kaart speelt en dat is dat hij samen wil werken met beginnende FBI-agente Elizabeth Keen.
Waarom wil hij niet zeggen, maar het is voor hem van levensbelang en hij krijgt dan ook zijn zin. Dit centrale mysterie zul je over verschillende seizoenen volgen, terwijl criminelen links en rechts achterna gezeten worden. Red heeft namelijk een speciale “Blacklist” waarop hij alle criminelen heeft staan die hij op wil laten pakken door de FBI, terwijl hij met een grote glimlach meehelpt.
134934

4. Twin Peaks

Misdaadseries spreken vaak een groot publiek aan dankzij de drang om een mysterie op te lossen. Het was voor Twin Peaks een uitgelezen kans om dit cliché op zijn kop te zetten, want de moordenaar vinden van Laura Palmer is niet het belangrijkste van de serie. Het draait meer om de uitbundige personages in Twin Peaks en hoe ze met elkaar omgaan. Dat was hoe de serie deed in de jaren 90, maar in 2017 zette deze trend gewoon voort met een vervolg op de oude serie.
Het derde seizoen is net zo vreemd of niet vreemder. Dit is juist een onderdeel van de charme van Twin Peaks, want een groot deel van wat de serie laat slagen is dat je er met mensen over wil praten. Het is bizar, verbazingwekkend en verwarrend tegelijkertijd die een briljante cocktail vormen binnen het televisielandschap en is het dan ook meer dan waard om te bekijken.
134935

3. Lost

Lang voordat Game of Thrones op de buis was, kon je met Lost genieten van een film verdeeld over meerdere afleveringen. Het is met recht één van de beste Videoland series om de volgende reden. Lost weet je vanaf de eerste minuten vast te grijpen en nooit meer los te laten, want je verwacht nooit dat een serie begint met een vliegtuig dat op 10,000 meter hoogte in tweeën gescheurd wordt.
Dit is wat Lost doet, waarna je de nasleep volgt van de overlevenden van vlucht 815 die op een mysterieus eiland belanden. Ze hebben alleen elkaar en komen er al snel achter dat dit niet je standaard tropische paradijs is. IJsberen, bosjesmannen en monsters terroriseren het eiland, terwijl de gestrande passagiers maar één ding willen: thuiskomen.
134936

2. Dexter

Dexter Morgan is je typische forensische specialist op één slechte gewoonte na, want in het geheim vermoordt hij moordenaars die niet door de wet gestraft worden. Het is niet de beste eigenschap om te hebben, maar Dexter doet het met een reden. Hij zag namelijk hoe zijn moeder op brute wijze voor zijn ogen vermoord werd.
Een psychopaat was geboren en dat had zijn adoptievader ook door, dus besloot hij om hem ‘goede’ moorden te laten plegen. In de verschillende seizoenen is zit Dexter achter verschillende seriemoordenaars aan dankzij zijn baan en in zijn vrije tijd doet hij het stiekem op een iets wat minder legale wijze en is daarom zeker één van de beste Videoland series die je moet kijken.
134937

1. The Handmaid’s Tale

De beste Videoland series lijst heeft een terechte nummer één in The Handmaid’s Tale en onderscheidt zich duidelijk van de rest. Het gaat over een zieke, dystopische wereld waarin vruchtbaarheid een geschenk en vloek is. De overheid is vervangen door een dictatorschap die vruchtbare vrouwen verdeeld over de hoge piefen om kinderen te krijgen.
Het is een deprimerende serie waarin we een vruchtbare vrouw, June/Offred volgen die als wandelende baarmoeder moet functioneren voor een hoge commandant. We zien alle moeilijk tijden, waaronder de religieuze ‘ceremonie’ waarmee kinderen verwekt moeten worden en hoe ze gevangen zit in het huis. Het is zeker geen serie voor wie niet tegen een beetje depressie kan, maar toont ook hoe sterk en weerbaar iemand als June kan zijn. Elizabeth Moss speelt de hoofdpersoon June en geeft één van de beste acteerprestaties die op Videoland te vinden is.

Dit zijn de beste Videoland series om te kijken!

Dit zijn de tien beste Videoland series die je kunt kijken. Natuurlijk zijn er nog veel meer streamingdiensten, zoals Netflix. Je kunt dan ook lezen over de beste Netflix series van 2018, zodat je nog meer op de bank kunt hangen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties