Op deze 10 trailers in 2019 zitten wij te wachten - Films en series zonder trailer!

  Wat een film of serie compleet maakt is een trailer. Door een trailer kun je bepalen of een film of serie iets voor jou is. De laatste tijd wordt er steeds meer van een trailer verwacht en is het niet gek dat er online ook veel over gepraat wordt. We hebben een lijst gemaakt met daarin 10 trailers in 2019 waar wij op zitten te wachten.

  Netflix

  10. The Witcher

  We trappen de lijst af met de Netflix serie The Witcher die in 2019 op streamingservice komt te staan. De trailer van de serie, gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski, ontbreekt, op een hele korte teaser na. In de teaser zie je Henry Cavill in zijn Witcher kostuum, dat overigens nog niet definitief is. Het uiterlijk van Cavill als Geralt of Rivia viel alleen niet in de smaak bij de fans.

  Wat we in de trailer willen zien zijn natuurlijk de hoofdpersonages: Geralt of Rivia, Ciri, Yennefer, Triss en Dandelion. We willen de nodige Witcher actie zien; Geralts spreuken en Yennefers magie zijn ook gewenst. De trailer kan de populariteit rondom de serie doen groeien en de onduidelijkheid over het verhaal doen verdwijnen. Want waar het verhaal over gaat is nog niet helemaal duidelijk. Misschien bestaat het verhaal al in de boeken/games of wordt het een hele nieuwe kijk op de wereld van de Witcher. Enfin, die trailer moet er snel gaan komen!

  9. Sonic the Hedgehog

  Op de negende plek staat onze favoriete, blauwe egel: Sonic! Het snelste dier ter aarde krijgt in 2019 een motion capture film waarvan dus nog geen trailer te vinden is. Het enige wat we tot nu toe hebben is een poster waarop een nogal ‘harige’ Sonic te zien is. De trailer blijft nog even uit en dat is jammer, want de trailer kan de publieke mening over de poster doen veranderen.

  We kennen Sonic the Hedgehog natuurlijk uit zijn arcade games waarin hij zo veel mogelijk gouden ringen moet verzamelen en zo snel mogelijk een level door moet sprinten. In de film zal de egel een soortgelijke missie hebben, maar dan in de echte wereld. Het populaire gamepersonage van SEGA wordt in de motion capture film vermenselijkt, dus er wordt door velen op gewacht.

  Universal Pictures

  8. Hobbs and Shaw

  Deze film, die in 2019 zou moeten uitkomen, is een spin-off van de populaire Fast & Furious filmreeks. Hobbs and Shaw gaat over politieagent Luke Hobbs en crimineel Deckard Shaw, dus al eerder gezien in Fast & Furious. Beiden waren in de voorgaande films vijanden, maar gedurende Fast & Furious 8 werden beiden ‘partners in crime’.

  We hebben een crimineel, een politieagent, wapens, explosies, vechtscenes en autostunts, maar wat ontbreekt is een trailer. Vanwege het feit dat de film al gepland is uit te komen op 16 april 2019, wordt het hoog tijd voor een trailer. De meeste film die rond die tijd uit komen hebben die namelijk al wel. Laten we hopen dat de trailer snel komt!

  Lionsgate

  7. John Wick: Chapter 3

  John Wick krijgt in 2019 een nieuwe vervolgfilm, de derde alweer van de filmserie. In het derde deel is John Wick op de vlucht omdat hij iemand heeft vermoord op het Continental Hotel terrein. Bovendien staat er een prijskaartje van 14 miljoen dollar op zijn naam. Net voordat hij geëxecuteerd zou worden kreeg hij een uur vrijspel om zich uit New York te vechten.

  Het enige wat deze film mist is een echte trailer. Die is er al wel deels, maar is net als bij Spider-Man: Far From Home een teaser trailer. Er zijn al wel wat backstage beelden vrijgegeven, maar nog geen officiële trailers. Voor een film die op 16 mei 2019 al uitkomt, wordt het wel hoogtijd dat er een trailer komt.

  Netflix

  6. Stranger Things seizoen 3

  Het langverwachte derde deel van Stranger Things heeft gek genoeg ook nog geen trailer. De releasedatum is bekendgemaakt, net als de namen van de afleveringen in seizoen 3. Er is daarnaast ook al een poster te zien op het Twitter-account van Stranger Things. Een officiële trailer is er alleen nog niet.

  Vorig jaar juli werd er al wel een korte teaser van Stranger Things seizoen 3 getoond, waarin we het nieuwe personage Robin (gespeeld door Maya Hawke) voor het eerst zagen. De andere hoofdrollen worden wederom vervuld door Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo en Caleb McLaughin.

  5. Once Upon A Time In Hollywood

  De titel doet je misschien denken aan Once Upon A Time in The West uit 1968. Once Upon A Time In Hollywood gaat alleen niet over het wilde westen, maar over de gruwelijke taferelen in Amerikaanse wijk Hollywood. De film gaat over een mislukkende acteur en zijn stunt-dubbelganger die samen proberen een carrière te maken in het Hollywood van 1969. De film wordt geregisseerd door Quentin Tarantino.

  De cast bestaat uit een groot aantal indrukwekkende namen: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Tim Roth en Kurt Russel. Once Upon A Time In Hollywood heeft nog geen officiële trailer, wanneer die gaat komen is niet bekend. De film komt uit in 2019, maar heeft nog geen exacte datum, dus de trailer heeft misschien nog geen haast.

  Marvel Entertainment

  4. Spider-Man: Far From Home

  Tom Holland keert in 2019 terug als Spidey! Hij speelde al eerder als Spider-Man in Spider Man: Homecoming, Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War, maar krijgt er nu nog een tweede solofilm bij. Spider-Man: Far From Home heeft alleen nog geen echte officiële trailer.

  Er werd in een Instagrambericht van Tom Holland gespeculeerd over de mogelijke release van de trailer. Die kwam ook dezelfde dag op het YouTube-kanaal van Marvel te staan, alleen wordt getypeerd als trailer teaser. Wij willen graag de tweede, grote trailer zien. Tot het zover is dus nog even afwachten.

  HBO

  3. Game Of Thrones seizoen 8

  Game of Thrones’ laatste seizoen, nummer acht alweer, is de kers op de taart voor deze populaire serie. Aan het einde van seizoen zeven zagen we de white walkers de muur doorbreken met een draak en richting Winterfell marcheren. Hoe gaan ze gestopt worden? En hoe gaat Cersei helpen, als ze dat dan al van plan was? Het laatste seizoen moet antwoord geven op al die vragen en gaat waarschijnlijk wereldwijd voor ontzettend veel commotie zorgen.

  We hebben over de afgelopen periode aardig wat hele korte teasers gekregen die ons warm maken voor het nieuwe seizoen. Alleen de originele, volledige trailer ontbreekt nog. Het wordt hoog tijd dat de nieuwe trailer komt, want pas dan kunnen fans zich optimaal gaan voorbereiden op het ijskoude seizoen. Winter is coming, maar de trailer voorlopig nog niet.

  Marvel Studios

  2. Avengers: Endgame

  Het laatste deel van de Avengers franchise komt in april 2019. Hoe de overgebleven Avengers Thanos gaan verslaan blijft een groot raadsel. Met bijna de helft van de bevolking verwoest, hebben veel Avengers hun naasten verloren. Dat zie je ook in de eerste kleine trailer over Avengers: Endgame, je ziet namelijk Steve Rogers, Captain America, kijken naar een foto uit het verleden.

  De eerste trailer is, hopelijk, niet het enige wat we te zien krijgen over Avengers: Endgame. We hopen natuurlijk dat er een tweede, en misschien derde, trailer komt. Voor nu moeten we het doen met nog maar één trailer, waarin al wel een hoop duidelijk wordt natuurlijk. Een indicatie van wanneer de trailer komt, hebben we nog niet.

  Lucasfilm

  1. Star Wars IX

  Dan zijn we alweer aangekomen bij de nummer één in deze lijst met trailers in 2019 waar wij op zitten te wachten.. De jedi keert terug, net als de hoop voor het overleven van de rebellen in, in Star Wars IX (negen). Aan het einde van Star Wars: The Last Jedi ontsnapte een deel van de rebbelen ten nauwer nood aan Kylo Ren en General Hux. Hoe gaat het nu verder? Leeft Luke Skywalker nog? Kan Rey hem opvolgen en de rebellen laten overwinnen? Zo veel vragen waarop we nog geen antwoord hebben.

  Wat we ook nog niet hebben omtrent Star Wars IX is een officiële trailer. De film komt ergens tegen het einde van 2019, dus de trailer heeft geen haast. Toch wachten we er wel op, want er zijn zoveel vragen rondom deze film. Voor Avengers: Endgame kun je naar de stripverhalen kijken om er ongeveer achter te komen hoe het verhaal verder gaat. Voor Star Wars IX is dat niet mogelijk. Tot nu toe is het dus gewoon afwachten! (Bekijk de trailer van Star Wars: The Last Jedi nogmaals hierboven!)

  De 10 beste trailers in 2019 om naar uit te kijken

  Dat waren de 10 beste trailers in 2019 om naar uit te kijken! Naar welke van de genoemde trailers kijk jij het meeste uit? Of ontbreekt er misschien een trailer voor een film of serie die we nog niet hebben genoemd? Laat het ons weten in de reacties!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.