Wat vind jij ervan dat Bungie en Activision uit elkaar zijn? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 19 januari 2019 om 15:00
xgn google image
Juichende fans en personeelsleden die de champagne rijkelijk laten vloeien en met elkaar proosten. Het schijnt gebeurd te zijn nadat Bungie aankondigde dat zij niet verder ging met Activision. Een goede stelling lijkt het, want wat vind jij ervan dat Bungie en Activision uit elkaar zijn? Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer waren wij benieuwd wat jullie nou precies van de Red Dead Online battle royale modus vonden. 2018 was het jaar dat battle royale groot werd en in meerdere titels voorbijkwam. Call of Duty en Battlefield voegden allebei zo’n modus toe aan hun titels en Fortnite was enorm succesvol het vorige kalenderjaar. Of Rockstar van Red Dead ook zo’n succes kan maken? svenysven denkt er het zijne van:
De potentie voor een battle royale modus is er zeker sveysven. In Online kan je natuurlijk al alleen ronddwalen en voor ravage en chaos zorgen en dat kan natuurlijk ook met je vrienden. Een bepaald gebied van Red Dead Redemption 2 wat dan zou gelden als een vechtgebied; het klinkt allemaal goed. Dan moet natuurlijk wel het automatisch richten uit, anders is het wel heel makkelijk. Misschien dat Rockstar Games dat nog gaat aanpassen.
Van Rockstar Games gaan we naar Bungie en Destiny. Vorige week bereikte ons het nieuws dat Bungie de relatie met Activision beëindigde en verdergaat als onafhankelijke studio. De studio neemt ook de rechten van Destiny over en in de toekomst worden de games niet alleen door Bungie ontwikkeld, maar ook uitgebracht. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij ervan dat Bungie en Activision uit elkaar zijn?

De XGN Doe Mee las meerdere berichten over dolenthousiaste fans nu het ‘geldbewuste’ Activision zich niet meer met Destiny bemoeit en het personeel van Bungie dat de champagne rijkelijk liet vloeien. Maar het is niet alleen maar een zonnig plaatje, zoals de Doe Mee ook las. Het is een lastig vraagstuk en wij willen graag weten wat jullie ervan vinden.
Laat in de reacties hieronder dan ook weten wat jij ervan vindt dat Bungie en Activision uit elkaar zijn en vertel daar ook even bij WAAROM! Zien wij jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws