Tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen

  De komende dagen zijn er veel leuke aanbiedingen in de Steam Halloween sale 2018. Er zijn ontzettend veel horrorgames in de aanbieding. Van kleine indiegames tot grote namen als Resident Evil. De acties lopen nog tot en met 1 november. Dit zijn de tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen.

  10. Friday the 13th: The Game - 5,54 euro

  Friday the 13th: The Game is één van de games die je voor een prikkie aan je collectie kunt toevoegen. Je krijgt maar liefst 85% korting op deze horror multiplayer game en daarom betaal je op dit moment maar 5,54 euro.

  Friday the 13th: The Game is een third-person horror survival game. Er zijn maximaal zeven spelers die moeten ontkomen aan de meedogenloze killer Jason Voorhees. Het leuke aan deze game is dat je voor het eerst ook in de schoenen van de moordenaar kunt staan. Je gaat, spelend als Jason Voorhees, op zoek naar de anderen en moet ze allemaal vermoorden. Een leuke hide and seek game om samen met wat vrienden te spelen.

  9. Left 4 Dead 2 - 1,63 euro

  Ook Left 4 Dead 2 is een wat oudere game en daar zul je je dus op moeten instellen. Toch is het een aanrader. De game heeft een singleplayer modus en een multiplayer modus. Tijdens de Steam Halloween sale 2018 is dit een van de beste aanbiedingen, omdat je maar liefst 80 procent korting krijgt en dus maar 1,63 euro betaalt. Dit is de goedkoopste game uit deze lijst met de beste aanbiedingen van de Steam Halloween sale 2018.

  De basis voor Left 4 Dead 2 is hetzelfde als de basis van de eerste Left 4 Dead game. De wereld is vergaan en er lopen veel vreemde wezens op de aarde rond, zoals de Hazmat Zombies en de Jockey. Met een groep overlevenden ga je op zoek naar een manier om gered te worden, terwijl er honderden zombies op je af komen.

  8. Dead Rising 4 - 20,99 euro

  Na twee extreem goedkope games in deze lijst met de beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen, zul je voor Dead Rising 4 iets dieper in de buidel moeten tasten. Je krijgt 30 procent korting op de nieuwste game uit de Dead Rising serie en je betaalt dus 20,99 euro.

  In het vierde deel uit de Dead Rising serie speel je als Frank West, die we al kennen van eerdere Dead Rising games. Het verhaal speelt zich af in Willamette, waar er in een winkelcentrum een zombie-uitbraak heeft plaatsgevonden. Frank is de aangewezen persoon om dit probleem voor eens en altijd op te lossen. Maar dat kan hij niet alleen en hij krijgt hulp van andere personen uit de game.

  7. Metro Redux Bundle - 10,18 euro

  In de Metro Redux Bundle zitten twee games: Metro 2033 Redux en Metro: Last Light Redux. De twee games zijn samen één groot singleplayer avontuur met alle downloadbare content die er ooit voor de games is uitgekomen. Op dit moment betaal je voor deze game 10,18 euro, omdat je maar liefst 75 procent korting krijgt.

  De mensheid is bijna uitgeroeid door een apocalyps. De laatste mensen op de wereld zitten verscholen in de metro van Moskou. Er is een hele generatie opgegroeid onder de grond, maar het is tijd om weer naar boven te gaan. Niet wetende wat er boven allemaal rondloopt. Je speelt in deze game als Artyom. Je bent boven de grond geboren, maar onder de grond opgegroeid. Als Artyom heb jij het lot van de mensheid in handen!

  6. Castlevania: Lords of Shadow 2 - 5,99 euro

  Castlevania: Lords of Shadow 2 kwam in 2014 uit en is het vervolg op de eerdere game over de oorsprong van Dracula. Lords of Shadow 2 is een titel die je tijdens deze Halloween sale het beste aan je collectie kunt toevoegen. Je krijgt nu namelijk 80 procent korting op de horror game en je betaalt op dit moment nog maar 5,99 euro.

  Het verhaal gaat over Dracula die zijn krachten is verloren. In deze game moet je je krachten heroveren om uiteindelijk Satan te verslaan. Je sluit een deal met de Dood en je hebt bloed nodig om aan te sterken. Je leert in deze game alles over het lot van de Lords of Shadow en dat allemaal voor minder dan zes euro.

  5. Grim Fandango Remastered - 3,74 euro

  De originele Grim Fandango game stamt alweer uit 1998. Zeventien jaar later werd Grim Fandango Remastered uitgebracht voor de PlayStation 4, PS Vita en PC. Nu is deze remaster van de populaire game uit 1998 een van de beste aanbiedingen in de Steam Halloween sale 2018. Je betaalt op dit moment namelijk maar 3,74 euro, omdat je maar liefst 75 procent korting krijgt.

  Je speelt in deze game als Manny Calavera, een reisagent voor de overledenen. Hij krijgt iedere keer hele slechte klanten en hij wil er achter komen waarom dit zo is. Je gaat op zoek naar iemand die je hierbij kan helpen en komt achter een enorm complot. Een andere leuke feature uit deze remaster is dat je kunt wisselen tussen de originele en de geüpdatete graphics. Wij gaven Grim Fandango Remastered een 8.0 in onze review.

  4. Alien: Isolation - 9,24 euro

  Er zijn meerdere redenen om Alien: Isolation aan te schaffen. Wij gaven de game een 9 in onze review. Waarom wij dat vinden, kun je teruglezen in de Alien: Isolation review. Daarnaast krijg je maar liefst 75 procent korting tijdens de Steam Halloween sale 2018, waardoor je nog maar 9,24 euro betaalt voor deze toffe horror game.

  Geen bloederig verhaal op aarde, maar een verhaal over buitenaardse wezens in de ruimte. Je speelt in deze game als Amanda Ripley en je gaat een strijd aan met de dood. Er zit een bloeddorstige alien op een ruimteschip die er alles aan doet om jou op een verschrikkelijke manier om het leven te brengen.

  Je probeert er koste wat het kost achter te komen wat er met je moeder is gebeurd, terwijl je moet oppassen voor het buitenaardse wezen die niets goeds in de zin heeft. Daarnaast krijg je op hol geslagen robots en plunderende mensen voor je kiezen. Bijna alles op het schip wil jou dood hebben.

  3. Prey - 14,99 euro

  Om maar even in de alien sferen te blijven gaan we nu verder met Prey. Deze game werd in 2017 uitgebracht door Bethesda Softworks. De reacties van de spelers waren over het algemeen positief. Normaal gesproken betaal je voor deze game 30 euro, maar op dit moment krijg je maar liefst 50 procent korting en dus betaal je nog maar 14,99 euro.

  In Prey wordt je, Morgan Yu, wakker aan boord van de Talos I. Er worden verschillende experimenten op je uitgevoerd om de mensheid te redden, maar je komt erachter dat het ruimteschip is overgenomen door buitenaardse wezens. En vriendelijk zijn ze niet… Je moet zien te overleven met de hulpmiddelen die je op het schip vindt. Het lot van het ruimteschip ligt in jouw handen.

  2. Amnesia: The Dark Descent - 3,99 euro

  Amnesia: The Dark Descent is een game die is ontwikkeld door Frictional Games. De horror game kwam al in 2010 uit en is nu dus voor een zacht prijsje aan te schaffen. Op dit moment krijg je namelijk 80 procent korting op de enge horror game en betaal je nog maar 3,99 euro.

  In Amnesia: The Dark Descent speel je als Daniel, een jonge jongen die wakker wordt in een duister kasteel zonder dat hij weet waarom. Hij heeft een brief aan zichzelf geschreven, waarin staat dat hij bewust zijn geheugen heeft gewist en dat hij moet oppassen voor een levende nachtmerrie. Je gaat op onderzoek uit in het kasteel en er volgt een zeer mysterieus verhaal met flink wat schrikmomenten. Wij gaven deze game een 9.0 in onze Amnesia: The Dark Descent review.

  1. Resident Evil 7: Biohazard - 19,49 euro

  De Resident Evil serie is erg populair bij de liefhebbers van het survival horror genre. Zo ook het nieuwste onderdeel uit de serie genaamd, Resident Evil 7: Biohazard. De populaire game, die is ontwikkeld door Capcom, kwam in januari 2017 uit en is tijdens de Steam Halloween sale 2018 verkrijgbaar met 35% korting voor 19,49 euro.

  Resident Evil 7: Biohazard in de eerste game in de serie die gebruik maakt van een first-person perspectief. Je speelt in deze game als Ethan Winters. Zijn vrouw zou zijn overleden en dat gelooft hij totdat hij een bericht van haar krijgt. Hij moet haar bevrijden en ontsnappen aan de gevaarlijke familie die haar vasthield. De game zit vol spannende momenten en actie.

  Tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen

  Naast deze topgames die tijdens Halloween in de aanbieding zijn, is er nog veel meer leuks te koop via Steam. Welke games schaf jij allemaal aan? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

  Friday The 13th: The Game

  Verkijgbaar vanaf 26 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.