Beste sport gadgets - beleef dit jaar op een gezonde én leuke manier!

  Het jaar 2019 is niet zo lang geleden begonnen. Het is vroeg in het jaar. Dat betekent dat het niet te laat is om te starten met goede voornemens. Een van de meest gekozen goede voornemens is meer sporten. Toch wordt een kwartiertje op de loopband staan snel saai. Hoe los je dit op? Met de beste sport gadgets voor vermaak!

  5. E-Reader

  Tijdens het rennen kun je niet alleen een stuk fitter worden, maar ook meteen jezelf een beetje educatief opvoeden. Een E-Reader is namelijk een van de beste gadgets om jezelf te vermaken terwijl je sport. Aangezien het geen papieren boek is hoef je niet constant een bladzijde om te draaien. Verder is het handig om een E-Reader mee te nemen, aangezien je deze automatisch van bladzijde naar bladzijde kan laten gaan.

  Het enige wat jammer is aan een E-Reader is dat je er ook echt alleen op kunt lezen. Voor mensen die soms wat afwisseling willen is dit dan misschien niet de ideale keuze. Voor mensen die wel lang weten te genieten van een goed boek is dit de ideaal voor tijdens het sporten, ook dankzij het ruime aanbod aan boeken dat bepaalde apps van de E-Reader bieden.

  4. SteelSeries Arctis 3 Bluetooth

  Deze bluetooth koptelefoon is handig om te gebruiken bij meerdere gadgets in deze lijst. Daarnaast kun je de SteelSeries Arctic 3 Bluetooth ook gewoon gebruiken voor muziek luisteren op je smartphone. In onze review van de StealSeries Arctis 3 schrijven we dat het geluid dat uit de koptelefoon komt helder is en de koptelefoon zelf noise canceling is. Je wordt dus niet uit je concentratie getrokken.

  De SteelSeries Arctis 3 Bluetooth koptelefoon is ook nog eens handig, aangezien je niet met je draadje kunt blijven hangen aan je sportapparaat. Is ook wel eens fijn om jezelf niet voor schut te zetten in de sportschool doordat je op je snufferd gaat of doordat je je telefoon door de zaal slingert. Zoals je merkt is deze Bluetooth koptelefoon dus zeker een van de beste gadgets om in je sporttas te hebben.

  3. 3DS

  Het klinkt misschien een beetje vreemd om een 3DS mee te nemen naar de sportschool, maar dit is leuker en beter dan je denkt. Als je namelijk je 3DS meeneemt heb je de mogelijkheid om een grote variatie aan games te spelen terwijl je sport. Stel dat je bijvoorbeeld cardio aan het doen bent op zo'n mechanische fiets. Dan kun je ondertussen even iedereen uit de baan gooien in Mario Kart.

  Je hoeft je met een 3DS niet te vervelen in de sportschool. Naast het feit dat je veel verschillende games kunt spelen op de console is hij ook niet zo groot, waardoor het niet onhandig of moeilijk is om de 3DS vast te houden. Als laatste heeft de 3DS ook nog het positieve punt dat hij makkelijk is mee te nemen. Hij zal niet veel ruimte innemen in je sporttas. Voor wanneer je sport is de 3DS dus een van de beste gadgets die je mee kunt nemen naar de sportschool.

  2. Smartwatch

  Een smartwatch is ontzettend handig tijdens het sporten. De smartwatch kun je bijvoorbeeld gebruiken als tracker van je dagelijkse activiteiten. Het is dus ook mogelijk om bij te houden wat voor oefeningen je doet en speciale applicaties te downloaden voor wanneer je aan het sporten bent. Zo kun je bijhouden hoe ver je rent op de loopband bijvoorbeeld of hoeveel calorieën je verbrandt.

  Een smartwatch is dus vooral erg handig voor wanneer je bij wilt houden hoe gezond je bezig bent. Natuurlijk kun je ook op Spotify op een smartwatch, dus kun je door blijven sporten. Met een smartwatch hoef je dus geen enkele keer te stoppen met sporten en kun je non stop doorgaan en checken of je een beetje goed bezig bent. Een smartwatch is dus zeker een van de beste sport gadgets.

  1. Nintendo Switch

  Een Nintendo Switch is eigenlijk net als een 3DS makkelijk mee te nemen. Hij is niet groot, heeft niet veel gewicht en veelzijdig qua games. Er valt veel te doen als je bezig bent met rennen op de loopband en een switch. Zo word je tenminste een beetje afgeleid als je aan het afsterven bent tijdens het rennen. Als je nog tips nodig hebt voor games op de Switch, dan kun je ons artikel met de beste Switch games van 2018 wel even lezen.

  De Switch staat bovenaan in onze lijst, omdat deze gadget op dit moment een veel gebruikte console is. Verder komen er steeds meer games van andere consoles ook naar de Switch toe. Denk bijvoorbeeld aan de remaster van Assassin’s Creed drie die mogelijk onderweg is naar de console. Al kan je van zo’n game genieten terwijl je sport, dan moet het wel een van de beste gadgets zijn.

  De beste sport gadgets

  Dit zijn een aantal voorbeelden van gadgets die je mee kunt nemen naar de sportschool. Dit zijn volgens ons de beste sport gadgets, maar het kan ook zijn dat jij nog wat andere gadgets kent die handig zouden kunnen zijn. Laat het ons weten in een reactie hieronder!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.