Top 5 beste Spiderman Far From Home trailer momenten

  Dit zijn de vijf beste Spiderman Far From Home trailer momenten. De trailer is na lang wachten eindelijk verschenen en bevat meer dan genoeg momenten die een glimlach op je gezicht toveren. Hier bespreken we de momenten en natuurlijk ook wat ze mogelijk betekenen in de film.

  Sony Pictures Entertainment

  5. Spidey gaat naar Europa

  We beginnen deze lijst met beste Spiderman Far From Home trailer momenten met het overkoepelende thema van de film en dat is het schoolreisje. De trailer is geplaatst door Sony Pictures Entertainment. Peter en zijn vrienden gaan naar Europa en dat wordt flink duidelijk gemaakt als we naar de eerste beelden kijken. Zo zien we Londen en Venetië voorbijkomen en lijkt het er op dat Berlijn en Praag ook nog aangedaan worden. Die laatste twee steden worden namelijk prominent in beeld gebracht op de nieuwe poster voor de film. Niet alleen bieden de nieuwe locaties de mogelijkheid voor een frisse setting, maar is het ook leuk om te zien dat Peter op vakantie nog plezier kan hebben.

  Sony Pictures Entertainment

  4. Nieuwe pakken in overvloed

  Spider-Man heeft net als Iron Man een scala aan verschillende outfits en de trailer geeft de eerste blik op een aantal van die nieuwe pakken. De modeshow aan pakken die we voorgeschoteld krijgen is dan ook zeker één van de beste Spiderman Far From Home trailer momenten. Zo zien we het vernieuwde standaard pak dat de blauwe kleuren van het oude pak achterlaat voor een mix van rood en zwart.

  Dat de zwarte kleur een grotere rol heeft in de film wordt direct duidelijk zodra het tweede pak getoond wordt. Dit is namelijk Spidey’s Stealth Suit die hij gebruikt wanneer iemand bespioneerd moet worden. Wat dat laatste pak helemaal af maakt is de verstelbare ogen die als een soort van bril afgezet kunnen worden, zoals in de trailer ook te zien is.

  3. De afwezigheid van Tony Stark

  Eén van de beste Spiderman Far From Home trailer momenten is een moment dat helemaal niet verschijnt in de trailer. Tony Stark (gespeeld door Robert Downey Jr) is namelijk in geen velden of wegen te bekennen. Hij had een grote rol in Spider-Man: Homecoming als Peters mentor, maar lijkt helemaal geen rol te hebben in Far From Home en dat heeft mogelijk te maken met Avengers: Endgame.

  Spider-Man: Far From Home speelt zich namelijk af na Endgame en de afwezigheid van Tony Stark is mogelijk een hint naar de dood van Tony. Het is geen geheim dat het contract van Downey Jr om de rol als Iron Man/Tony Stark te spelen afloopt na Endgame. Combineer dat met het feit dat Stark de sleutel lijkt te zijn om Thanos te verslaan en dan kun je je best inbeelden dat Iron Man de eindstrijd niet overleeft.

  Sony Pictures Entertainment

  2. Nick Fury crasht de trip

  Het feit dat Tony Stark zijn gezicht niet laat zien als opdrachtgever lijkt niet al te veel uit te maken, want niemand minder dan Nick Fury gaat die rol vervullen in de nieuwe film. Zijn introductie is dan ook zeker één van de beste Spiderman Far From Home trailer momenten. Fury drukt Spidey in de trailer namelijk al flink op het hart dat hij verantwoordelijkheden heeft wegens zijn krachten.

  Op die manier lijkt hij ook de rol van Uncle Ben te vervullen. Peters oom staat natuurlijk bekend om zijn legendarische mantra: ‘With great power comes great responsibility’. Fury verwoordt het dan wel iets anders, maar het is zeker wat hij bedoeld en dat betekent dat Peter het op mag gaan nemen tegen een aantal nieuwe schurken!

  Sony Pictures Entertainment

  1. Mysterieuze schurken!

  Het beste moment uit de trailer is eigenlijk een combinatie van verschillende momenten, want het is de onthulling van de verschillende schurken die in de film voorkomen. De meest opvallende is natuurlijk Mysterio, die in de film gespeeld wordt door niemand minder dan Jake Gyllenhaal (bekend van Nightcrawler). In de stripboeken is Mysterio een klassieke schurk die vaak een meningsverschil heeft met Spidey, maar in de trailer lijkt hij met Spider-Man samen te werken.

  In de trailer zien we namelijk hoe Mysterio en Spider-Man het gezamenlijk opnemen tegen een aantal verschillende schurken die in de strips bekend staan als de Elementals. In de trailer zien we in ieder geval drie van de vier Elementals voorbijkomen. Het reusachtige watermonster is namelijk Hydron, Magnum zie je verschijnen als zandstorm en Zephyr lijkt met haar bliksem Tower Bridge te vernietigen.

  Wil je los van de film zien ook de game spelen? Wij hebben 5 redenen waarom Spiderman op de PS4 onmisbaar is voor je op een rij gezet.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.