5. Webslingeren door New York

De tekst van het welbekende liedje kunnen we allemaal meezingen: "Spider-Man, Spider-Man, does whatever a Spider Can". En waar staat een spin om bekend? Het maken van webben.

Het gebruik van web komt bij superheld Spider-Man goed van pas, want hij kan zichzelf op deze manier snel voortbewegen. Wanneer je Spiderman PS4 gaat kopen is webslingeren door de stad één van de eerste dingen waar je van zult genieten. Door Spider-Mans iconische handbeweging schiet hij web vast aan gebouwen en slingert hij van dak naar dak. De manier waarop dit wordt weergegeven in de Spider-Man game voor PlayStation 4 is fantastisch om te aanschouwen.

Beklim Avengers Tower, duik met een gigantische snelheid naar beneden en net voordat je de grond raakt span je een web om weer boven een gebouw uit te komen met slingeren, wat een heerlijk gevoel! Simpelweg webslingeren door de game heen kan al zorgen voor uren aan speelplezier. Bekende locaties zoals het Sanctum Sanctorum van Doctor Strange of Oscorp Industries van Norman Osborn bezoeken? In Spider-Man PS4 is New York jouw speelplaats.