De top 10 beste smartwatches tot nu toe - Heb jij ze al?

  De meeste mensen hebben tegenwoordig wel een smartwatch. Maar welke smartwachtes zijn nu eigenlijk beter en wat maakt het verschil? Wij hebben de beste smartwatches voor je op een rij gezet. Zo weet jij precies welke het waard zijn om in huis te halen!

  Garmin

  10. Garmin Vivomove HR Sport

  We beginnen de lijst met de beste smartwatches tot nu toe met de Garmin Vivomove HR Sport smartwatch, die vanaf 200 euro te halen is bij Coolblue. Het horloge heeft een sportief uiterlijk, maar je kan deze ook gewoon dragen bij een nette outfit. Dit maakt het horloge geschikt voor activiteiten zoals business meetings of andere belangrijke afspraken.

  Verder heeft de Garmin Vivomove HR Sport smartwatch ook een hartslagsensor en kan je hem makkelijk en snel verbinden met je smartphone. Hierdoor is het makkelijk om je favoriete muziek via je smartwatch te luisteren. Helaas heeft de Garmin Vivomove HR Sport geen GPS.

  Diesel

  9. Diesel On Smartwatch

  Het uiterlijk van de Diesel On smartwatch is een combinatie van zakelijk en modern. Hierdoor kan het horloge eigenlijk overal gedragen worden. De Diesel On smartwatch is te koop bij Cool Blue vanaf 349 euro.

  In het horloge zit een luidspreker en microfoon waardoor je gemakkelijk kan bellen. Ook toont de smartwatch makkelijk notificaties en zijn de bandjes vervangbaar waardoor je de smartwatch keer op keer een nieuw uiterlijk kan geven. Nadelen van de Diesel On smartwatch zijn er geen hartslagsensor in zit, je het horloge enkel met iPhones kan verbinden en er geen GPS in zit. Toch vinden wij de Diesel On één van de beste smartwatches tot nu toe!

  Fitbit

  8. Fibit Versa

  De Fitbit Versa is op CoolBlue al te koop vanaf 159 euro te koop. Qua uiterlijk lijkt deze smartwatch een beetje op de Apple Watch series 3, maar heeft toch ook een heel eigen draai er aan.

  De Fitbit Versa heeft een hartslagsensor en je kan er muziek mee luisteren. Verder geeft het horloge notificaties weer op het waterdichte schermpje. Nadelen van de Fitbit Versa zijn alleen dat je er niet mee kan bellen, de smartwatch heeft geen GPS en de smartwatch kan niet aangesloten worden op Huawei telefoons.

  Huawei

  7. Huawei Watch 2

  De Huawei Watch 2 is vanaf 199 euro te koop bij bol.com. De smartwatch ziet er op het eerste oog uit als een normaal horloge, maar hij heeft veel meer functies dan dat.

  De Huawei Watch 2 heeft een GPS, een near-field communication en een oled scherm. Nadelen van de smartwatch is helaas dat de batterij na een dag al leeg is, het bandje niet comfortabel is en dat de smartwatch iets te duur is voor wat je krijgt.

  Fossil

  6. Fossil Q Marshal

  De Fossil Q Marshal heeft net afgewerkte leren bandjes die vervangbaar zijn. Deze smartwatch is voor 255 euro op de site van Fossil te koop.

  De Fossil Q Marshal houdt alle activiteiten die je onderneemt bij, zoals alle voetstappen die je neemt. Ook heeft de smartwatch een batterijleven van ongeveer 24 uur en geeft notificaties wanneer er berichten binnenkomen. De Fossil Q Marshal is helaas niet waterbestendig.

  Fossil

  5. Fossil Q Explorist

  De Fossil Q Explorist lijkt erg op de Fossil Q Marshal. Er zijn maar enkele verschillen tussen de twee horloges, maar toch zijn het twee verschillende apparaten.

  Het verschil tussen de Fossil Q Explorist en de Fossil Q Marshall is dat de Fossil Q Marshall stalen bandjes heeft terwijl die van de Fossil Q Marshall van leer zijn. Hierdoor is er ook een vrij groot verschil in prijs. De Fossil Q Marshall is 255 euro en de Fossil Q Explorist kost 275 euro. Voor de rest zijn de functies van de horloges hetzelfde: ook de Fossil Q Explorist houdt je activiteiten bij, heeft een batterijleven van 24 uur en geeft notificaties wanneer je berichtjes binnenkrijgt.

  Polar

  4. Polar M340

  De smartwatch Polar M340 is een echt sporthorloge. Vanaf 180 euro is deze al te krijgen bij onder andere de Mediamarkt of Amazon.

  De smartwatch heeft een GPS, hartslagmeter, is waterdicht, een batterijleven van 8 uur en krijgt dan ook goede reviews. Het horloge is ook best goedkoop in vergelijking met andere smartwatches zoals bijvoorbeeld die van Samsung of Apple. Het enige nadeel van de Polar M340 is dat deze geen geluidssignalen heeft bij notificaties, enkel trilsignalen.

  Samsung

  3. Samsung Gear S3

  De Samsung Gear S3 is bij Samsung te koop voor 399 euro. De smartwatch wordt enorm goed beoordeeld om de snelle werking, makkelijk gebruik en onder makkelijk installeren.

  De Samsung Gear S3 bevat een GPS, een hartslagsensor, near-field communication (NFC), een hoogtemeter en is waterbestendig. Ook worden de activiteiten die je onderneemt opgeslagen en naar je telefoon gestuurd. De Samsung Gear S3 heeft nog veel meer functies, het zijn er bijna teveel om op te noemen. De batterij van de Samsung Gear S3 kan volgens Samsung maar liefst 4 dagen mee zonder op te laden!

  Samsung

  2. Samsung Gear Sport

  De Samsung Gear Sport heeft veel weg van de Samsung Gear S3, maar er zijn een aantal kleine verschillen in dit model die er voor zorgen dat deze smartwatch (voornamelijk voor sporters) makkelijker te gebruiken is.

  De Samsung Gear Sport heeft net zoals de Samsung S3 een GPS, hartslagsensor, near-field communication, hoogtemeter en is waterbestendig. Het verschil is echter dat de Samsung Gear Sport iets meer waterbestendig is dan de Samsung Gear S3. Ook is deze 12 gram lichter en 1,3 millimeter dunner, waardoor hij beter gestroomlijnd is.

  Apple

  1. Apple Watch Series 3

  Over het algemeen wordt de Apple Watch goed beoordeeld. Deze smartwatch kost ongeveer 370 euro bij de Apple Store. Het ongelofelijk snelle en handige apparaatje is makkelijk te gebruiken en aan te koppelen met je iPhone.

  De Apple Watch series 3 heeft een GPS, een hoogtemeter, hartslagsensor en is waterproof. Hierdoor is het gemakkelijk om met de Apple Watch te gaan sporten. Welke sport dit dan ook is, de Apple Watch komt altijd van pas. Ook heeft de Apple watch een processor die 70% sneller is dan zijn voorganger: de Apple Watch series 2.

  Genoeg van de beste smartwatches?

  De technologie blijft zich maar verder ontwikkelen, dus wie weet zullen er in de toekomst nog betere modellen uitgebracht worden. Welke van deze beste smartwatches uit onze lijst is jouw favoriet? Laat het weten in de comments!

  Benieuwd wat wij de toppers van 2018 vonden? Lees vooral dan ons artikel over de beste smartwatches van 2018. Als je op zoek bent naar een wat ouder model kan je ook ons artikel over de vijf beste smartwatches van 2017 lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.