Foto: Mobile Fun

Een smartwatch is tegenwoordig bijna niet meer van je pols weg te denken. Activiteiten meten, muziek apps bedienen en zelfs bellen zonder tussenkomst van je telefoon. Je kunt steeds meer met je horloge. Natuurlijk is klok kijken ook nog niet helemaal verdwenen van je pols. Reden genoeg om de vijf beste smartwatches van 2017 voor je op te sommen.

5. Samsung Gear S3 Frontier

Samsung kan niet ontbreken in de lijst met smartwatches en dus trappen we met een Samsung af. De telecomgigant doet al jaren mee in de smartwatch markt en heeft ook dit jaar en nieuw model uitgebracht. Althans, nieuw is het model eigenlijk niet, want Samsung kwam natuurlijk al eerder met de Gear S3 op de markt.

Maar de Frontier is dus wel een nieuwe versie van dat horloge dat dit keer waterdicht is en een behuizing van roestvast staal heeft. Verder heeft de S3 Frontier de gangbare mogelijkheden als een stappenteller en een hoogtemeter waarmee je de meeste van je activiteiten kunt monitoren. Voor ongeveer 350 euro is deze waterdichte klok van jou.