Beste smartwatches van 2018 - Allerlei handige features gewoon om je pols

Article
zondag, 30 december 2018 om 19:00
beste smartwatches van 2018 allemaal handige features om je pols 143631
Mensen willen dat alles steeds maar makkelijker wordt. In je smartphone zitten tegenwoordig al verschillende features: een encyclopedie, radio, Google, Spotify en Netflix. Tegenwoordig wordt het nog makkelijker, want een aantal van deze features zitten verwerkt in een smartwatch. Dit zijn de beste smartwatches van 2018.

5. Apple Watch 4

De eerste smartwatch in deze lijst met de beste smartwatches van 2018 is de Apple Watch 4. De nieuwste Apple Watch heeft een rechthoekig ontwerp met een groter scherm dan de oudere smartwatches van Apple. Hierdoor is de Apple Watch een stuk makkelijker te bedienen. Ondanks dat het apparaat groter is, zit de smartwatch wel lekker om je pols en voelt die niet zwaar aan. Wat wij vinden van deze smartwatch van Apple kun je teruglezen in onze Apple Watch Series 4 review.
Daarnaast maakt de Apple Watch 4 jouw dagelijkse taken een stukje makkelijker. Het weer checken, berichten ontvangen en zelfs bellen. Het kan allemaal met de Apple Watch 4 en zelfs zonder dat je je telefoon bij je hebt. Er is namelijk een variant beschikbaar van deze smartwatch, waarbij je gebruik maakt van GPS en Cellular. Hierdoor kun je contact leggen met anderen zonder dat je daarbij je smartphone nodig hebt.
De twee grote nadelen aan de Apple Watch 4 zijn dat je de smartwatch alleen met een iPhone kunt gebruiken en dat je er tussen de 430 en 460 euro voor betaalt.
143634

4. Fitbit Charge 3

De Fitbit Charge 3 staat op de vierde plaats in deze lijst met de beste smartwatches van 2018. Toch is deze smartwatch, in vergelijking met de andere apparaten in deze lijst, niet het meest geschikt voor dagelijks gebruik. Dit slimme horloge is vooral handig tijdens het sporten omdat het apparaat veel verschillende bewegingen kan onderscheiden. De Charge 3 is daarnaast waterdicht en kan dus ook je zwemafstand opmeten, waardoor je een accuraat beeld krijgt van je workout.
Het grootste voordeel van de Fitbit Charge 3 ten opzichte van de Charge 2 is de grootte van het scherm. Het scherm van het nieuwere model is namelijk veertig procent groter. Daardoor is deze smartwatch een stuk makkelijker in gebruik te nemen.
Een van de voordelen van de Charge 3 ten opzichte van de andere smartwatches in deze lijst is de prijs. Dit apparaat kost namelijk 139 euro.
143635

3. Garmin Fenix 5s Plus

De volgende smartwatch in deze lijst met de beste smartwatches van 2018 heeft de meeste functies. Toch staat de Garmin Fenix 5s Plus op de derde plaats in deze lijst. Dat komt door de prijs van het apparaat. De Garmin Fenix 5s Plus kost namelijk 699 euro.
Dat is erg veel voor een smartwatch, aangezien de Apple Watch 4 vaak al wordt gezien als een van de duurdere slimme horloges. Toch verdient de Fenix 5s Plus een plekje in deze lijst. Mede dankzij het ontwerp, waardoor de smartwatch er eigenlijk als een normaal horloge uit ziet.
De smartwatch van Garmin beschikt over enorm veel verschillende functies. Ten eerste is het apparaat geschikt voor iOS en Android apparaten. Daarnaast ben je door middel van Wi-Fi of Bluetooth altijd verbonden, maar eigenlijk heb je je smartphone helemaal niet nodig met dit horloge. Met de Garmin Fenix 5s Plus kan je namelijk zelf bellen, muziek afspelen, de camera bedienen en berichten ontvangen en versturen.
Een van de nadelen van dit horloge is de batterijduur. Wanneer je meer doet dan alleen de tijd checken, gaat het horloge namelijk maar elf uur mee.
143636

2. Samsung Galaxy Watch

Ook deze smartwatch heeft meer het uiterlijk van een regulier horloge. De Samsung Galaxy Watch wordt standaard geleverd met een rubberen band, wat sommige mensen als onprettig kunnen ervaren. Wel wordt de horlogeband in twee maten geleverd.
Ondanks dat Samsung deze smartwatch heeft ontwikkeld, werkt het slimme horloge ook met de apparaten van Apple. Deze smartwatch heeft ontzettend veel functies die het apparaat kan overnemen van je smartphone. Je betaalt voor de Samsung Galaxy Watch een stuk minder dan voor de Garmin Fenix 5s Plus, namelijk 319 euro.
Met de Samsung Galaxy Watch kun je bellen, muziek afspelen en berichten ontvangen en verzenden. Daarnaast kun je je hartslag meten door middel van de ingebouwde polssensor. Naast dat het horloge er goed uitziet, kan het apparaat ook prima gebruikt worden tijdens het sporten. De activiteit tijdens het fietsen, zwemmen, wandelen, hardlopen en zelfs golfen kan worden gemeten. Tijdens het zwemmen kan je snelheid en je afstand worden gemeten.
De Samsung Galaxy Watch is dus een smartwatch met een mooi, strak, klassiek design en beschikt over alle functies die je van een slim horloge kan verwachten.
143640

1. Samsung Gear S3 Frontier

Toch blijft de 319 euro die je voor de Samsung Galaxy Watch betaalt een flink prijskaartje. Wanneer je iets minder wilt uitgeven aan jouw nieuwe smartwatch kun je kiezen voor een ander apparaat van Samsung, namelijk de Gear S3 Frontier. Voor deze smartwatch van Samsung betaal je 229 euro. Daarmee is het de op een na goedkoopste smartwatch in deze lijst met de beste smartwatches van 2018. Dat betekent niet dat de Gear S3 frontier alle belangrijke functies mist.
Het slimme horloge heeft een ingebouwde polssensor, waarmee je jouw hartslag makkelijk kunt meten. Daarnaast houdt het horloge jouw calorieverbruik, slaap en stappen automatisch bij. Ook deze smartwatch is geschikt voor Android en iOS apparaten.
Verder heeft dit slimme horloge de meeste functies die ook de Garmin Fenix 5s Plus heeft, waarvoor je ruim 450 euro extra betaalt. Met de Samsung Gear S3 Frontier kun je ook berichten verzenden en ontvangen, muziek afspelen, bellen en Google Maps instellen. Zo worden een aantal van jouw dagelijkse bezigheden een stuk makkelijker gemaakt.

De beste smartwatches van 2018

Heb jij een van de horloges in deze lijst met de beste smartwatches van 2018? Laat ons in de comments gerust weten wat je van die smarwatch vindt. Ook zijn we er erg benieuwd naar waarom jullie die smartwatch handig vinden!

Populair Nieuws