Top 10 actuele beste series op Netflix om nu te downloaden

Article
woensdag, 29 mei 2019 om 13:24
top 10 beste series op netflix om nu te downloaden geen vergoeding 148569 1
Dit zijn de tien beste series op Netflix die je op dit moment kunt downloaden op je telefoon, zodat jij je onderweg niet meer hoeft te vervelen. Bespaar je databundel en geniet tijdens je reis. Neem voor de zekerheid ook wat te snacken mee, want sommige van deze series zijn ontzettend spannend!
In deze lijst met beste series op Netflix om op dit moment te downloaden staan series die je op dit moment perfect kunt kijken. Sommige zijn ontzettend actueel, anderen zijn handig om nu te kijken om je voor te bereiden op een nieuw seizoen. Het is in ieder geval zeker dat je je onderweg geen moment meer hoeft te vervelen.

10. Arrested Development

Een serie die eens in de zoveel jaar opduikt is Arrested Development en daar zijn we anno 2019 nog steeds erg blij mee aangezien het nieuwe seizoen net is verschenen. Mogelijk heeft het te maken met nostalgie, maar waarschijnlijk komt het door de gekke capriolen waarin de familie Bluth zich telkens weer verkeert. Deze zorgen er namelijk op de meest ongepaste momenten voor dat je helemaal in een deuk ligt en dat is nou precies wat de serie zo leuk maakt.
De serie gaat over een familie die bijeen moet komen om een reusachtig probleem op te lossen, terwijl ze allemaal eigenlijk compleet incapabel zijn. Het kijken naar de Bluths is goed te vergelijken met het kijken naar een trein die op een afgrond af suist. Het enige verschil is dat je er bij de familie Bluth wel ontzettend om kan lachen, aangezien ze de situaties zelf veroorzaken. Het is dan ook zeker één van de beste series op Netflix om nu te downloaden.
148570

9. Russian Doll

Het lijkt er misschien op alsof we je keihard willen laten lachen tijdens je reis, maar dat is niet het geval. We willen je simpelweg de beste series op Netflix voorschotelen die je op dit moment kunt downloaden en Russian Doll is daar zeker één van. De serie is goed te vergelijken met Groundhogs Day als het op de verhaallijn aankomt en is misschien nog wel grappiger om te kijken dan de eerdergenoemde film met Bill Murray.
De serie gaat over een jongedame genaamd Nadia die constant haar verjaardag opnieuw beleeft. Het klinkt als een positief probleem totdat je erachter komt dat ze telkens sterft op haar verjaardag en er dus achter moet zien te komen wat er met haar herhalende leven aan de hand is. Nadia wordt gespeeld door Natasha Lyonne, bekend van Orange is the New Black en American Pie. Ze is uitstekend in de acht afleveringen-durende serie die je zeker moet downloaden als je je lachspieren wil trainen.
148571 1

8. Sorjonen

Voor wie graag zijn innerlijke Sherlock Holmes naar boven wil laten komen, is het een goed idee om de Finse serie Sorjonen te downloaden voor onderweg. Het is namelijk één van de beste series op Netflix om op dit moment te downloaden doordat de serie er telkens voor weet te zorgen dat je zelf op speurtocht gaat. Sorjonen (oftewel Bordertown) is een keiharde detectiveserie over een gelijknamige detective die een serie brute moordzaken voorgeschoteld krijgt.
Hier zit hij alleen totaal niet op te wachten, want hij wil simpelweg wat extra tijd met zijn familie doorbrengen. Hoe het allemaal met de detective afloopt zie je wanneer je de serie downloadt. Verdeeld over twee seizoenen zijn er slechts 21 afleveringen om te kijken dus na een paar weken ben je klaar en kun je reikhalzend uitkijken naar het derde seizoen en dat terwijl het tweede seizoen pas net verschenen is.
148572

7. Bates Motel

Een serie waarvan je geen nieuwe seizoenen meer hoeft te verwachten is Bates Motel en laat dat nou precies de reden zijn waarom het één van de beste series op Netflix is om nu te downloaden. Het vijfde en daarmee laatste seizoen van de serie is nu op Netflix te vinden en de tien afleveringen die je daardoor nu onderweg kunt kijken zijn ijzersterk. Dit komt vooral wegens het briljante acteerwerk van Freddie Highmore als Norman Bates.
Die naam klinkt misschien bekend en dat komt doordat Highmore dezelfde Norman Bates speelt uit de film Psycho van Alfred Hitchcock. Bates Motel is een prequel-serie van de klassieke horrorfilm en weet je van het begin tot eind mee te slepen. Het vijfde seizoen wordt door velen gezien als het beste seizoen van de hele serie en sluit het verhaal op een fantastische (en kippenvel veroorzakende) manier af die je moet zien als je Netflix hebt.
148573

6. Formula 1: Drive to Survive

Vroem vroem, het nieuwe seizoen van de Formule 1 is weer begonnen. Als je daardoor weer helemaal in de ban bent van Max Verstappen is Formula 1: Drive to Survive zeker één van de beste series op Netflix om nu te downloaden. De serie ziet er van begin tot eind spectaculair uit in de tien afleveringen en geeft een goed beeld van de wereld van Formule 1, zowel voor- als achter de schermen.
De serie volgt het Formula 1 2018 Championship en hoewel je de uitslag misschien al weet, heeft de serie je toch veel te bieden. Er gebeurt achter de schermen zoveel waarvan je maar weinig meekrijgt, dat dit de ideale kans is om wat meer over de racewereld van Max te leren. Elke aflevering duurt maximaal 40 minuten, waardoor je ook niet al te lang bezig bent met de hele serie en het een lekker tussendoortje is voor wanneer er even geen race gereden wordt.
148574

5. Riverdale

Op de vijfde plaats in onze lijst met beste series op Netflix om nu te downloaden staat de leukste drama-serie voor jongeren van dit moment: Riverdale. De serie wordt met elke aflevering gekker, waardoor je geregeld met je mond vol tanden staat. Dit komt overigens ook door het aantal knappe koppen dat in de serie acteert, want bij elk personage zwijmel je zowat weg maar dat terzijde.
De serie gaat over Archie Andrews en zijn vrienden die in een stadje wonen dat lak lijkt te hebben aan de regels van de hedendaagse maatschappij, maar dat is een deel van de charme van de serie. Hierdoor krijg je in het verhaal namelijk te maken met een seriemoordenaar die zich verkleed als waterspuwer en een sekte die baby’s wil offeren om één of andere reden. Het is een bizarre serie die je eigenlijk in het straatje guilty pleasure moet schuiven, maar dat maakt het kijken niet minder vermakelijk. Zo vermakelijk zelfs dat iemand hier op de redactie wel eens vergeten is om uit te stappen bij het goede treinstation.
Riverdale is ook de serie waarin je Luke Perry nog kunt zien schitteren. De acteur overleed in maart na een beroerte en speelt in de serie Archie's vader. De resterende afleveringen van seizoen 3 worden opgedragen aan de de acteur.
148575

4. Queer Eye

Wanneer je een lange reis voor de boeg hebt, is het logisch dat je daar tegenop kijkt, maar daar komt met Queer Eye wel verandering in. Het derde seizoen van de serie is net op Netflix gezet en zou je zo snel mogelijk moeten downloaden als je jezelf een goed gevoel wil geven. Elke aflevering is namelijk hartverwarmend en geeft je een goed gevoel over jezelf en de samenleving.
In Queer Eye gaat een groep mannen, genaamd de Fab Five, op pad om mensen die in de put zitten om te toveren tot de beste versie van zichzelf. Elke aflevering gaan ze met iemand anders op pad, waardoor je de groep tijdens de je heenreis een 57-jarige man ziet helpen. Vervolgens zit je met tranen in je ogen op de terugreis te kijken naar naar hoe de groep iemand helpt om de relatie met zijn familie weer op te bouwen. Het is de ideale feel-good serie om te kijken die ervoor zal zorgen dat je met een goed gevoel de dag doorkomt.
148576

3. The Umbrella Academy

Wie niet kan wachten op de nieuwste superheldenfilms, hoeft alleen maar Netflix op te starten om de smaak alvast te pakken te krijgen. Netflix heeft namelijk haar eigen superhelden-serie genaamd The Umbrella Academy die ervoor weet te zorgen dat je onderweg een zak popcorn mee gaat nemen. De serie voelt vanaf het eerste moment ontzettend bekend aan door de bekende superhelden-elementen van de blockbuster-films van Marvel en DC.
In de serie volgen we een groep superhelden die de wereld moet zien te redden, terwijl je ook ziet hoe de kinderen opgroeiden. Dit deden ze terwijl ze hun superkrachten aan het ontwikkelen waren en dat ging niet zonder slag of stoot. Met maar tien afleveringen is het een serie die perfect is om onderweg te kijken die ondanks de bekende elementen ook een verfrissende serie is.
148577

2. Sex Education

Het zilver in deze lijst met beste series op Netflix om op dit moment te downloaden voor onderweg is Sex Education. Het klinkt misschien een beetje gek om een komedie die draait om seks op de tweede plek te zetten omdat het voor ongemakkelijke sessies in de trein zorgt, maar dat valt best mee. Integendeel zelfs, want je zit schaterlachend in de coupé te kijken naar de praktijken van de ongemakkelijke tiener Otis.
In de serie volg je namelijk hoe hij (maagd!) seksadvies geeft aan andere klasgenoten die problemen hebben als het op seksuele escapades aankomt. Dit zorgt voor ontzettend veel grappige momenten waar je ook nog eens wat van kunt leren. De serie is namelijk ontzettend realistisch en aangezien de serie maar acht afleveringen heeft, ben je na iets meer dan een week treinreizen al door de serie heen.
148578

1. Love, Death & Robots

Zoals altijd kan er maar één de beste zijn en als het om de beste series op Netflix gaat die je nu moet downloaden, staat Love, Death & Robots op de eerste plaats. De serie is gemaakt door Tim Miller, regisseur van Deadpool en dat valt te zien als het aankomt op de humor en het geweld van de serie. Dit zal je gelukkig op geen enkel moment vervelen aangezien de 18 afleveringen allemaal op zichzelf staan. De serie is hierdoor lekker divers.
Wat Love, Death & Robots helemaal handig maakt om te downloaden voor onderweg is dat de afleveringen maximaal een kwartiertje van je tijd innemen. Hierdoor kun je in de trein, bus of zelfs terwijl je de hond aan het uitlaten bent een aflevering kijken. Pas bij die laatste wel op dat je niet tegen een lantaarnpaal aanloopt, want wanneer de serie je op weet te slokken in de bizarre wereld vergeet je soms wat er om je heen gebeurt.

Heb je de beste series op Netflix om te downloaden al gezien?

Dankzij de beste series op Netflix die je op dit moment kunt downloaden hoef je je geen moment meer te vervelen wanneer je op reis bent, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je de series al gezien hebt. In dat geval kun je ook de beste Netflix serie aanraders bekijken die vol staat met fantastische series om te kijken. Als je geen zin hebt in een serie, hebben we ook ondergewaardeerde Netflix films voor je die je kunt kijken!

Populair Nieuws