Vijf bekende gezichten die we op E3 2019 willen zien!

  Elk jaar zijn er op E3 een paar bekende gezichten te zien. Beroemdheden zoals filmsterren of artiesten verschijnen plotseling tijdens de persconferenties of lopen rond op de beursvloer. Vaak zorgt dit voor een paar hilarische momenten en het is dan ook zeker iets dat wij aanmoedigen. Dit zijn vijf bekende gezichten die we op E3 2019 willen zien!

  EA

  5. Snoop Dogg

  Snoop Dogg, de enige echte D.O. Double G, op E3 2019? Dit is echt geen gek idee. De Amerikaanse rapper is al eerder op E3 verschenen. Tijdens een van de meest hilarische momenten van E3 2016 deed Snoop Dogg mee aan een potje Battlefield V in een livestream. Hier deden ook Jamie Foxx en Terry Crews aan mee.

  Het grappige was dat hij knetterstoned was. Hij had het multiplayer potje dan ook niet gewonnen. Hoe tof zou het zijn als Snoop Dogg tijdens de E3 van dit jaar weer aanwezig is op de beursvloer om wat games uit te testen? Wij hopen er in ieder geval op.

  Sony Interactive Entertainment

  4. Norman Reedus

  Je kunt Norman Reedus vooral kennen van zijn populaire personage Daryl Dixon uit The Walking Dead, maar dat is niet het enige waar de acteur zich op dit moment mee bezig houdt. Hij doet namelijk de motion-capture van het hoofdpersonage van de langverwachte game Death Stranding, de nieuwste game van Hideo Kojima.

  Death Stranding is een exclusieve game voor de PlayStation 4 en Sony, het bedrijf achter PlayStation, zal niet aanwezig zijn op E3. Toch heeft Kojima aangekondigd dat er in de tijd rond E3 groot nieuws gaat uitkomen over zijn game dus het zou ook zomaar kunnen dat Reedus gewoon in Los Angeles aanwezig is om de game te promoten.

  Ubisoft

  3. Elijah Wood

  Elijah Wood houdt zich tegenwoordig vooral bezig met games in plaats van films. We kennen Elijah natuurlijk vooral vanwege zijn rol als Frodo in de wereldberoemde The Lord of the Rings films van Peter Jackson. In 2018 bracht hij met zijn bedrijf SpectreVision zijn eerste game ‘Transference’ uit in samenwerking met Ubisoft.

  Elijah verscheen vorig jaar op het podium tijdens de E3 persconferentie van Ubisoft om te vertellen over deze game. Het zou tof zijn om Elijah dit jaar weer te zien bij de persconferentie van Ubisoft om te vertellen over zijn toekomstige projecten.

  EA

  2. Cameron Monaghan

  Cameron Monaghan is een iets minder bekende naam. De 25-jarige acteur is vooral beroemd vanwege zijn rol als de Joker in de serie Gotham en vanwege de in november uitkomende game Star Wars Jedi: Fallen Order. In de de game spreekt hij de stem en doet hij de motion-capture van het hoofdpersonage Cal Kestis.

  We weten dat Star Wars Jedi: Fallen Order een groot onderdeel gaat worden van EA Play met waarschijnlijk veel nieuwe beelden. Het leuk zijn als Cameron ook onderdeel is van het event en voorkomt in een van de livestreams.

  (EA Play is technisch gezien geen onderdeel van E3 maar het vindt plaats in dezelfde week dus daarom komt het toch in deze lijst voor)

  Sony Interactive Entertainment

  1. Mads Mikkelsen

  Net als Norman Reedus is ook acteur Mads Mikkelsen onderdeel van het mysterieuze Death Stranding. Mikkelsen speelt een vijandig personage maar de Deense acteur heeft zelf aangegeven dat er in de games van Kojima geen goede of slechte personen zitten. Over zijn personage is nog weinig bekend.

  Hoewel PlayStation dus geen persconferentie geeft op E3 2019 bestaat er evengoed een kans dat Mads Mikkelsen aanwezig is. Vorig jaar scheen hij ook rond te lopen.

  Vijf bekende gezichten die we op E3 2019 willen zien!

  Dit waren de vijf beroemdheden waarvan wij hopen dat ze aanwezig zijn op de E3 van 2019. Er zijn natuurlijk nog veel meer celebrities die op het event tegen kunnen komen. Welke beroemdheden hoop jij op E3 2019 te zien? Laat het ons weten in de reacties!

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.