E3 2019 Square Enix verwachtingen - Final Fantasy, Kingdom Hearts en Marvel?

  Dit zijn de E3 2019 Square Enix verwachtingen! E3 komt met de dag dichterbij, want voor je het weet is de beurs der beurzen alweer geopend. Voordat de deuren opengaan is het alleen wel eerst zaak dat de grote bedrijven hun persconferentie hebben gehouden.

  E3 2019 vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 13 juni. Voordat de deuren open gaan worden eerst de persconferenties gehouden, waarbij die van Square Enix op woensdag 12 juni om 03.00 ‘s ochtends plaatsvindt. Dit is normaal de tijd van Sony, dus Square Enix heeft zichzelf een grote opgave gegeven. Eens zien of ze grootmeester Sony kunnen overtreffen.

  Final Fantasy VII Remake - Gerucht

  Technisch gezien is er nog helemaal niets bekendgemaakt over wat de E3 2019 Square Enix presentatie in gaat houden. Hoe graag we Final Fantasy VII Remake ook onder het kopje feit willen drukken, is het nog niet bevestigd. Toch gaan we er stiekem wel vanuit dat Square meer uit de doeken gaat doen over de remake van de geliefde titel.

  De meest recente trailer die tijdens de State of Play-video werd onthuld gaf aan dat meer informatie zou volgen in juni namelijk. Wij kunnen net als ieder ander 1 en 1 optellen en daaruit halen dat de trailer waarschijnlijk E3 bedoelde. We verwachten dan ook dat meer informatie een releasedatum inhoudt voor de game, maar dat moet nog blijken.

  The Avengers Project - Gerucht

  Als we de geruchten mogen geloven wil Square Enix niet alleen uitpakken met de remake van Final Fantasy VII. Er wordt namelijk gespeculeerd over de onthulling van The Avengers Project en dat heeft Square een beetje aan zichzelf te danken. In de onthulling van de persconferentie tijd en datum, zit namelijk een hint naar The Avengers.

  Aan de uiteinden van de foto zijn de kleuren van de Infinity Stones te zien en dat is niet onopgemerkt gebleven. Veel fans geloven dan ook dat de game van Crystal Dynamics in samenwerking met Eidos Interactive getoond zal worden tijdens de persconferentie dit jaar. Dat mag ook wel, want de game werd al in 2017 onthuld met een korte trailer, waarna we niets meer hebben gehoord.

  Dragon Quest XI S - Gerucht

  Het volgende gerucht rondom de E3 2019 Square Enix persconferentie heeft te maken met Dragon Quest XI S. Het is de speciale versie van de game die in ontwikkeling is voor de Nintendo Switch. De game komt ergens in 2019 uit op de Nintendo hybride, maar wanneer is nog niet bekend.

  Daar komt mogelijk verandering in tijdens E3 2019. In eerste instantie zou je denken dat de game voorbij komt tijdens de presentatie van Nintendo, maar aangezien Square Enix eerst aan de beurt is ligt de onthulling daar eerder voor de hand. Nintendo heeft daarnaast een flinke dosis content die ze zelf dit jaar uit willen brengen, dus heel gek is het niet als we de game niet daar zien, maar bij Square Enix.

  Final Fantasy XVI - Gerucht

  Er gaan al een tijdje geruchten in de rondte over de mogelijke onthulling van Final Fantasy XVI en nu E3 2019 voor de deur staat beginnen die alleen maar groter te worden. Dit heeft te maken met het feit dat Final Fantasy XV nu officieel klaar is en daar geen nieuwe content meer voor gemaakt zal worden. Het zorgde gelijk voor speculatie over dat het te maken zou hebben met de ontwikkeling van het volgende deel.

  Inmiddels is het immers al bijna drie jaar sinds deel 15 verscheen en dus lijkt het ideale moment voor het volgende deel aangebroken. De enige doorn in het oog van de onthulling is dat Final Fantasy VII Remake de grote focus lijkt te worden. Toch zien we Square er wel voor aan om met twee Final Fantasy games naar de beurs te komen om op deze manier het publiek te overdonderen met een grote verrassing.

  Babylon’s Fall - Verwacht

  Nu we alle geruchten rondom de E3 2019 Square Enix persconferentie hebben gehad, is het tijd om de verwachte titels te bespreken. We beginnen bij de verwachting dat we Babylon’s Fall gaan zien. Het is de nieuwe game die Square in samenwerking met PlatinumGames ontwikkeld. De titel werd vorig jaar tijdens de persconferentie van Square Enix aangekondigd, maar sindsdien is het erg stil gebleven rondom de titel.

  Toch geeft PlatinumGames op haar website aan dat de game dit jaar nog moet verschijnen op de PlayStation 4 en PC. Verwacht de game daarom tijdens de E3 2019 Square Enix persconferentie, want het jaar begint daarna toch al snel op haar einde te lopen. E3 is de ideale kans om de game grootschalig uit de doeken te doen, dus verwachten we dat ook zeker.

  Kingdom Hearts III DLC - Verwacht

  Nu Kingdom Hearts III uit is gekomen, zou je de game niet zo snel verwachten tijdens de E3 2019 Square Enix persconferentie. Niets is minder waar, want de game gaat betaalde DLC krijgen en E3 is de ideale plek om die voor het eerst te tonen. Als dit gedaan wordt, samen met FF7 Remake en The Avengers Project heeft Square Enix drie grote titels om de show mee te stelen.

  Daarnaast ging er eerder al het gerucht dat er DLC was aangekondigd in de vorm van de Kingdom Hearts 3 ReMind DLC tijdens het Kingdom Hearts concert in Tokyo, Japan. Laat het nou net zo zijn dat enkele dagen voor E3 er een Kingdom Hearts concert plaatsvindt in Los Angeles, de stad waarin E3 gehouden wordt. Alle pijlen lijken te richten op de onthulling van de DLC tijdens E3 2019 en wij kunnen niet wachten!

  Octopath Traveler 2 - Verwacht

  De laatste verwachting is dat de E3 2019 Square Enix persconferentie wat details gaat onthullen over Octopath Traveler 2. Een opmerkelijke keuze op het eerste gezicht, want deel 1 kwam vorig jaar nog op de markt. Toch is de onthulling van deel 2 met een korte trailer niet een gekke verwachting.

  Vorig jaar werd enkele maanden na de lancering van deel 1 al bekendgemaakt dat er een nieuw deel in ontwikkeling was voor de Nintendo Switch. De game kon zeker worden gezien als een succes. Zo’n groot succes zelfs dat er ook een mobiele titel werd aangekondigd die zich voor het eerste deel afspeelt. We verwachten beide titels te zien tijdens de Square Enix persconferentie, zelfs als het maar een korte teaser is.

  E3 2019 Square Enix verwachtingen zijn slechts het begin

  Natuurlijk zijn er nog veel meer bedrijven tijdens E3. Zo zijn Nintendo en Bethesda dit jaar ook weer aanwezig. De E3 2019 Bethesda verwachtingen hebben we net als de E3 2019 Nintendo verwachtingen al op een rijtje gezet.

  Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.