Top 7 beste Avengers Endgame story voorspellingen

  Dit zijn de zeven beste Avengers Endgame story voorspellingen. De nieuwste Avengers Endgame trailer heeft flink wat details vrijgegeven als het op het verhaal van Endgame aankomt. De trailer toont namelijk een spoiler voor het verhaal en flink wat nieuwe beelden waardoor we zeker wat voorspellingen kunnen doen.

  Marvel Studios

  Let op: Dit artikel bevat spoilers voor Captain Marvel, alle eerdere Marvel Cinematic Universe films (MCU) en de nieuwste Avengers Endgame trailer.

  Het internet wordt overspoeld door theorieën over de nieuwste Avengers-film. Deze theorieën zijn vooral gebaseerd op het einde van Avengers: Infinity War en op verhaallijnen die de stripboeken eerder al behandeld hebben. Nu kunnen we alleen op basis van de trailers oordelen en die geven best al wat weg!

  7. Hawkeye is zijn gezin kwijt

  De eerste van de beste Avengers Endgame story voorspellingen ligt vrij voor de hand als je de trailers van Endgame een beetje hebt gevolgd. Het lijkt er namelijk op dat de familie van Hawkeye slachtoffer is geworden van de dodelijk vingerknip van Thanos. Zo toont de meest recente trailer een scherp contrast tussen Hawkeye die zijn dochter pijl en boog leert schieten gevolgd door een beeld waarin hij alleen in Japan wat schurken aanpakt.

  De eerste van die twee lijkt een flashback te zijn, terwijl de tweede een hedendaags beeld geeft. Daarin zien we namelijk ook hoe Black Widow (met witte lokken) troost biedt aan Hawkeye en hem overhaalt om mee te gaan naar het hoofdkwartier van de Avengers. De bedroefde blik van beiden in combinatie met het stoom dat Hawkeye afblaast in Japan doet ons vermoeden dat zijn volledige familie tot stof is omgetoverd en dat onze favoriete boogschutter op zoek is naar zoete wraak!

  Marvel Studios

  6. Back to basics

  Wie goed heeft opgelet weet dat de meest recente trailer vol zit met beelden van eerdere Marvel-films die constant in zwart/wit (en een beetje rood) verschijnen. Combineer dit met het feit dat het oorspronkelijke team van de Avengers nog leeft en het kan geen toeval meer zijn; we gaan terug naar het oorspronkelijke team. Het is één van de beste Avengers Endgame story voorspellingen die al door velen gemaakt is en het lijkt erop dat deze klopt als een bus.

  Wat het volledig afmaakt is Captain America die zijn oorspronkelijke kostuum aantrekt voor de strijd. Bebloed en onder het vuil wordt hij in beeld gebracht terwijl hij zijn originele schild aan zijn arm bevestigd. Het meest bijzondere is misschien wel dat Captain America ook nog een ander pak in de trailer draagt. Daarover lees je op de volgende pagina meer.

  Marvel Studios

  5. Meerdere gevechten

  De meerdere pakken van Captain America doet ons vermoeden dat er meerdere grote gevechten op de planning staan in Endgame. Dit klinkt natuurlijk logisch, maar laten we de materie onder een vergrootglas houden om het duidelijk te maken. In de slow-motion scène aan het einde van de officiële Avengers Endgame trailer zien we het volledige team in nieuwe pakken die er uiterst geschikt uitzien voor de ruimtevaart.

  Laten we zeggen dat deze ruimtetocht voor het laatste grote gevecht gaat zorgen, waarbij iedereen daadwerkelijk van de partij is. Voordat het zover is, staat er alleen nog wel een ander gevecht op ons te wachten. Een gevecht dat op aarde afspeelt als we de actiescène met Ant-Man van dichtbij bekijken. We verwachten dat dit gevecht op aarde tevens het gevecht is waarin we Captain America met zijn klassieke schild en pak zien.

  Marvel Studios

  4. Onverwachte redding

  Over reddingen gesproken, één van de andere beste Avengers Endgame story voorspellingen heeft te maken met een redding vanuit een onverwachte hoek. Dat redding op Tony Stark en Nebula staat te wachten is zeker, maar wie die redding gaat bieden weet niemand. De nieuwe poster voor Endgame heeft misschien een indicatie wie de held van de dag mag spelen, namelijk Wong.

  Wong heeft namelijk net als Doctor Strange de vaardigheid om zich te teleporteren en laat dat nou eens een perfect redmiddel zijn voor de gestrande Iron Man en Nebula. Wat het plaatje nog beter maakt, is dat Doctor Strange zich op hetzelfde schip bevond als Iron Man voordat hij in stof veranderde. We weten dus in ieder geval dat hij in de film zit. De vraag is voor nu alleen nog of hij erin zit om redding te bieden.

  Marvel Studios

  3. Een flinke tijdsprong

  Het brons in onze lijst met beste Avengers Endgame story voorspellingen heeft te maken met een langverwachte voorspelling volgens velen, namelijk een tijdsprong. De nieuwe trailer en poster lijken deze op subtiele wijze te bevestigen dankzij het haar van Black Widow. We zien haar met kort, blond haar in de trailer, maar ook met rood haar dat een stuk langer is.

  In haar rode lokken zijn nog steeds witte haren te zien, wat je als bevestiging kunt zien van een sprong in de tijd. Van de één op andere dag kun je natuurlijk niet een halve meter haar laten groeien. Dat kost tijd en niet zo’n beetje ook. Vandaar dat een tijdsprong vrij logisch is.

  Universal Pictures International

  2. De doden herrijzen

  Het zilver in onze lijst met beste Avengers Endgame story voorspellingen draait natuurlijk om de grootste cliffhanger die Marvel ooit heeft voorgeschoteld: de dood van het halve universum. De vraag is niet of de vingerknip van Thanos teruggedraaid zal worden, maar hoe. We weten immers al dat Spider-Man van de zomer de bioscopen in slingert met Far From Home en dat is wel bijzonder aangezien we hem voor het laatst in een hoopje stof zagen veranderen.

  Ook is het al bekend dat Black Panther een vervolg gaat krijgen, dus het is slechts een kwestie van tijd voordat we iedereen weer terug zien. De vraag is of Gamora ook weer tot leven komt aangezien ze daadwerkelijk van een klif werd gesmeten en niet in stof veranderde. Dan is er nog de kwestie of er personages zullen sterven om het universum te redden. De tijd zal het ons leren.

  Marvel Studios

  1. Iron Man is de sleutel

  Op de eerste plaats in de lijst met beste Avengers Endgame story voorspellingen staat natuurlijk dat Tony Stark oftewel Iron Man de sleutel tot alles is. Doctor Strange zei het eerder al in Avengers: Infinity War en gaf zijn leven om Tony te redden. Hij zei zelfs dat het de enige manier was, dus Tony moet wel een reusachtige rol spelen!

  Wat dit punt alleen maar sterker maakt, is de manier waarop Marvel reclame maakt voor Endgame. Deze focust zich namelijk in grote delen op Tony en zijn geschiedenis als Iron Man. Het is dan ook niet gek om te vermoeden dat Tony zal sterven, maar die rol kan ook weggelegd zijn voor Captain America. Acteur Chris Evans wil de rol immers niet meer vertolken en ook wordt er veel tijd aan hem besteed in de meest recente trailer.

  De beste Avengers Endgame story voorspellingen lees je hier!

  Dit zijn de beste Avengers Endgame story voorspellingen. Mocht je nog meer voorspellingen willen lezen over de nieuwe film, kan dat want we hebben vorig jaar na de release van Ant-Man and the Wasp de beste Avengers 4 theorieën voor je op een rijtje gezet. Ook hebben we de Marvel-films die na Endgame uitkomen voor je op een rijtje gezet.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.