Top 5 beste Netflix seizoenen van series in 2019 om naar uit te kijken

  Netflix staat bol van de series en films en regelmatig wordt het aanbod ververst. De series krijgen regelmatig een nieuw seizoen en ook in 2019 is dat het geval. Allerlei series worden weer vernieuwd. Dit zijn de beste Netflix seizoenen van series om in 2019 naar uit te kijken.

  Beth Dubber/Netflix

  5. 13 Reasons Why

  De tienerdramaserie 13 Reasons Why is de eerste Netflix serie die wij je aanraden. De serie draait dit keer niet meer om Hannah Baker, die in het eerste en tweede seizoen nog voor een rode draad zorgde. Het derde seizoen neemt dus afscheid van het dode meisje en dat opent de weg voor nieuwe gebeurtenissen. Ontgetwijfeld komen Chloe, Jess, Alex en Tyler voorbij en zullen we zien of Clays problemen nog groeien.

  Hoe dan ook, het derde seizoen van 13 Reasons Why is onderweg naar Netflix. Wanneer de serie precies doorgaat op de streamingdienst is onbekend, maar zeker is dat dit jaar nieuwe tienerproblemen de kop op steken. Of deze de serie interessanter maken dan seizoen 2, die we in onze 13 Reasons Why seizoen 2 review nog met een mager zesje beloonden, is nog even afwachten.

  Netflix/Sophie Mutevelian

  4. The Crown

  De tweede serie die een vervolg krijgt in 2019 is The Crown. Ook van deze serie is onbekend wanneer het nieuwe seizoen exact te streamen is, maar dat het seizoen dit jaar van start gaat weten we al. Een ander ding dat zeker is in het derde seizoen van The Crown is dat we weer een verse portie politieke drama te zien krijgen.

  The Crown speelt zich af tijdens de regeerperiode van Elisabeth II van het Verenigd Koninkrijk. Het eerste seizoen nam ons mee door de gebeurtenissen van haar huwelijk en de dingen die daarna gebeurden, terwijl het tweede seizoen bij de Suez crisis begon. Waar het derde seizoen om zal draaien is nog onbekend.

  Jessica Miglio/Netflix

  3. The Punisher

  Dat onbekende is bij The punisher niet van toepassing. Netflix heeft heel duidelijk gemaakt waar het tweede seizoen rondom de antiheld om gaat draaien. The punisher was in het eerste seizoen wat tam voor het karakter, maar dat moet in seizoen twee ruimschoots goed gemaakt worden. ‘Back to work’ luidt de slogan die de teaser van seizoen twee aankondigde.

  Daarmee bedoelt Netflix niet dat Frank Castle op kantoor pennen gaat zitten likken. Nee, Castle gaat weer op pad om met gespuis af te rekenen. Dit keer is het op zijn manier, iets dat in seizoen één niet altijd gebeurde. The Punisher seizoen twee zal rood zien van het bloed als wij de trailer mogen geloven. De serie wordt deze maand nog vernieuwd met het tweede seizoen en wij kunnen nu al niet wachten. Seizoen één beloonden wij in de The punisher seizoen 1 review nog met een dikke 8.0.

  Cara Howe / Netflix

  2. Orange is the New Black

  De slachtoffers van Frank Castle zullen niet in deze serie voorbij komen, gezien hij ze genadeloos afslacht. In Orange is the New Black bekijken we het reilen en zeilen achter de tralies van de gevangenis waarin Piper Chapman terecht is gekomen. Een gevangenis waar het er niet altijd even mild aan toe gaat.

  Dit jaar krijgen we alweer het zevende seizoen voorgeschoteld van Orange is the New Black, maar wanneer is nog onbekend. De vorige seizoenen verschenen allemaal halverwege het jaar, dus wij verwachten ook het zevende seizoen rond juli te kunnen bekijken.

  Courtesy Netflix

  1. Stranger Things

  Daarmee zijn we met de nummer één aangekomen van deze lijst beste Netflix seizoenen van 2019 om naar uit te kijken. Hier kan natuurlijk maar één titel staan en dat is Stranger Things. De groep vrienden keert terug naar de streamingdienst om nog een avontuur te beleven, waarin the upsidedown ongetwijfeld weer toe zal slaan.

  Is ook dit keer Will Byers ook dit keer weer gepakt wordt door de andere wereld en waardoor vraagt iedereen zich intussen af. Sowieso keren hij en Eleven, het meisje met de krachten, weer terug. Of haar criminele ‘zusje’ uit seizoen twee ook weer terugkeert is onbekend. Wel weten we dat we vanaf 4 juli kunnen genieten van het nieuwe seizoen in de serie.

  Top 5 beste Netflix seizoenen van series 2019 naar uit te kijken – Het topje van de ijsberg

  Dit zijn volgens ons de vijf beste nieuwe seizoenen die in 2019 uit komen op Netflix. De streamingdienst zal in 2019 nog veel meer series met nieuwe seizoenen aanvullen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.