Reageer en Win - 11-11 Memories Retold voor de PS4 & Xbox One

  In onze Reageer en Win maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij 11-11 Memories Retold weg in samenwerking met Bandai Namco, waarvan drie verschillende versies. Een voor de PlayStation 4, een voor de Xbox One en een speciale press kit. Bekijk de video voor meer informatie!

  Vorige week konden jullie kans maken op twee vrijkaarten voor Spider-Man Into The Spider Verse, een Spider-Man Into The Spider Verse prijzenpakket en de Blu-Ray van Westworld seizoen 2. Bekijk de video of jij gewonnen hebt!

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - 11-11 Memories Retold

  Deze week geven we in samenwerking met Bandai Namco drie verschillende versies van 11-11 Memories Retold weg. We geven één versie voor de Xbox One weg en één voor PlayStation 4. Daarnaast geven we ook een speciale press kit van de game weg!

  Bekijk de video hierboven waarin Luuc uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  11-11: Memories Retold

  Verkijgbaar vanaf 9 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.