Beste Netflix Original Movies - Vijf films die een aanrader zijn!

Article
dinsdag, 30 oktober 2018 om 17:45
beste netflix original movies vijf films die een aanrader zijn 141053
Er zijn zoveel films op Netflix, dat je soms niet eens weet waar je moet beginnen. Neem nou Netflix Originals. Ze lijken steeds beter te worden, maar er is een aantal dat er met kop en schouders bovenuit steekt. Welke Netflix Original Movies zijn dan het beste? Wij hebben ze voor je onder elkaar gezet!

5. To All The Boys I’ve Loved Before

Student Lara Jean Covey is een ongemakkelijke middelbare scholier die brieven schrijft naar alle jongens waar ze gevoelens voor heeft. Ze durft haar gevoelens niet te uiten en daarom schrijft ze wat ze voelt in onverzonden brieven naar de jongens, zodat ze op zijn minst niet de hele tijd met die gevoelens rondloopt. In totaal zijn er vijf brieven naar vijf verschillende jongens verstuurd, waaronder één ervan naar het vriendje van haar zus. Wanneer de brieven opeens op mysterieuze wijze verstuurd zijn naar de jongens, staat Lara Jeans leven op zijn kop.
Dit lijkt op een typische, romantische, zoetsappige film en dat is het ook. Dat betekent niet dat de film het niet waard is om te kijken, want ondanks de standaard opzet is het een verrassend vermakelijke film die geschikt is voor het hele gezin. Zo heeft de film genoeg humor, die af en toe zo flauw is dat het grappig wordt. Verder is het alleen zo dat de verhaallijn niet echt spannend is soms doordat het net een tienerdrama lijkt af en toe, maar de film is nog steeds om van te genieten.
De film weet deze verhaallijn te herstellen door de leuke acteurs en door het interessant te houden door het verhaal heen. Dit doen ze door grappige dingen te laten gebeuren de hele film lang. To All The Boys I've Loved Before is zeker een aanrader en één van de beste Netflix Original Movies.
141054

4. To The Bone

In de film To The Bone zie je Ellen die bijna op een spook lijkt, ze is graatmager en heeft blauwe plekken op haar lichaam van het sporten. Ze kan alle calorieën van het eten op haar bord opnoemen en ondanks het feit dat ze al zo mager is, ziet ze dat zelf niet.
Ellen moet worden opgenomen in een speciaal huis voor jongeren met een eetstoornis, waar je ziet hoever ze allemaal gaan om af te vallen. Van blijven sporten tot zakjes met kots onder het bed te bewaren (zodat andere mensen het niet zien), alles komt voorbij. Wat voor mensen zonder de eetstoornis gek is, is voor deze jongeren de normaalste zaak van de wereld.
Deze film heeft voor veel ophef gezorgd en dat begon al bij de trailer. Veel mensen waren bang dat de film de ziekte anorexia zou verheerlijken. Ook waren veel mensen bang dat dit geen goede keuze was voor actrice Lily Collins, die zelf een eetstoornis heeft gehad en ook nog eens gewicht moest verliezen voor deze film. Dit is gelukkig allemaal goed gegaan en anorexia wordt niet verheerlijkt in deze film.
To The Bone is zeker een aanrader en één van de beste Netflix Originals die er te vinden is. De film is rauw en laat zien wat het is om anorexia te hebben.

Je bent graatmager en je hele leven draait erom, het is niet een kwestie van een beetje dun zijn en weinig eten. Actrice Lily Collins, ook wel bekend van Mortal Instruments, speelt de hoofdrol ontzettend overtuigend en is een uitermate goede actrice. Zeker het kijken waard.
141055

3. Sierra Burgess is a Loser

Sierra Burgess is niet wat je een model noemt. Ze valt volledig buiten de boot als je kijkt naar de maatstaven voor schoonheid en wordt gezien als een loser. Wanneer ze opeens uit het niets een bericht krijgt van een knappe, slimme jongen voelt ze zich gevleid, maar helaas blijkt dit bericht niet voor haar te zijn bedoeld. Ze moet met het populairste meisje van school een team vormen om ervoor te zorgen dat deze jongen niet alleen valt voor haar innerlijk, maar ook voor haar uiterlijk.
De film Sierra Burgess is a Loser laat zien dat het niet alleen om het uiterlijk gaat, maar ook om het innerlijk. Dit is een goede boodschap, maar is de film zelf ook goed? Ja, wat ons betreft wel. De film is vermakelijk en grappig om naar te kijken, dankzij de verwoede pogingen van Sierra om de aandacht van de jongen te krijgen. Zeker één van de grappigste Netflix Originals op dit moment.
Als je houdt van dit soort films en series, dan kun je ook onze special over de Top Vijf Grappigste Netflix Originals lezen.
141056

2. First Match

Een tienermeisje genaamd Monique groeit op in Brooklyn en gaat van het ene pleeggezin naar het andere. Zodra haar vader vrij wordt gelaten uit de gevangenis wil ze bij hem gaan wonen, maar helaas loopt dit niet volgens plan. Het lijkt alsof hij geen band met haar wil hebben, terwijl zij die juist wil versterken. Ze besluit zich aan te sluiten bij het worstelteam op haar middelbare school, in de hoop op die manier eindelijk wat dichterbij haar vader te komen.
First Match is een ontroerende film die ongetwijfeld een plek verdient in de lijst van beste Netflix Original Movies. De film heeft zijn plek verdiend omdat het verhaal je volledig meesleept. Tevens zijn de karakters interessant. Monique houdt je interesse vast en dat komt ook door de manier waarop ze wordt gespeeld, waardoor je de hele film met haar meeleeft. First Match is dan ook honderd procent een aanrader.
141062

1. The Fundamentals of Caring

Ben is een schrijver die met pensioen is gegaan en heeft een nieuwe baan nodig om rond te komen. Hij besluit een verzorger te worden. Dit houdt in dat hij bij iemand met een lichamelijke handicap in huis komt, en die persoon helpt met zijn of haar dagelijkse taken. Trevor is een achttienjarige jongen met een lichamelijke handicap. Verder heeft hij veel angsten en een vreselijk gevoel voor humor. Trevor en Ben helpen elkaar door het leven heen en leren elkaar wijze lessen, helemaal wanneer ze samen op roadtrip gaan.
De humor in deze film alleen al is fantastisch. Het is redelijk donkere humor, maar als je daar een liefhebber van bent, dan is het een hilarische film. Naast het feit dat het een humoristische film is, is het ook een hele emotionele film die je hart zal breken op verschillende momenten. Naast de grappige momenten gebeuren er immers ook dingen in het leven van Trevor en Ben waar ze mee om moeten gaan, hoe moeilijk dat soms ook is. Al met al is The Fundamentals of Caring het zeker waard om te kijken en verdient het met recht een plaats op onze lijst.

Wat vind jij de beste Netflix Original Movies?

Je hebt zojuist kunnen lezen wat wij de beste Netflix Original Movies vinden, maar wat vind jij eigenlijk de beste Netflix Originals? Laat het ons weten in een reactie hieronder!
Kun je geen genoeg krijgen van Netflix Originals en ben je op zoek naar meer toppers? Dan kun je hier lezen wat jullie zelf de beste Netflix Originals vinden!

Populair Nieuws