Vijf beste Netflix horrorfilms die in 2019 het Halloweenseizoen starten

  Netflix wil haar aanbod weer uitbreiden en dat gebeurd door flink in de buidel te tasten voor nieuwe licenties. Waar recent nog bekend werd dat Netflix de streamingrechten van sitcom Seinfeld heeft gekocht, zijn er ook in het horror genre stappen vooruit gemaakt. Dit zijn de vijf beste netflix horrorfilms die Halloween in 2019 eng maken.

  Netflix

  De titels die je hieronder tegenkomt zijn gesorteerd op volgorde van verschijnen. De beste manier om het Halloweenseizoen te starten is immers door zo snel mogelijk in de stemming te komen. Dat kan met deze vijf films in ieder geval gebeuren!

  5. In the Shadow of the Moon

  Zeer binnenkort kunnen we beginnen met mogelijk één van de beste Netflix horrorfilms. Zo komt 27 september de film In the Shadow of the Moon uit. In de film volgen we een aftakelende rechercheur die moordzaken onderzoekt. Hij heeft een fascinatie voor een moordenares die de ene na de andere moord begaat. De rechercheur moet deze seriemoordenaar opsporen om zo te voorkomen dat er nog meer bloed verloren gaat.

  De film wordt geregisseerd door Jim Mickle, die aan flink wat horrofilms werkte: Mulberry Street, Stake Land en We Are What We Are om maar een aantal te noemen. In de film spelen verder Michael C. Hall (Dexter en Cold in July), Boyd Holbrook (Logan en Narcos) en Cleopatra Coleman (The Last Man on Earth). Als je nog niet zeker bent over de film kun je altijd nog even de trailer bovenaan de pagina bekijken.

  4. In The Tall Grass

  Nadat je van In The Shadow of the Moon hebt kunnen genieten, knalt Netflix weer door met In The Tall Grass. Deze film komt op 4 oktober naar de streamingdienst. Deze film is voornamelijk interessant voor mensen die hebben genoten van horrorfilms als IT Chapter Two en Geralds Game (ook op Netflix). In The Tall Grass is namelijk opnieuw een verhaal wat is gebaseerd op de boeken van horrorschrijver Stephen King. Veel van zijn verhalen worden verfilmd de laatste tijd met gemixt resultaat.

  In dit nieuwe verhaal gaan een broer en zus samen op reis. De broer, Cal, en zus Becky, trekken tijdens deze reis over het platteland van Amerika. Plots horen ze een kreet uit het gras komen. Vanaf dat moment staat hun leven compleet op zijn kop. Als de film zo eng is als de trailer doet geloven, wordt dit zeker één van de beste Netflix horrorfilms voor Halloween 2019. In ieder geval is de kans op horror al groter bij een Stephen King-verhaal.

  3. Fractured

  Nadat je op 4 oktober van In The Tall Grass nachtmerries hebt kunnen krijgen, kun je een week later al niet meer slapen door de film Fractured. Ook deze film zal op Netflix de nodige pogingen doen om zo eng mogelijk te worden. Als deze film daadwerkelijk zo eng wordt als we verwachten, dan wordt het zeker één van de beste horrorfilms uit 2019 op Netflix.

  In Fractured krijgen we weer een heel ander verhaal voorgeschoteld. Dit keer volgen we een acteur die tegen willen en weten afscheid heeft moeten nemen van zijn vrouw en dochter. Deze zijn op de eerste hulp verdwenen. De acteur, Sam Worthington, laat het hier niet bij zitten. Hij start een zoektocht en verdenkt het ziekenhuis van kwade bedoelingen.

  2. Eli

  Ondertussen komen we steeds dichterbij Halloween, dus betekend dit dat er nog meer op de planning staat. Op 18 oktober kunnen we ook nog aan de slag met Eli. Ook dit belooft een enge film te worden als we trailers mogen geloven.

  In deze film volgen we een doodziek jongetje van elf jaar. Deze jongen ondergaat zware therapie en wordt daarom in een isoleercel opgesloten. Uiteraard is het niet zo een heel slim plan om een jongen van elf op te sluiten. Al snel gaat het dan volkomen mis. Dat is het moment dat de film haar ware horror aard moet laten zien.

  1. Rattlesnake

  In oktober komen er flink wat enge horrorfilms uit! Uiteindelijk wordt er op 25 oktober ook nog een spiksplinternieuwe horrorfilm aan de streamingdienst Netflix toegevoegd. Met deze film is het tijd om de beste netflix horrorfilms 2019 af te sluiten, want langzamerhand zijn we helemaal klaar om te genieten van Halloween.

  In ieder geval biedt deze film nog het verhaal van een moeder die moet aanzien hoe haar dochter is gebeten door een slang. Wanneer ze ten einde raad is, blijkt er plots een vreemdeling te zijn die haar dochter weet te redden. Die vreemdeling wil de dochter daarentegen niet zomaar redden. Daar staat een bloederige prestatie tegenover.

  Beste netflix horrorfilms 2019 Halloween

  Dit zijn de beste netflix horrorfilms 2019 voor Halloween. Allemaal stuk voor stuk films die net tegen deze griezelperiode aan, op Netflix komen rondspoken. Heb je zelf nog aanraders om lekker de horror van Halloween mee te ervaren? Deel jou suggesties dan in de reacties.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.