Top 5 beste Netflix films in 2018 - De beste Originals tot nu toe

  Nu de dagen weer kouder worden, wil je eigenlijk het huis niet meer uit en dat snapt een streamingservice als Netflix natuurlijk ook. Dankzij Netflix hoef je dan ook niet meer naar de bioscoop voor een goede film. Dit zijn de tien beste Netflix films in 2018.

  High Wire IP, LLC

  We hebben het hier over films die door Netflix gemaakt zijn en in 2018 op de streamingservice verschenen zijn. Verwacht hier dan ook geen titels als The Godfather of The Avengers. Ondanks dat die wel op de streamingservice te vinden zijn, horen ze niet in dit rijtje met beste Netflix films in 2018.

  5. Beirut

  We beginnen deze lijst met beste Netflix films in 2018 met de spionagethriller Beirut. De film gaat over een diplomaat genaamd Mason Skiles die na tien jaar terug wordt gehaald naar Beirut. CIA-agent Sandy Crowder heeft hem namelijk nodig om het leven van een oude vriend van Mason te redden.

  Het is één van de beste Netflix films in 2018 dankzij een ijzersterk verhaal waardoor je van begin tot eind op het puntje van je stoel zit. Naast het goede verhaal kun je ook genieten van de acteerprestaties van Jon Hamm als Mason Skiles en Rosamund Pike die de rol van CIA-agente Sandy Crowder op haar neemt.

  Matt Nettheim/Netflix

  4. Cargo

  Het is misschien een beetje verwarrend dat Martin Freeman in Cargo speelt, aangezien de acteur eerder ook al in Fargo speelde. Het neemt alleen niet weg dat het hier om een heel andere film gaat, namelijk een postapocalyptische thriller waarin Martin Freeman de rol van Andy Rose op zich neemt. En dat doet hij als de beste, want de film slaagt door de fantastische acteerprestatie van Freeman.

  Hij probeert namelijk simpelweg de zombie-apocalypse te overleven met zijn gezin. Dit is alleen een stuk moeilijker dan gedacht onder de hete zon van Australië. Als je nou een fan van het zombie-genre bent of het helemaal uitgekauwd vindt, geeft Cargo een kans. Je zal er dan snel achter komen waarom het één van de beste Netflix films in 2018 is.

  Netflix

  3. 22 July

  De beste Netflix films in 2018 kunnen natuurlijk ook op waargebeurde verhalen gebaseerd zijn en dat is het geval met 22 July. Het is een film gebaseerd op de terroristische aanslag in Noorwegen die op 22 juli 2011 plaatsvond die je vanwege het realistische beeld dat de film schetst moet zien. Het was de dag waarop 77 mensen omkwamen door Anders Breivik.

  Deze film van regisseur Paul Greengrass (bekend van The Bourne-films) vertelt het verhaal van nasleep van deze aanslagen. De film beleef je dan ook door de ogen van één van de overlevenden van de aanslag en hoe hij deze heeft overleeft. Het is een film die je moet zien als je van realistische drama’s houdt die op waargebeurde verhalen terugblikken en het is dan ook zeker één van de beste Netflix films in 2018.

  Eriekn Juragan/Netflix

  2. The Night Comes for Us

  Actieliefhebbers kunnen hun geluk waarschijnlijk niet op met The Night Comes for Us. Het is een onbekende titel voor velen, maar zeker niet één van de minderen. Het is namelijk de nieuwe actiefilm van de makers van The Raid en The Raid 2.

  Dat betekent dat er zeker een goede dosis actie en bloed op je zit te wachten en dat het gaat om een film waar je niet heen gaat voor een subliem verhaal. Het verhaal kun je eerder zien als de rode draad die je van actie-scene naar actie-scene sleept terwijl het bloed bijna van je beeldscherm spat. Het is daardoor niet alleen één van de betere actiefilms dit jaar, maar zeker één van de beste Netflix films in 2018.

  Paramount Pictures

  1. Annihilation

  Op nummer één van de beste Netflix films in 2018 staat Annihilation en dat is niet heel gek. Het was namelijk de bedoeling dat deze film eerst in de bioscopen zou verschijnen, maar het mocht in Nederland niet zo zijn. Niet dat we dat erg vinden, want nu kunnen we de film lekker vanaf de bank streamen op Netflix.

  De film gaat over een groep militaire wetenschappers die een mysterieuze plek genaamd “The Shimmer” bezoeken en daar allerlei gemuteerde beesten tegenkomen. Het zorgt niet alleen voor een wonderschoon spektakel op je scherm, maar ook nog eens voor enge momenten. Het kan daardoor maar zo zijn dat je hier en daar een gilletje van angst afwisselt met een kreet van bewondering. Het is daarmee in ieder geval een film die je moet zien als je Netflix hebt.

  Dit zijn de beste Netflix films in 2018

  Van deze vijf Netflix films uit 2018 kun je nu al genieten. Voor het einde van het jaar komen er alleen nog genoeg films uit, dus wie weet komen er nog wel beter films uit. Mocht je deze films al gezien hebben, kun je natuurlijk ook kijken naar de beste Netflix series uit 2018 tot nu toe. Die zijn namelijk ook om van te genieten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.