Beste merchandise schoenen - stijlvol en je passie uiten!

Article
maandag, 24 december 2018 om 15:23
beste merchandise schoenen stijlvol en je passie uiten 142724
Er bestaan veel soorten merchandise van veel verschillende games, films en series. Tegenwoordig maken veel van deze games, films en series niet alleen meer T-Shirts, maar ook schoenen! Welke merchandise schoenen zijn de beste? Wij vertellen het je in onze top vijf aan beste merchandise schoenen!

5. Harry Potter x Large

In de lijst van de mooiste merchandise schoenen mag Harry Potter niet ontbreken. Er zijn online een heleboel andere schoenen te vinden van Harry Potter en andere merchandise die je kunt kopen van de boeken- en filmreeks, maar toch is het paar dat we hier nu in de lijst hebben gezet de mooiste.
Deze sneakers bevatten de Marauder’s Map. De Marauder’s Map is een magisch document waar ieder klaslokaal, iedere gang (zelfs de geheime) en ieder hoekje van Zweinstein opstaat. Ook kun je de locatie zien van ieder persoon dat zich in Zweinstein bevindt. Deze tekening is op de gympen van Large en zijn dus niet alleen meer een droom om te bezitten, maar nu ook stijlvol. Zeker dus een van de beste merchandise schoenen.
142725

4. Adidas x Star Wars

Star Wars is een van de bekendste sci-fi filmreeksen ooit gemaakt, dus dat er ook schoenen van zijn, komt niet als een verrassing. Maar zijn deze schoenen ook mooi? Dat zijn ze zeker! Het is wel de kinderversie, maar ben je iemand met kleine voeten kun je alsnog proberen je voet erin te duwen. Of je wilt je voeten er in gedachten al instoppen, aangezien ze wel ontzettend mooi zijn.
De bovenkant van de schoen is bedekt met de tekst ‘rule the galaxy’ en eigenlijk zou dit voor ieder kind wel perfect zijn. Tenminste, als je kind fan is van Star Wars of jijzelf. Het grootste nadeel aan deze schoenen is dat ze niet voor jezelf te kopen zijn al hebben je voeten een grotere maat dan maat 38. Dus hup Adidas, maak deze schoenen ook voor mensen met grotere voeten!
142727

3. PlayStation x Nike

Nike doet het tegenwoordig goed qua schoenen, maar probeert nu ook zijn slag te slaan op gamergebied. Dit doet het dan ook op een fantastische manier met de PG 2. De op PlayStation gebaseerde schoenen zien eruit alsof ze zojuist uit de ruimte zijn getrokken en je klaarmaken voor een ruimtetrend op Mars. De schoenen zijn ontworpen door Paul George, een PlayStation fanaat.
We moeten dan ook wel toegeven dat de PG 2 schoenen er ontzettend tof uitzien. De plank is nog wel eens misgeslagen als het gaat om PlayStation gerelateerde schoenen. Toch zijn we aangenaam verrast om te zien hoe mooi de PG 2 schoenen zijn geworden. Het is zeker een mooie aanwinst voor je schoenencollectie en een van de beste merchandise schoenen van dit moment.
142733

2. Adidas x Game of Thrones

De schoenen komen pas begin volgend jaar uit, maar tot nu toe kunnen we niet wachten. Adidas gaat een gehele Adidas x Game of Thrones collectie uitbrengen, met een aantal sneakers gebaseerd op de serie. ‘Stark’, ‘Lannister’ en ‘White Walkers’ zullen behoren tot de collectie, maar tot zover steelt de ‘Night’s Watch’ ons hart.
Deze zwart-witte schoenen zijn ontzettend stijlvol en kun je combineren met alle outfits. De schoenen zijn niet officieel uitgebracht of bekend gemaakt, maar gelekt op de pagina van Yeezy Mafia op Twitter. Of de Game of Thrones schoenencollectie begin 2019 uitkomt, is nog maar de vraag. Wij hopen dat dit wel gebeurt.
142734

1. Marvel x Vans

Dit jaar kwam de film Black Panther uit en die werd goed ontvangen. In onze review van Black Panther beschreven we zelfs dat de film van deze toffe superheld door geweldig acteerwerk, een fantastisch Afrikaans sfeertje en een sterke vijand boven de gemiddelde Marvel film uitstak. In Black Panther reisde we mee naar Wakanda om het verhaal van T’Challa te zien. T’Challa is niet alleen de troonopvolger, maar ook de Black Panther, beschermer van Wakanda.
Black Panther was zo'n succes, dat Vans er zelfs schoenen van heeft gemaakt in samenwerking met Marvel! Zoals je kunt zien is de ketting uit de film verwerkt in de nestelringen en bevat de rest van de sneaker ook patronen die er een toffe Black Panther vibe aan geven. Deze schoenen zijn perfect voor iedereen die genoten heeft van de film dit jaar.

Beste merchandise schoenen

Wij hebben je een lijst gegeven met wat van de beste schoenen, maar het kan ook best zo zijn dat je nog andere filmschoenen kent die niet op onze lijst staan. Welke merchandise schoenen vind jij het beste? Laat het ons weten in een reactie hieronder!
Kan je geen genoeg krijgen van schoenen? Dan kun je ook onze special over game schoenen nog even bekijken.