Wat vinden jullie de beste Kingdom Hearts game? [poll]

  Het is al bijna zover: Kingdom Hearts 3 komt uit op 29 januari voor Xbox One en PlayStation 4. Dat is nog een klein weekje wachten, maar voordat het zover is willen wij van jullie weten wat volgens jullie de beste Kingdom Hearts game is.

  Kingdom Hearts is een franchise waarin de werelden van onder andere Disney en Final Fantasy worden samengevoegd. In Kingdom Hearts 3 gaat Sora, samen met King Mickey, proberen een zogenaamde Keyblade oorlog te voorkomen. Zal het in dit deel dan eindelijk lukken?

  Kingdom Hearts kan af en toe nogal ingewikkeld zijn, er zijn tenslotte een hoop games over het verhaal gemaakt. Als je nog eens meer opheldering wilt over de ingewikkelde wereld van Kingdom Hearts, lees dan onze special met de beste tien terugkerende personages in Kingdom Hearts 3. Ben je een fan van Kingdom Hearts? Doe dan zeker mee in onze Kingdom Hearts poll, de uitslag wordt volgende week los gepubliceerd op de site. Laat in de reacties weten waarom je voor een bepaalde Kingdom Hearts game hebt gekozen!

  Wat vinden jullie de beste Kingdom Hearts game?

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.