De 10 beste Jump Force finishers op een rijtje - de ultieme genadeslag!

  Jump Force is een vechtspel van Bandai Namco dat vorige week is uitgekomen. Met een groot aanbod aan vechters uit verschillende animes en mangas hoef je je niet te vervelen. Wat dit vechtspel, en eigenlijk bijna alle, zo special maakt zijn haar vele Jump Force finishers. Wat zijn nou de beste Jump Force finishers?

  Naruto

  10. Gaara

  We beginnen deze lijst met beste Jump Force finishers met Gaara. Gaara is een personage uit animeserie Naruto, waarvan de hoofdpersoon later nog aan bod komt, en is een van de populairdere personages uit de serie. De roodharige vechter was vanaf zijn geboorte al gedoemd om het dorp te beschermen, mede door zijn ongewone uitstraling.

  Wat maakt zijn finisher nou zo speciaal? Gaara staat erom bekend dat zijn aanvallen door het element aarde allerlei vormen kunnen aannemen. In zijn finisher laat hij zijn tegenstander onder zand begraven door een enorm zandmonster en begraaft zijn tegenstander vervolgens onder een grote zandpiramide. Deze aanval doet ook nog eens veel damage op je tegenstander.

  9. Goku

  De nummer negen op deze lijst met beste Jump Force finishers is die van Goku. Goku kennen we natuurlijk allemaal van Dragon Ball en is een van de meest bekende personages uit de anime. Goku is een van de sterkste personages uit de animewereld en kan vrijwel iedereen aan. En als echte sterke Saiyan kan een sterke finisher natuurlijk niet ontbreken.

  Goku beukt eerst zijn tegenstander een paar keer door elkaar en verzamelt daarmee genoeg energie om zijn finisher uit te voeren: een enorm grote blauwe energiebal die zijn tegenstander verplettert. Deze doet enorm veel damage en doet Goku in een super saiyan veranderen. Wat wil je nog meer?

  Netflix

  8. Naruto

  Op nummer acht in deze lijst met Jump Force finishers staat de finisher van Naruto. Naruto is de hoofdpersoon uit gelijknamige animeserie Naruto, de serie waar Gaara ook inzit, en is het sterkste personage uit de serie. Naast het sterkste personage is hij ook een van de drie vechters die op de cover staat voor Jump Force.

  Wat is nou Naruto’s absolute genadeslag? Naruto roept een grote negenstaartige vos op, kijk naar Ninetales uit Pokémon, maar dan tien keer zo groot. Deze spuwt ook nog eens vuur en richt daar enorm veel schade mee aan. Naruto heeft zonder twijfel een van de beste finishers in Jump Force.

  7. Vegeta

  Op nummer zeven in deze lijst met Jump Force finishers staat de finisher van Vegeta. Vegeta is wederom een personage bekend van Dragon Ball en gebruikt net als Goku een zogenaamde Kamehameha, een superbekende aanval uit Dragon Ball. Hoe Goku een blauwe variant gebruikt, gebruikt Vegeta een rode.

  De rode Kamehameha straalt vanuit zijn handen op zijn tegenstander, een aanval die je wel zelf goed moet mikken. Maar als je hem dan raakt, doet de aanval ongelofelijk veel damage. Tegenstanders afslachten op Dragon Ball stijl, dat is wat je doet met deze finisher.

  6. Trunks

  We zijn nog niet klaar met Dragon Ball personages, want op nummer zes in deze lijst met Jump Force finishers staat die van Trunks. Trunks is de zoon van Vegeta en Bulma en is daarmee een halve Saiyan. Dat wil niet zeggen dat zijn finisher niet sterk genoeg is, want dat is hij zeker wel.

  Je kan in Jump Force beide vormen van Trunks spelen, de normale met zijn blauwe haar of de halve saiyan vorm met geel omhooggeschoten haar. De finisher van Trunks is heer bruut, hij gooit zijn tegenstander kilometers de lucht in om er vervolgens een vuurstraal op af te schieten, met enorme kracht.

  5. Asta

  Op nummer vijf in deze lijst met de beste Jump Force finishers staat Asta. Asta werd als een van de latere karakters toegevoegd aan Jump Force en komt uit animeserie Black Clover. Asta heeft een groot zwaard dat tegen magie ingaat, oftewel een anti-magie zwaard. In Jump Force is hij niet bang dit zwaard te gebruiken en al helemaal niet in zijn finisher.

  In zijn finisher slaat hij zijn tegenstander de lucht in terwijl hij is getransformeerd naar Black Asta. In de lucht mept hij zijn tegenstander duizend keer doormidden om hem vervolgens weer op de grond neer te slaan.

  4. Boa Hancock

  Op nummer vier in deze lijst met Jump Force finishers staat de finisher van Boa Hancock. Boa Hancock komt uit animeserie One Piece en is daarmee een van de zes karakters uit One Piece in Jump Force. Ze is in One Piece het enige vrouwelijke personage dat bij de Shichibukai hoort.

  Haar finisher is heel bruut en grof, ze slaat en trapt haar tegenstander een paar keer in elkaar en draait dan in het rond om haar tegenstander in een soort draaikolk te doen vastzitten. Alsof dat nog niet genoeg is, trapt ze met al haar kracht op het hoofd van haar tegenstander. Als je dan nog niet neer bent, weten wij het ook niet meer.

  3. Kaguya

  Op nummer drie in deze lijst met Jump Force finishers staat de finisher van Kaguya. Deze in gewaad geklede, witte dame komt uit animeserie Naruto. Kaguya is een van de eerste dragers van het Charkra op Aarde, dat door het opeten van het fruit dat van de God Tree afkomt in Naruto. Kaguya is daarom een van de sterkste personages uit Naruto.

  Haar finisher is net zo sterk als haar positie in Naruto. Daarvoor raapt ze al haar kracht bijeen en gooit ze een grote, paarse, vernietigende krachtbal op haar tegenstander waarna alles ontploft. Dit ziet er zo massaal en explosief uit dat je wel auw moet zeggen.

  2. Yugi

  Het zilver in deze lijst wordt veroverd door Yugi, deze Jump Force finisher hoort simpelweg op deze plek thuis. Yugi Muto komt uit animeserie Yu-Gi-Oh! en is het hoofdpersonage uit deze serie. Yugi’s herkenbare haar is al in veel animegames te zien geweest, maar ook in Jump Force ontbreekt het niet. Deze puzzelaar heeft het in zijn mars de moeilijkste puzzels op te lossen, maar vechten kan hij ook.

  Dat blijkt als je kijkt naar zijn finisher in Jump Force. Yugi staat erom bekend dat hij zijn kaarten gebruikt om krachten en spreuken uit te voeren. Dit ook bij zijn finisher, hij roept Slifer the Sky Dragon op en laat hem zijn tegenstander vol spuwen met vuur. Indrukwekkend en ook nog eens erg effectief.

  1. Monkey D. Luffy

  Op de allerhoogste plek in deze lijst met de beste Jump Force finishers is geëindigd Monkey D. Luffy. Luffy, zo wordt hij meestal gewoon genoemd, komt net als Boa Hancock uit anime One Piece. Luffy staat op de cover van Jump Force vanwege zijn populariteit en omdat hij het grootste en bekendste personage uit One Piece is.

  Iets waar deze piraat om bekend staat, is zijn Gear Fourth kracht waarmee hij zichzelf transformeert in een eenmans-machine. Hij schiet duizenden krachtkogels op zijn tegenstander af en beukt hem vervolgens extreem hoog de lucht in.

  De 10 beste Jump Force finishers op een rijtje

  Dit vinden wij de beste Jump Force finishers van dit moment. Welke finishers hadden hier volgens jou ook wel tussen mogen staan? Laat het ons weten in de comments. Meer over Jump Force weten? Lees dan onze special met de beste Jump Force characters tot nu toe en de Jump Force characters die we nog graag als DLC zouden willen zien.

  Jump Force

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.