Jump Force bevat natuurlijk allerlei Shonen Jump personages, maar daar laten we ons niet door tegenhouden. In deze lijst staan ook gewoon personages die we voor het eerst zagen buiten Shonen Jump. Dit aangezien fightinggames wel vaker gast personages toevoegen en dat zou bij Jump Force dan ook een fantastische toevoeging zijn.

10. Gintoki Sakata

We beginnen deze lijst met Jump Force characters die we nog graag willen zien met Gintoki Sakata. Dit personage ken je van manga/anime Gin Tama, waarin Gintoki dus het hoofdpersonage is waar de serie zich op baseert. Gintoki wordt in Gin Tama geïntroduceerd als rebelse samurai. Hij geloofde namelijk niet meer in de zaak om eindeloos tegen aliens te blijven vechten die de fictieve wereld van Gin Tama binnengedrongen.

Het zou hartstikke leuk zijn om met deze samurai aan de slag te gaan in Jump Force. Lekker tegen andere ninja’s en samoerai’s het gevecht aangaan. Hoe leuk zo het zijn om met Sakata tegen iemand als Goku of Monkey D. Luffy te vechten? Wij stellen het in ieder geval zeker op prijs.