Anthem Javelin builds - Goed van start met elke Javelin

  In Anthem is het extreem belangrijk dat de skills die je kiest goed bij elkaar passen. Door deze skills goed af te stemmen op elkaar is het mogelijk om extra veel schade aan te richten. Hierbij onze tips om destructieve Javelin builds op te stellen in Anthem.

  Interceptor

  We beginnen met de build voor de allersnelste Javelin in Anthem. De Interceptor is geweldig om van een korte afstand te gebruiken, aangezien deze gebruik maakt van extreem snelle melee-aanvallen. De Interceptor heeft een geweldig aanbod aan skills die allemaal op zichzelf zorgen voor veel schade. Na te hebben gespeeld als de Interceptor brengen wij hier één van de meest effectieve builds voor de Interceptor.

  Deze build richt zich op de melee-aanvallen van de Interceptor. Belangrijk is om de vijand te primen en hierna te belagen met aanvallen van een korte afstand. De skills die het beste hierbij passen vind je hieronder:

  • Venom Bomb (Assault System)

  De aanval op de vijand wordt ingezet met de Venom Bomb. Deze aanval zorgt ervoor dat de vijand een acid primer ontvangt, waarna je deze kunt aanvallen met een detonator voor de hoogste schade.

  • Tempest Strike (Strike System)

  De Tempest Strike gebruik je nadat je de vijand hebt geraakt met de Venom Bomb. Deze aanval kan op de grond en in de lucht worden gebruikt. Met de Tempest Strike trap je met enorme kracht op de vijanden.

  • Target Beacon (Support System)

  Target Beacon is vooral handig bij grote eindbazen. Deze skill zorgt ervoor dat de aangewezen vijand meer schade ontvangt. Als je deze skill gebruikt voordat je de Venom Bomb en Tempest Strike inzet zal de vijand extreem veel schade ontvangen.

  Components

  Components in Anthem geven bonussen aan de Javelin. Je kunt per Javelin een aantal Components toewijzen die de bestaande kracht vergroot. De Components die het beste aansluiten bij onze Interceptor build vind je hier:

  • Blade Inscription

  Deze Component verhoogd de basis-schade van de melee-aanvallen van de Interceptor.

  • Amphibious Augment

  Aangezien deze build vooral draait om de acid primer is het ideaal om deze Component aan te wijzen. Deze verhoogd de initiële schade die de Venom Bomb aanricht.

  • Strike System Augment

  Deze verhoogd de schade van de Tempest Strike.

  Deze Javelin build is vooral effectief om snel veel schade aan te richten in Anthem en hierna snel weer uit het gevaar te springen. Ook is de Target Beacon een geweldige support skill om te gebruiken op de meer uitdagende vijanden. Ook teamleden doen meer schade als een vijand geraakt is door de Target Beacon.

  Storm

  Onze magiër van het stel, de Storm maakt gebruik van de elementen en is het meest geschikt om schade aan te richten over een groter oppervlak. Deze Anthem Javelin build kun je ook het best uit het gevaar houden om van een afstand gebruik te maken van de verschillende skills.

  Aangezien de Storm vooral meerdere vijanden per keer kan raken is deze build gericht om grotere groepen vijanden snel uit te kunnen schakelen.

  • Ice Storm (Blast Seal)

  Ice Storm zorgt ervoor dat een groep vijanden binnen een paar schoten bevroren raken. Zij ontvangen ook schade, maar deze is niet gigantisch groot. De Ice Storm skill is dus vooral bedoeld om groepen vijanden in toom te houden.

  • Burning Orb (Focus Seal)

  Deze skill schiet een bol van vuur op een groep vijanden af. Je kunt deze ook opladen, waardoor er een grotere vuurbol wordt afgeschoten. Nadat je een groep vijanden bevroren hebt met Ice Storm gebruik je Burning Orb om de vijanden een detonate te geven, waarna zij extra schade oplopen omdat je deze combo hebt gebruikt.

  • Quickening Field (Support Seal)

  Deze skill gebruik je nadat je de eerste twee skills in hebt gezet. Quickening Field creëert een koepel waarin de skills van jou en je teamgenoten sneller afkoelen. Hierdoor kun je sneller Ice Storm en Burning Orb gebruiken.

  Components

  Voor de Components van deze build richten we compleet op het verhogen van de schade van de elementen.

  • Elemental Conduit

  Dit zorgt ervoor dat schade door elementen verhoogd wordt, maar fysieke schade wordt verkleint. Dit is geen nadeel voor de Storm, aangezien deze hoofdzakelijk aanvallen van een afstand doet.

  • Storm Combo Augment

  Dit zorgt ervoor dat meer vijanden worden bevroren en dat meer vijanden kunnen worden geraakt door de Burning Orb.


  Met deze Javelin build kun je misschien wel de meeste schade aanrichten in Anthem. Dit komt wel met een prijs, de Storm is namelijk het meest fragiel van al de Javelins. Probeer dan ook niet om net als bij de Interceptor recht in de actie te gaan staan. Waarschijnlijk zul je dan snel neergaan. Blijf op een veilige afstand en huts de elementen richting je vijanden.

  Colossus

  De Colossus is de grote broer van de Javelin. Deze Javelin build is perfect voor het opvangen van veel schade, zodat de resterende teamleden snel korte metten kunnen maken met de vijand in Anthem. Met deze Javelin build kun je snel door de menigte heen om zoveel mogelijk schade aan te richten.

  Het is belangrijk om bij deze build veel health packs op te pakken en is het nodig om het pantser van de Javelin te versterken.

  • Flamethrower (Heavy Assault Launcher)

  Deze skill doet wat je denkt. Een vlammenwerper zorgt ervoor dat de vijand vuurschade ontvangt en zorgt voor een primer. De vlammenwerper heeft een klein bereik, zorg er dus voor dat je genoeg gezondheid hebt voordat je naar de vijanden toe gaat.

  • Lightning Coil (Ordinance Launcher)

  Deze skill schiet bliksem af vanaf de schouder van de Colossus. Na het gebruiken van de Flamethrower belaag je de vijand met Lightning Coil, waardoor zij extra veel vuur en bliksemschade oplopen.

  • Shield Pulse (Support Gear)

  Aangezien het nodig is om met deze build dichtbij de vijand te zijn is het nodig om Shield Pulse te gebruiken. Hiermee vergroot je de verdediging van de Colossus tegen inkomende aanvallen.

  Components

  De Components van deze build richten op schade en het vergroten van de gezondheid van de Colossus.

  • Overclocked Regulator

  Deze component verhoogd de schade van vuur en elektrische aanvallen.

  • Structural Reinforcement

  Hiermee verhoog je de schildcapaciteit van de Colossus.

  • Guardian Insignia

  Door deze Component te gebruiken zorg je ervoor dat Shield Pulse langer in gebruik blijft.

  Ranger

  Als laatste hebben we de Ranger Javelin. De Ranger ligt in de middenmoot van de Javelins. Hij is in veel situaties in te zetten. Deze Javelin build richt zich vooral op schade op één vijand, maar is ook perfect om schilden te vernietigen in Anthem.

  • Frost Grenade (Grenade)

  Deze granaat bevriest de vijand waardoor er met een detonator extra schade kan worden gemaakt. Deze skill richt zich vooral op kleine groepjes of individuele vijanden.

  • Pulse Blast (Assault Gear)

  De Pulse Blast richt schade aan op één vijand. Deze kan worden opgeladen waardoor er extra veel schade wordt gedaan. na een vijand te hebben bevroren schiet je de Pulse Blast af om grote schade op één vijand te doen.

  • Muster Point (Support Gear)

  De Ranger Javelin is misschien wel de klasse die het meeste gebruikmaakt van wapens. Muster Point verhoogd de wapenschade voor alle wapens.

  Components

  • Grenadier Inscription

  Hierdoor koelt de granaat eerder af, zodat je deze vaker kunt gebruiken.

  • Assault Damage

  Hierdoor wordt de schade van de Pulse Blast verhoogd.

  Anthem Javelin Builds complimenteren elkaar

  De Ranger is van alle markten thuis. Met deze build richten we op schade op één vijand, aangezien de Ultimate van de Ranger ook uitblinkt wanneer deze wordt gebruikt op de grotere bazen. Natuurlijk kun je deze skills ook op een groep vijanden proberen, maar schade op één vijand zal het hoogste blijven.

  Deze Anthem builds zijn vooral afgestemd op elkaar, zodat iedere Javelin een andere rol heeft binnen een team. De een richt veel schade op één vijand en de ander schakelt snel groepen vijanden uit.

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.