Dit vinden jullie de beste Javelin in Anthem

  De vier Javelin in Anthem zorgen voor een grote variatie aan speelstijl binnen de game. De Interceptor is bijvoorbeeld perfect voor aanvallen van dichtbij, waar de Storm juist uitblinkt in afstands-aanvallen. Wij vroegen jullie vorige week al als welke Javelin jullie zouden gaan spelen en welke jullie de beste Javelin in Anthem vinden. Je leest de uitslag hieronder.

  4. Ranger

  Op nummer vier van de Anthem Javelin hebben jullie de Ranger neergezet. Deze Javelin maakt vooral gebruik van granaten die de elementen bevatten. Zo kun je bijvoorbeeld vijanden bevriezen met de Frost Grenade, waarna je deze kunt ontploffen met de vele raketten en aanvallen die de Ranger heeft.

  Zijn Ultimate vuurt een barrage aan raketten naar de vijand, die op één of meerdere vijanden te gebruiken is. De Combo Bonus van de Ranger zorgt ervoor dat één vijand extra schade ontvangt wanneer deze is geraakt met een detonator. De Ranger valt in de middenmoot van de klasses en is in de meeste situaties wel in te zetten. Een solide keus voor beginners.

  3. Interceptor

  Op nummer drie hebben jullie de Interceptor Javelin gezet. Deze Javelin is het snelst van alle vier en kan ook het langst in de lucht blijven. De Interceptor maakt vooral gebruik van aanvallen van dichtbij. Met zijn dubbele messen kan de Interceptor zonder pauze blijven hakken op de vijand. Een echte melee-klasse dus.

  De Ultimate van de Interceptor zorgt ervoor dat de Javelin voor een korte periode onsterfelijk is en in deze periode kun je met extra schade je melee-aanval gebruiken. De Interceptor blinkt vooral uit van dichtbij. Hier zijn de wapens ook op af te stellen. Het slimst is dan ook om een shotgun en een machine pistol aan te wijzen aan de Interceptor.

  2. Storm

  Op nummer twee staat de krachtige Storm Javelin. Deze Javelin is een ware krachtpatser, maar heeft de minste gezondheid van de Javelin. Het is dan ook slim om met deze Javelin op een veilige afstand van de vijand te blijven. Hier kun je de verschillende elementen gebruiken om naar de vijand te gooien. Zo kun je bijvoorbeeld ballen vuur schieten, of een complete bliksemstorm op de vijand laten neerdalen.

  Aangezien je met de Storm vooral van een afstand de vijand aanvalt is het handig om deze uit te rusten met wapens die op afstand makkelijk te gebruiken zijn. Zo zijn snipers en marksman rifles het beste om uit te rusten. Van de vier Javelin staat de Storm op nummer twee.

  1. Colossus

  Op nummer één hebben jullie de Colossus gezet. Deze Javelin is het grootst, zwaarst en meest langzaam van alle Javelin. Het verbaasde ons daarom ook dat jullie deze op nummer één hebben gezet. Juist omdat de Colossus het meest langzaam is van alle Javelin. Anthem gaat vooral om het vrij kunnen vliegen en bewegen over de map en met de Colossus is dit het minst aangenaam.

  Niet dat de Colossus de minst goede Javelin is, integendeel. De Colossus is de Javelin met de meeste gezondheid en is een ware tank. De Colossus is vooral van dichtbij goed te gebruiken om schade als de beste op te vangen. Ook zijn de skills van de Colossus geweldig sterk en is de Ultimate van deze Javelin een kracht waar je U tegen zegt. Afgezien dat de Colossus de meest langzame Javelin is, verdient deze klasse het zeker om op nummer één te staan.

  Beste Javelin in Anthem

  Als deze Javelin gaan jullie dus als eerste spelen. De Colossus is het meest populair, waarna de Ranger op de laatste plek staat. Verbaasd deze uitkomst jullie of hadden jullie dit al verwacht? Laat het ons weten in de comments.

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.