Interceptor

We beginnen met de build voor de allersnelste Javelin in Anthem. De Interceptor is geweldig om van een korte afstand te gebruiken, aangezien deze gebruik maakt van extreem snelle melee-aanvallen. De Interceptor heeft een geweldig aanbod aan skills die allemaal op zichzelf zorgen voor veel schade. Na te hebben gespeeld als de Interceptor brengen wij hier één van de meest effectieve builds voor de Interceptor.

Deze build richt zich op de melee-aanvallen van de Interceptor. Belangrijk is om de vijand te primen en hierna te belagen met aanvallen van een korte afstand. De skills die het beste hierbij passen vind je hieronder:

  • Venom Bomb (Assault System)

De aanval op de vijand wordt ingezet met de Venom Bomb. Deze aanval zorgt ervoor dat de vijand een acid primer ontvangt, waarna je deze kunt aanvallen met een detonator voor de hoogste schade.

  • Tempest Strike (Strike System)

De Tempest Strike gebruik je nadat je de vijand hebt geraakt met de Venom Bomb. Deze aanval kan op de grond en in de lucht worden gebruikt. Met de Tempest Strike trap je met enorme kracht op de vijanden.

  • Target Beacon (Support System)

Target Beacon is vooral handig bij grote eindbazen. Deze skill zorgt ervoor dat de aangewezen vijand meer schade ontvangt. Als je deze skill gebruikt voordat je de Venom Bomb en Tempest Strike inzet zal de vijand extreem veel schade ontvangen.

Components

Components in Anthem geven bonussen aan de Javelin. Je kunt per Javelin een aantal Components toewijzen die de bestaande kracht vergroot. De Components die het beste aansluiten bij onze Interceptor build vind je hier:

  • Blade Inscription

Deze Component verhoogd de basis-schade van de melee-aanvallen van de Interceptor.

  • Amphibious Augment

Aangezien deze build vooral draait om de acid primer is het ideaal om deze Component aan te wijzen. Deze verhoogd de initiële schade die de Venom Bomb aanricht.

  • Strike System Augment

Deze verhoogd de schade van de Tempest Strike.

Deze Javelin build is vooral effectief om snel veel schade aan te richten in Anthem en hierna snel weer uit het gevaar te springen. Ook is de Target Beacon een geweldige support skill om te gebruiken op de meer uitdagende vijanden. Ook teamleden doen meer schade als een vijand geraakt is door de Target Beacon.