Wordt Elon Musk de volgende Iron Man?!

Article
zondag, 22 december 2019 om 10:00
mv5bmji1mzm4ntkwmf5bml5banbnxkftztgwmzy3mzyynze at v1f1577090041
Wie kent hem niet, de man die alles over heeft voor techniek, anime en zijn familie? Uit interesse heeft XGN gekeken naar wat Elon Musk allemaal aan het doen is en wat hij allemaal wel niet heeft bereikt de afgelopen paar jaar. Het blijkt dat Elon Musk niet een of andere wetenschapper is, maar een genie met te veel tijd en geld.
Elon Musk is op dit moment druk bezig met zijn Cyber Truck, een auto die zowat onverwoestbaar zou moeten zijn wat die dus helaas niet is. Tijdens de onthulling van de Cyber Truck mocht de presentator stalen stenen gooien op het raam van de auto. En ja hoor, het raam brak net zo hard als de eerste indruk die mensen hadden over de geweldige auto. Vele mensen denken nog steeds dat het in de planning stond dat de ramen moesten breken. Op die manier kon Elon meer aandacht krijgen. Dit is zeker gebeurd, aangezien de auto voor een korte tijd een internetfenomeen werd. Dit was overigens niet de eerste keer dat Elon zoiets deed.
Elon Musk heeft in het verleden veel bereikt. Hij heeft geweldige raketten gemaakt voor NASA. Hij heeft Tesla gecreëerd. En hij heeft ook SpaceX gemaakt. En toen hij zich daarmee verveelde ging hij over naar The Boring Company... Ja, de man heeft te veel tijd en geld. Een goed voorbeeld hiervan was toen hij op een zaterdagochtend vastzat in de file. De man raakte zwaar geïrriteerd en dacht dat het super "cool" zou zijn om een boormachine te maken om daarmee een tunnel te laten graven naar zijn werk.
En ja, de man deed het ook echt, hij maakte een tunnel onder een van de grootste steden van Amerika. (Los Angeles).
Maar om zijn tunnel af te maken begon hij The Boring Company petten te verkopen. Want zelfs Elon heeft een limiet aan zijn geld.
50,000 petten later begon hij zijn petten saai te vinden. Daarom begon hij met het verkopen van vlammenwerpers...
Toen hij 20,000 vlammenwerpers had verkocht waren ze uitverkocht... En 5 dagen later heeft hij zijn nieuwste Tesla auto gestopt in de sterke raket ooit gemaakt. En ja, die heeft hij de ruimte in geschoten. En als dat nog niet genoeg is. Het is ook nog eens de eerste raket die zichzelf heeft laten landen.. Op een klein dun bootjes op zee.
screenshot 3f1576488002
Elon Musk is ook verantwoordelijk voor het succes van Paypal. Ja het systeem waarmee jij en vele anderen betalen voor twijfelachtige aankopen op het internet. Wij bij XGN zijn er van overtuigd dat Elon te vergelijken is met Tony Stark (Iron Man). Niet alleen is hij rijk en belachelijk slim. Maar hij doet ook wat hij wil en wanneer hij het wil. Hij is ook niet bang om een van de rijkste mensen belachelijk te maken tijdens een interview.
Conclusie: Elon Musk is de Tony Stark van de echte wereld. Een multimiljonair die doet wat hij wil, maar wel het beste voor heeft voor de mensheid. Zijn visie voor de toekomst is groot en misschien komt er door hem leven op Mars. Hij heeft ook met zijn recente projecten laten zien dat mensen daadwerkelijk hun bewustzijn in computers kunnen verplaatsen. NeuraLink is de volgende stap van Elon en binnenkort zullen we een Sword Art Online ervaring kunnen krijgen in de wereld van games. Wij bij XGN kunnen alleen maar respect hebben voor Elon. Hopelijk kan hij de volgende gaming evolutie brengen. Iets wat vele andere gaming bedrijven (Microsoft, Sony etc) niet kunnen.