Komt deze grote game naar Xbox Game Pass?

News
woensdag, 20 juli 2022 om 13:30
xbox game passf1628271615
Onlangs werden er wat nieuwe Game Pass-toevoegingen bekendgemaakt. Maar het lijkt erop dat er misschien nog een grote titel aan zit te komen waarover nog niet is gesproken. In een advertentie voor de abonnementsdienst van Xbox staat namelijk Far Cry 6 vermeld.
Het lijkt erop dat Far Cry 6 binnenkort naar Game Pass zou kunnen komen. Dat is niet aangekondigd door Microsoft of Ubisoft, maar de hoes van de game is te zien in een advertentie voor de dienst. Drie andere games in dezelfde advertentie staan op dit moment al op Game Pass.
Dat is ook meteen een reden dat niet iedereen overtuigd is dat Far Cry 6 onderweg is naar Game Pass. Het zou de enige game in de advertentie zijn die nog niet op de dienst staat of daar minstens voor is aangekondigd. Bovendien is Far Cry 5 wel een recente toevoeging, dus sommigen vermoeden dat het eigenlijk deze game had moeten zijn die in de advertentie te zien is.
far cry 6f1595916424

Komt Far Cry 6 naar Game Pass?

Het is niet ondenkbaar dat Far Cry 6 uiteindelijk wel naar Game Pass komt. De vraag is alleen of dat snel staat te gebeuren. Zoals gezegd is Far Cry 5 nog maar net toegevoegd, dus enige tijd tussen de twee games zou niet zo gek zijn. Intussen zijn er genoeg andere Ubisoft-titels om van te genieten, zoals Watch Dogs 2 en Assassin’s Creed Origins.
Op de volgende lichting Game Pass-onthullingen zullen we nog een paar weken moeten wachten. De games voor de tweede helft van juli zijn nog maar net bekend en games voor augustus hoeven we pas te verwachten wanneer die maand begint. Deze maand hebben we er onder andere As Dusk Falls, Inside en drie Yakuza-games bij gekregen.