De beste Game Awards aankondigingen volgens jullie

  Er werden prijzen uitgereikt aan God of War, Red Dead Redemption 2 en Fortnite Battle Royale. We hebben het uiteraard over de Game Awards 2018. Naast de prijsuitreiking worden er ook veel aankondigingen gedaan tijdens dit jaarlijkse evenement. In de poll van vorige week vroegen we naar jullie mening. En dit vinden jullie de beste Game Awards aankondigingen.

  De prijs voor de beste game van het jaar ging naar God of War, waar sommige mensen misschien wel Red Dead Redemption 2 hadden verwacht. Maar er was niet alleen goed nieuws voor de bestaande games. Er werden namelijk veel trailers uitgebracht, waarvan dit de beste Game Awards trailers zijn. Van al die aankondigingen hebben we hieronder een top vijf met de beste Game Awards aankondigingen.

  5. Mortal Kombat 11

  Er werden behoorlijk wat aankondigingen verwacht tijdens de Game Awards 2018. Daarom hebben wij een artikel over de top 10 beste Game Awards 2018 geruchten geschreven. Maar de aankondiging van Mortal Kombat 11 werd totaal niet verwacht. Het was al wel bekend dat NetherRealm Studios bezig was met een nieuw project, maar het was nog niet duidelijk voor welke franchise. Tijdens de Game Awards 2018 werd bekend dat het gaat om Mortal Kombat 11.

  De release van Mortal Kombat 11 is ook al dichterbij dan je zou denken. We hoorden voor het eerst iets over deze game tijdens de Game Awards 2018, maar toch zal de game al op 23 april 2019 uitkomen. Veel details zijn er, naast de trailer, nog niet bekendgemaakt. Maar daar zal op 17 januari 2019 verandering in gaan komen. Dan vindt er namelijk een community reveal evenement plaats, waarbij we ongetwijfeld nieuwe informatie zullen krijgen van de nieuwste Mortal Kombat game.

  4. Far Cry: New Dawn

  Op de vierde plaats in deze lijst met de beste Game Awards aankondigingen volgens jullie staat Far Cry New Dawn. Eerder dit jaar - op 27 maart 2018 - kwam Far Cry 5 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Nu - minder dan een jaar later - komt er een volgende Far Cry game uit. Het verhaal van Far Cry New Dawn speelt zich af na de gebeurtenissen uit Far Cry 5 en ook nog eens in hetzelfde gebied, namelijk Hope County.

  Toch is het niet het Hope County dat we kennen uit Far Cry 5. Aan het einde van deze game wordt Far Cry 5 namelijk opgeblazen door nucleaire bommen. Je kan je dus wel voorstellen dat de omgeving er in Far Cry New Dawn heel anders uit zal zien. In de trailer die werd uitgebracht tijdens de Game Awards zien we enorm veel chaos, gemuteerde dieren en grote velden met paarse bloemen.

  3. The Outer Worlds

  De volgende aankondiging tijdens de Game Awards werd eigenlijk al een beetje verwacht. De ontwikkelaars van The Outer Worlds, Obsidian Entertainment, heeft in de dagen naar aanloop van de jaarlijkse prijzenshow namelijk flink wat hints vrijgegeven. Ook stond er een timer op de website van de game ontwikkelaar. Tijdens de Game Awards 2018 kregen we voor het eerst een trailer te zien.

  The Outer Worlds is een singeplayer actie-RPG. Je beleeft het verhaal door de ogen van de hoofdpersoon, want de game wordt gespeeld in een first-person perspectief. In deze game wordt het hele universum gebruikt door de mensheid. Overal wonen mensen en ontstaan grote steden. Obsidian Entertainment werd eerder dit jaar overgenomen door Microsoft, waardoor veel mensen dachten dat deze game alleen voor de Xbox One zou uitkomen. Maar toch komt The Outer Worlds uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  2. Dragon Age 4

  De volgende Game Awards aankondiging die jullie het beste vinden is de teaser van Dragon Age 4. De titel van de nieuwe game is nog niet bekend, maar wel een kort filmpje te zien. Ook in dit filmpje zien we niet heel veel maar de hype voor deze game is toch groot bij de fans van de franchise. BioWare, de ontwikkelaars van de Dragon Age games, heeft wel een hashtag in het leven geroepen, namelijk #thedreadwolfrises.

  De Dread Wolf staat ook wel bekend als de elfengod van verraad die in andere Dragon Age games naar voren kwam. Het is niet zeker dat het om Dragon Age 4 gaat, want het zou ook een spin-off game kunnen zijn. In dat geval zou de hashtag veranderen in de subtitel. Maar over de eventuele naam, wat voor game het wordt en nog de nieuwe features kunnen we de komende maanden gaan speculeren.

  1. Crash Team Racing Remaster

  Maar er kan natuurlijk maar een game op de eerste plaats staan in deze lijst met de beste Game Awards aankondigingen volgens jullie. En in dit geval is dat de remaster van Crash Team Racing. Deze game gaat Crash Team Racing: Nitro Fueled heten. De game komt op 21 juni 2019 uit op de PlayStation 4. Crash Team Racing: Nitro Fueled wordt ontwikkeld door Beenox en zal dezelfde stijl hebben als Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Vanaf de zomer van 2019 kun je dus weer flink gaan racen, maar dan met verbeterde graphics.

  Het is nog niet zeker of deze game ook uitkomt voor de Xbox One en Nintendo Switch. In de trailer zien we namelijk alleen de PlayStation 4 als platform. Dat was ook zo bij de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, maar bij deze game kwamen de Xbox One en Nintendo Switch versies een jaar later alsnog uit. Het is uiteraard niet zeker of dat ook zo zal gaan bij de nieuwe racing game remasters. Daar gaan we de komende tijd achter komen.

  The Outer Worlds

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.